JBL Manado bodemgrond

Optimaal voor de verzorging van planten door de poreuze structuur en opslag van voedingsstoffen: Bodemgrond voor zoetwateraquaria.

Vitale plantengroei, voorkomt algen: Effectieve kolonisatie door nuttige bodembacteriën en optimale wortelgroei door de natuurlijke poriestructuur. Ontlast het filter. Kristalhelder water.

Optimaal voor vissen, ongewervelden en planten: Geen afgifte van ongewenste schadelijke stoffen aan het water. Afgeronde granulaatkorrels beschermen de gevoelige baarddraden van bodemvissen.

Opslagcapaciteit: De natuurlijke bodemgrond absorbeert overtollige voedingsstoffen en geeft deze bij behoefte weer af.

Inhoud: Bodemgrond Manado. Verkrijgbaar in diverse afmetingen

JBL Manado bodemgrond

Succesvolle plantenverzorging.  De natuurlijke bodemgrond activeert de bodemflora en is optimaal voor de verzorging van planten. De waterneutrale voedingsstofbuffer werkt als een batterij (geeft voedingsstoffen af tot alles is opgelost waarna deze weer opgeladen kan worden middels bemesting).

 

Gebruik Voor gebruik kort met lauwwarm leidingwater spoelen om onderweg opgedaan stof te verwijderen. Rekenformule De juiste hoeveelheid bodemgrond: lengte (cm) x breedte (cm) : 200 = liter bodemgrond bij 5 cm dikte.

 

JBL Monado is verkrijgbaar in 1,5 en 5 liter:

€ 4,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen