CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof

CaribSea Special Grade 1-2mm levend zand grof 1-2 mm is koraalzand voorzien van "levende" bacteriën. 

 

CaribSea’s Arag-Alive!™ substraten bevatten miljoenen levende bacteriën om een aquarium snel op te starten of een boost te geven aan een bestaand aquarium.

 

CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof 1-2 mm maakt het opstarten van een zeeaquarium makkelijker. Het kan direct gebruikt worden, zorgt voor snel helder water en bevatten miljoenen bacteriën om een natuurlijke balans te creëren.


CaribSea Special Grade 1-2mm levend zand grof

Levend Zand

Koraalzand voorzien van "levende" bacteriën.

Deze substraten bevatten milioenen levende bacteriën om een aquarium snel op te starten of een boost te geven aan een bestaand aquarium.

 

CaribSea Levend zand

Koraalzand voorzien van "levende" bacteriën.

CaribSea’s Arag-Alive!™ substraten bevatten milioenen levende bacteriën om een aquarium snel op te starten of een boost te geven aan een bestaand aquarium.

Arag-Alive!™ maakt het opstarten van een zeeaquarium makkelijker. Het kan direct gebruikt worden, zorgt voor snel helder water en bevatten milioenen bacteriën om een Natuurlijke balans te creëren.

€ 35,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof - Levende Bacteriën

CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof is levend koraalzand voorzien van “levende” bacteriën. Deze substraten bevatten miljoenen levende bacteriën om een aquarium snel op te starten of een boost te geven aan een bestaand aquarium. 


CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof - Kopen & Bestellen

CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel CaribSea Special Grade 1-2 mm levend zand grof in onze webshop of haal uw bestelling op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overige bodembedekking CaribSea


Overige bodembedekking zoutwater aquarium