Aquarium zout

Een zoutwateraquarium zonder zout is geen zoutwateraquarium! Alleen het beste zout is goed genoeg voor uw zoutwateraquarium, daarom hebben wij een selectie gemaakt van de volgende allen gerenommeerde merken aquarium zout.

 

Merk:

Colombo aquariumzout

Red Sea aquariumzout

Aqua forest aquariumzout

Reef Crystal aquariumzout

Colombo

Colombo NATURAL REEF SALT
    Colombo NATURAL REEF SALT  Pro Reef Salt van Colombo: is gemaakt van zeewater uit koraalzee; lost gemakkelijk en compleet op; extreem laag vochtgehalte; vrij van vervuiling; complete sa ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1

Red sea

Red sea coral pro salt
    Gebruik makend van dezelfde natuurlijke zee mineralen zoals gebruikt in Red Sea Zout kunnen met dit nieuwe Coral Pro Zout alle aquarianen welke omgekeerde osmose water gebruiken en rif aquaria liefhebbers dit superieur prod ... (meer lezen)
vanaf € 29,90 1
Red Sea zout
  Red sea biedt een premie zeezout mengsel gebaseerd op natuurlijke zeezout geoogst uit de wateren van de exotische red sea door zonne verdamping technieken.  Red Sea Salt is verrijkt met andere geraffineerde mineralen aa ... (meer lezen)
vanaf € 25,95 1

Aquaforest

Aquaforest Sea Salt
Synthetisch zeezout geschikt voor aquaria met vissen en aquaria met minder veeleisende koraalsoorten en ongewervelde dieren. Bij het opzetten van nieuwe aquaria, raden wij u aan de eerste dieren niet eerder dan 10-14 dagen los te laten na ... (meer lezen)
vanaf € 11,90 1
Aquaforest Reef Salt
  Synthetisch zeezout vervaardigd voor de kweek van koralen. Het zout is op die manier samengesteld om de beste voorwaarden voor zeefauna te creëren. Het bevat micro- en macro-elementen die volledig aan de behoefte van koralen voldoen ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Aquaforest Probiotic Reef Salt
Volledig synthetisch zeezout vervaardigd voor de kweek van koralen. Het zout is op die manier samengesteld om de beste voorwaarden voor zeefauna te creëren. Het bevat micro- en macro-elementen die volledig aan de behoefte van koralen vold ... (meer lezen)
vanaf € 20,95 1

REEF CRYSTAL ZOUT

Reef Crystals
Bevat een extra toevoeging van belangrijke componenten voor lagere dieren aquariums: calcium, vitaminen en spoorelementen. Het heeft ook een speciale kristalstructuur die het tot het snelst oplosbare ... Bevat een extra toevoeging van ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1