ALgenmagneet / algenkrabbers

Voor het reinigen van uw aquariumruiten is een juiste krabber onmisbaar. Voor de voorruit kan een algenmagneet een uitkomst bieden, waar een algenkrabber voor de zijruiten of achterruit een oplossing kan bieden.


Tunze care algenmagneet

De Care Magnet is een verademing op het gebied van het reinigen van aquarium ruiten, bestaande uit een ergonomisch handvat en speciale plastic lamellen uit slijtvast high performance kunststof. Deze ruiten reiniger voorkomt krassen op de aquarium ruiten en kan dus ook gebruikt worden op acryl ruiten met het kleine plastic mes. Het gepatenteerde principe, dat kunststof messen met een verschillende lengte gebruikt kunnen worden, zorgt voor een wisselende toepassings druk, waardoor het smalle blad zelfs de meest lastig te verwijderen algen weg krijgt. Met het brede blad, is het mogelijk om een grootschalige algengroei te  verwijderen.

 

Tunze Care 0220.154 - kunststof messen
Tunze Care 0220.154 - kunststof messen    TUNZE 0220.154 KUNSTSTOF MESSEN SET 86 MM PER 2 ST (1x kunststof  1x RVS) Afmetingen: 86mm breed   Set van 2 stuks messen, 1x kunststof en 1x RVS Is gesch ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Tunze Care 0220.155 - RVS messen 86 mm
  Tunze Care 0220.155 - RVS messen   Afmetingen: 86mm breed Inhoud: 3 Stuks Set van drie roestvrij stalen messen voor de Tunze Care M ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Tunze care algenmagneet (magnet long) incl. Booste
TUNZE 0220.015 CARE MAGNET LONG incl. Care Booster.   De Care Booster zorgt ervoor dat het magneet blijft drijven in het aquarium zodat u deze niet van de bodem hoeft te halen als u deze los laat.   Glasdikte van 10mm ... (meer lezen)
€ 36,90 1
Tunze care algenmagneet (magnet strong)
TUNZE 0220.020 CARE MAGNET STRONG   Glasdikte 15-20 mm   Glasdikte - 1/2 "tot .79" (15 mm tot 20 mm) Inclusief twee vervangende bladen van kunststof - plastic bladen worden aanbevolen voor acryl tanks    ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Tunze Care algenmagneet nano (Magnet Nano)
De Care Magnet is een nieuw soort aquarium magneet , het magneet is totaal vernieuwt, het heeft onder andere kunststof messen, deze zijn zo aan gebracht dat ze de meest vervelende algen de baas kunnen, het kunststof kan ook niet roesten hier ... (meer lezen)
€ 13,90 1


magfloat algenmagneet

 

De drijvende algenmagneten hebben als voordeel dat wanneer de magneet loslaat hij niet naar de bodem zinkt. Verkrijgbaar in de maten mini, small, long en large.

MAG-FLOAT LARGE
  ALGENMAGNEET ZELFDRIJVEND LARGE 80X65X55 MM Drijvende algenmagneet aquarium reiniger type "large". Afmetingen: 80 x 65 x 55 mm Voor glasdikte 16 mm   ... (meer lezen)
€ 22,90 1
MAG-FLOAT LONG / MEDIUM 100X35X65 MM
  ALGENMAGNEET ZELFDRIJVEND LONG / MEDIUM 100X35X65 MM Drijvende algenmagneet aquarium reiniger type "long/medium". Afmetingen: 100 x 35 x 65 mm Voor glasdikte 10 mm   ... (meer lezen)
€ 10,50 1
MAG-FLOAT mini (voor acrylglas)
ALGENMAGNEET VOOR ACRYLGLAS MINI 45X25X40 MM Drijvende algenmagneet aquarium reiniger type "mini"  Afmetingen: 45 x 25 x 40 mm Voor acryl/plastic tot 3 mm   ... (meer lezen)
€ 5,90 1
MAG-FLOAT SMALL
ALGENMAGNEET ZELFDRIJVEND SMALL 60X32X52 MM Drijvende algenmagneet aquarium reiniger type "small"  Afmetingen: 60 x 32 x 52 mm Voor glasdikte 5 mm   ... (meer lezen)
€ 6,90 1

jBL fLOATY & Flipper ALGENMAGNEET

(Drijvende) magneet met lemmet voor het reinigen van dikke aquariumruiten

Flipper Cleaner
Het gepatenteerde ontwerp maakt het mogelijk om de magneet in het aquarium om te draaien door simpelweg de buitenste handgreep te draaien!  Met een grote zachte schoonmaakpad aan de ene kant voor het dagelijkse onderhoud en aan de andere ... (meer lezen)
€ 38,90 1
JBL FLOATY II Large
  Voor effectief reinigen van uw aquarium.  Geen lastig rondvissen in het aquarium als het binnendeel van de magneet loslaat want het blijft drijven. Geen bekraste laagvorming meer doordat het binnendeel nooit tussen de inge ... (meer lezen)
€ 33,90 1


EHEIM RAPID CLEANER

 

EHEIM RAPID CLEANER 52 CM

Voor gemakkelijke en grondige reiniging van de binnenkant van uw aquariumruiten:

