ALgenmagneet / algenkrabbers

Voor het reinigen van uw aquairumruiten is een juiste krabber onmisbaar. voor de voorruit kan een algenmagneet een uitkomst bieden. Waar een algenkrabber voor de zijruiten of achteruit een oplossing kan bieden.

Tunze care algenmagneet

De Care Magnet is een verademing op het gebied van het reinigen van aquarium ruiten, bestaande uit een ergonomisch handvat en speciale plastic lamellen uit slijtvast high performance kunststof. Deze ruiten reiniger voorkomt krassen op de aquarium ruiten en kan dus ook gebruikt worden op acryl ruiten met het kleine plastic mes. Het gepatenteerde principe, dat kunststof messen met een verschillende lengte gebruikt kunnen worden, zorgt voor een wisselende toepassings druk, waardoor het smalle blad zelfs de meest lastig te verwijderen algen weg krijgt. Met het brede blad, is het mogelijk om een grootschalige algengroei te  verwijderen.

 

magfloat algenmagneet

 

De drijvende algenmagneten hebben als voordeel dat wanneer de magneet loslaat hij niet naar de bodem zinkt. Verkrijgbaar in de maten mini, small, long en large.

jBL fLOATY & Flipper ALGENMAGNEET

(Drijvende) magneet met lemmet voor het reinigen van dikke aquariumruiten

EHEIM RAPID CLEANER

 

EHEIM RAPID CLEANER 52 CM

Voor gemakkelijke en grondige reiniging van de binnenkant van uw aquariumruiten:

- Verwijdert algen en vuil snel en effectief van uw aquariumruiten

- Geen gereedschap nodig om mesjes te verwisselen

- Snelle reiniging door het extra brede blad van 8 cm

- Extra lange gebruiksduur van het algenmes

- Geïntegreerde siliconenbescherming voorkomt insnijden van de kit

- Onbreekbare glasvezel hendel

- Voor zoet- en zeewater aquaria

jBL AQUA t HANDY ALGENKRABBER

Moeiteloze verwijdering van hardnekkige aanslag.

De JBL ruitenreiniger Aqua-T Handy angle maakt een moeiteloze verwijdering mogelijk van hardnekkige algen. Door de geringe afstand van het lemmet tot de handgreep kunnen de siliconen verbindingen van het aquarium niet worden beschadigt. De Aqua-T is geschikt voor zowel zoet- als zoutwateraquaria. De beschermende kap voorkomt verwonding wanneer hij niet gebruikt wordt. 

Overige algenkrabbers