Aquarium zout

Een zoutwateraquarium zonder zout is geen zoutwateraquarium! Alleen het beste zout is goed genoeg voor uw zoutwateraquarium, daarom hebben wij een selectie gemaakt van de volgende allen gerenommeerde merken aquarium zout.

 

Merk:

Colombo aquariumzout

Red Sea aquariumzout

Aqua forest aquariumzout

Reef Crystal aquariumzout

ATI Absolute ocean


Colombo


Colombo NATURAL REEF SALT
    Colombo NATURAL REEF SALT  Pro Reef Salt van Colombo: is gemaakt van zeewater uit koraalzee; lost gemakkelijk en compleet op; extreem laag vochtgehalte; vrij van vervuiling; complete sa ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1

Red sea


Red sea coral pro salt
    Gebruik makend van dezelfde natuurlijke zee mineralen zoals gebruikt in Red Sea Zout kunnen met dit nieuwe Coral Pro Zout alle aquarianen welke omgekeerde osmose water gebruiken en rif aquaria liefhebbers dit superieur prod ... (meer lezen)
vanaf € 29,90 1
Red Sea zout
  Red sea biedt een premie zeezout mengsel gebaseerd op natuurlijke zeezout geoogst uit de wateren van de exotische red sea door zonne verdamping technieken.  Red Sea Salt is verrijkt met andere geraffineerde mineralen aa ... (meer lezen)
vanaf € 25,95 1

Aquaforest


Aquaforest Reef Salt
Gebruiksaanwijzing: los het zout op in het bereide osmosewater. De temperatuur van het water moet ongeveer 24°C (75°F) bedragen. Voor een zoutgehalte van 34PSU (1,025 S.G.), moet men ongeveer 3,95 kg (8,71 lbs) in 100 liter (22 US gal.) wate ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Aquaforest Sea Salt
Gebruiksaanwijzing Los het zout op in het bereide gedemineraliseerde water. De temperatuur van het water moet ongeveer 24°C (75°F) bedragen. Voor een zoutgehalte van 1,022 S.G., moet men ongeveer 3,3 kg (7,3 lbs) in 100 liter (22 U ... (meer lezen)
vanaf € 16,90 1
Aquaforest Probiotic Reef Salt
Volledig synthetisch zeezout vervaardigd voor de kweek van koralen. Het zout is op die manier samengesteld om de beste voorwaarden voor zeefauna te creëren. Het bevat micro- en macro-elementen die volledig aan de behoefte van koralen vold ... (meer lezen)
vanaf € 61,90 1

REEF CRYSTAL ZOUT


Reef Crystals
  Extra Calcium voor de groei van de (SPS & LPS) grote en kleine poliep steenachtige koralen Extra spoorelementen is een extra maatregel voor de vitale voedingsstoffen Extra vitaminen voor krachtige groei en overleving van k ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Reef Crystals Zout voor 10 liter (380 gram)
Reef Crystals zout voor 10 liter.   Reef Crystals zout bevat extra toevoegingen van belangrijke componenten zoals: calcium, vitaminen en sporenelementen. Het heeft ook een speciale kristalstructuur die het tot het snelst oplosbare ... (meer lezen)
€ 2,90 1

Ati absolute ocean (geconcentreerd zeewater)


ATI Absolute ocean 2 x 10,2 Liter
Absolute Ocean is een vloeistof welke alle mineralen bevat, mengen met osmose water is ATI Absolute ocean 2 x 10,2 Liter goed voor  voor 170 liter zeewater aangemaakt zeewater, ideaal voor het vullen van uw aquarium of een grote waterwissel ... (meer lezen)
€ 29,90 1
ATI Absolute ocean 2 x 2,04 Liter
Absolute Ocean is een vloeistof welke alle mineralen bevat, mengen met osmose water en is goed voor 34liter aangemaakt zeewater Ultra puur Absolute Oceaan bestaat voornamelijk uit analytisch zuivere zouten en is daarom uniek met zi ... (meer lezen)
€ 8,90 1