- Verwijdert algen en vuil snel en effectief van uw aquariumruiten

- Geen gereedschap nodig om mesjes te verwisselen

- Snelle reiniging door het extra brede blad van 8 cm

- Extra lange gebruiksduur van het algenmes

- Geïntegreerde siliconenbescherming voorkomt insnijden van de kit

- Onbreekbare glasvezel hendel

- Voor zoet- en zeewater aquaria

EHEIM RAPID CLEANER 48 CM
  Voor gemakkelijke en grondige reiniging van de binnenkant van uw aquariumruiten: - Verwijdert algen en vuil snel en effectief van uw aquariumruiten - Geen gereedschap nodig om mesjes te verwisselen - Snelle reinigin ... (meer lezen)
€ 10,90 1
EHEIM RAPID CLEANER ALGENBORSTEL
EHEIM RAPID CLEANER ALGENBORSTEL TBV DRAADALGEN
€ 6,90 1
MESHOUDER MET RESERVE MES EHEIM RAPID CLEANER
MESHOUDER MET RESERVE MES EHEIM RAPID CLEANER
€ 6,90 1
REINIGINGSSPONS 90º TBV HOEKEN EHEIM RAPID CLEANER
REINIGINGSSPONS 90º TBV HOEKEN EHEIM RAPID CLEANER
€ 6,90 1
REINIGINGSSPONS EHEIM RAPID CLEANER
REINIGINGSSPONS EHEIM RAPID CLEANER
€ 6,90 1

jBL AQUA t HANDY ALGENKRABBER

Moeiteloze verwijdering van hardnekkige aanslag.

De JBL ruitenreiniger Aqua-T Handy angle maakt een moeiteloze verwijdering mogelijk van hardnekkige algen. Door de geringe afstand van het lemmet tot de handgreep kunnen de siliconen verbindingen van het aquarium niet worden beschadigt. De Aqua-T is geschikt voor zowel zoet- als zoutwateraquaria. De beschermende kap voorkomt verwonding wanneer hij niet gebruikt wordt. 

JBL Aqua-T Handy 5 reservelemmets
Toebehoren voor Aqua-T Handy: 5 precisie lemmets voor een moeiteloze verwijdering van hardnekkige aanslag op aquariumruiten. Eenvoudige wisseling van het lemmet binnen enkele seconden. Veilig: Dispenser voor nieuwe en oude lemmets. ... (meer lezen)
€ 7,90 1
JBL AQUA-T HANDY ANGLE 70MM
Moeiteloze verwijdering van hardnekkige aanslag op uw aquariumruiten: 15° gehoekte ruitenreiniger met rvs lemmet Comfortabel in gebruik door de 30 cm lange greep. Lemmetbreedte: 7 cm Veilig: Beschermende kap voorkomt verwonding. Ge ... (meer lezen)
€ 12,90 1
JBL Blanki
Kristalheldere aquariumruiten: Zeer efficiënte ruitenreiniger voor het verwijderen van algen en vuil Comfortabel in gebruik: staalwolsponsje met praktische handgreep aan de binnenzijde ronddraaiend bewegen en zo reinigen Veilig en ... (meer lezen)
€ 7,50 1
JBL ProScape Schoonmaakhandschoen
Moeiteloze bestrijding van algengroei en aanslag: Aquariumhandschoen met metaaldraden voor het reinigen van ruiten en objecten. Comfortabel in gebruik: Trek de handschoen aan, reinig door wrijven de gewenste plaats of het gewenste object. ... (meer lezen)
€ 8,90 1
JBL Spongi
Schoon aquarium of terrarium: Robuuste spons voor reinigingswerkzaamheden Eenvoudig in gebruik: Beweeg de spons over de binnenzijde van de aquariumruiten Grondige reiniging: Spons bevat geen residu Neutraal materiaal: Geen a ... (meer lezen)
€ 2,40 1

Overige algenkrabbers

Aquatool XL aquarium reinigingsset
    Eenvoudig wisselen van tools met het Easy click system. Een zeer complete reinigingsset met een telescoop steel, van 50 tot 74cm. Met de diverse opzetstukken en de korte steker kunt u gemakkelijk uw aquarium schoo ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Sera scraper XL
  Sera Scraper Met deze ruitenreiniger reinigt u op een veilige en efficiënte manier uw aquarium ruiten. De sera scraper XL en XXL maken een snelle en grondige verwijdering van algen en an ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Sera scraper XXL
  Sera Scraper Met deze ruitenreiniger reinigt u op een veilige en efficiënte manier uw aquarium ruiten. De sera scraper XL en XXL maken een snelle en grondige verwijdering van algen en an ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Superfish Alqae Sponge
  Met deze zeer zachte reinigingsspons met nano structuur verwijderd u moeiteloos alg en kalkaanslag van uw aquariumruit.
€ 2,90 1
Superfish Aquatool
De Superfish AquaTool is een pakket van schoonmaak gereedschap voor uw aquarium. Hiermee kunt u eenvoudig uw aquarium onderhouden, zonder natte handen te krijgen.  Het gereedschapspakket bestaat uit vier verschillende accessoires: schepne ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Superfish Aquatool nano
Inclusief meubel: SF NANO AQUATOOLS  Handig aquariumonderhoud zonder natte handen! Met de 4 meegeleverde accessoires: een schepnetje, een ruitspons, een plantenvork en een grindhark wordt het onderhoud van uw aquarium heel e ... (meer lezen)
€ 6,90 1