Bodemstofzuigers

Een schoon aquarium begint bij een schone bodem. Afvalstoffen zakken in de bodem, daarom is een juiste bodemstofzuiger een onmisbare tool bij het succesvol houden van een aquarium. Voorkom bodem rot door regelmatig de bodem van het aquarium te stofzuigen.

 

Welke bodemstofzuiger is het meest geschikt voor uw aquarium. Neem contact met ons op en wij zoeken samen de meest geschikte bodemstofzuiger voor uw aquarium uit.


Superfish Aqua Siphon Set
SF AQUA SIPHON SET Handig pompje met hevelset voor water verversen en het afzuigen van bodemvuil.
€ 6,90 1
sera bodemreiniger
  Sera Bodemreiniger ronde variant Bodemreiniger rond 25x5.7 cm
€ 7,90 1
Superfish Gravel Clean S
SUPERFISH GRAVEL CLEANER S 2 in 1 reiniger. Voor het verversen van water en het reinigen van bodem en ramen. Door de handige auto-start, U beweegt het apparaat op en neer en het water gaat stromen, is deze gravelcleaner handig in het ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Superfish Siphon Nano Set
Superfish Nano siphon set   Superfish Nano siphon set is geschikt voor aquariums tot ongeveer 30 liter. Een handig hulpmiddel is de Superfish Nano siphon set wel te noemen, ideaal om water te verversen en vuil van de bodem te v ... (meer lezen)
€ 7,90 1
VCA Vacuum Pump Attachment
  De VCA Vacuum Pump Attachment maakt korte metten met vuil in uw sump of het vuil op de bodem van uw aquarium. Het puinscherm in de VCA Vacuum Pump Attachment vangt al het grove puin op dat zich op de bodem van uw sump ophoopt. ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Sera stofzuiger op lucht
Maak uw aquariumbodem eenvoudig schoon met de Sera stofzuiger op lucht. 
€ 12,90 1
Superfish Gravel Clean L
SUPERFISH GRAVEL CLEANER L   2 in 1 aquarium reiniger. Voor het verversen van water en het reinigen van bodem. Door de handige auto-start  is deze gravelcleaner handig in gebruik.
€ 12,90 1
Superfish Aquavac
De Superfish Aquavac is ieder aquarium, groot of klein eenvoudig schoongemaakt. Een goede manier om de bodem van je aquarium te reinigen. Door zijn hevelfunctie kan je ook makkelijk het water verversen. De Superfish Aquavac werkt op twee C/L ... (meer lezen)
€ 14,90 1
JBL AquaEx Set 20-45
  De kleine, ronde dwarsdoorsnede maakt het mogelijk om ook moeilijk toegankelijke plaatsen te reinigen. Door de hoek aan de rand van de molmklok is het zelfs mogelijk om in de hoeken te reinigen. De zuigsterkte kan met de reinigingsk ... (meer lezen)
€ 16,90 1
Dennerle Nano Bodemreiniger - stofzuiger
Met een paar drukken op de knop zuigt de geïntegreerde pomp het water op, zonder moeite stroomt het water vervolgens vanzelf. Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquar ... (meer lezen)
€ 17,90 1
JBL AquaEx Set 45-70
  Grondige reiniging  De kleine, ronde dwarsdoorsnede maakt het mogelijk om ook moeilijk toegankelijke plaatsen te reinigen. Door de hoek aan de rand van de molmklok is het zelfs mogelijk om in de hoeken te reinigen. De zuigste ... (meer lezen)
€ 19,90 1
HS Aqua Eco Gravel Cleaner
  De HS aqua Eco Gravel Cleaner is een krachtig en efficiënt product om uw aquariumgrind te reinigen zonder het gebruik van batterijen (maar incl. trafo). Met een extra slang (exclusief) is het een perfect apparaat om het water te ver ... (meer lezen)
€ 26,90 1
Eheim Quick Vac Pro stofzuiger
EHEIM VUILZUIGER 3531 Met deze op batterij functionerende vuilzuiger (batterijen worden bijgeleverd) reinigt u de bodem van het aquarium gemakkelijk zonder water verlies. De capaciteit is zodanig dat vuil opgenomen wordt zonder de bod ... (meer lezen)
€ 69,90 € 49,90 1
JBL Aqua In-Out
  De JBL Aqua In-Out is veilig in gebruik: Eenvoudige beëindiging van de waterwisseling door het sluiten van de slangafsluitkraan. Beschermende zeef in de molmklok voorkomt het aanzuigen van planten en vissen.   Inhou ... (meer lezen)
€ 49,90 1