Bodemstofzuigers

Een schoon aquarium begint bij een schone bodem. Afvalstoffen zakken in de bodem, daarom is een juiste bodemstofzuiger een onmisbare tool bij het succesvol houden van een aquarium. Voorkom bodem rot door regelmatig de bodem van het aquarium te stofzuigen.

 

Welke bodemstofzuiger is het meest geschikt voor uw aquarium. Neem contact met ons op en wij zoeken samen de meest geschikte bodemstofzuiger voor uw aquarium uit.

Zoeken:
Dennerle Nano Bodemreiniger - stofzuiger
Met een paar drukken op de knop zuigt de geïntegreerde pomp het water op, zonder moeite stroomt het water vervolgens vanzelf. Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquar ... (meer lezen)
€ 17,90 1
Eheim Quick Vac Pro stofzuiger
EHEIM VUILZUIGER 3531 Met deze op batterij functionerende vuilzuiger (batterijen worden bijgeleverd) reinigt u de bodem van het aquarium gemakkelijk zonder water verlies. De capaciteit is zodanig dat vuil opgenomen wordt zonder de bod ... (meer lezen)
€ 69,90 € 49,90 1
JBL Aqua In-Out
    JBL Aqua In-Out Verwijderen van stofwisselingsproducten, voer- en plantenresten (molm) van de aquariumbodem: Molmklok met een automatische aanzuiging bij een waterniveau van 45-70 cm Eenvoudige installatie: Aanslu ... (meer lezen)
€ 49,90 1
JBL AquaEx Set 20-45
Bodemverontreiniging  Voer-, plantenresten en stofwisselingsproducten verontreinigen de bodem van aquarium (molm). Bij een zuurstofgebrek in het aquarium bestaat door de aanwezigheid van de molm het gevaar dat de bodem daadwerkelijk v ... (meer lezen)
€ 16,90 1
JBL AquaEx Set 45-70
Bodemverontreiniging  Voer-, plantenresten en stofwisselingsproducten verontreinigen de bodem van aquarium (molm). Bij een zuurstofgebrek in het aquarium bestaat door de aanwezigheid van de molm het gevaar dat de bodem daadwerkelijk v ... (meer lezen)
€ 19,90 1
sera bodemreiniger
  Sera Bodemreiniger ronde variant Bodemreiniger rond 25x5.7 cm
€ 7,90 1
Sera stofzuiger op lucht
Verwijdert zonder een waterverversing uiterst zorgvuldig afvalresten uit de bodemgrond. De sera stofzuiger wordt aangesloten op een luchtpomp . Geschikt voor alle aquariums tot een hoogte van 60 cm.   Exclusief luchtpomp ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Superfish Aqua Siphon Set
SF AQUA SIPHON SET Handig pompje met hevelset voor water verversen en het afzuigen van bodemvuil.
€ 6,90 1
Superfish Gravel Clean L
SUPERFISH GRAVEL CLEANER L   2 in 1 aquarium reiniger. Voor het verversen van water en het reinigen van bodem. Door de handige auto-start  is deze gravelcleaner handig in gebruik.
€ 12,90 1
Superfish Gravel Clean S
SUPERFISH GRAVEL CLEANER S 2 in 1 reiniger. Voor het verversen van water en het reinigen van bodem en ramen. Door de handige auto-start, U beweegt het apparaat op en neer en het water gaat stromen, is deze gravelcleaner handig in het ... (meer lezen)
€ 7,90 1