Aquarium Filters

Een aquarium zonder aquarium filter wordt geen succes. Het kloppend hart van het aquarium is een juist filter. Zoekt u een klein intern filter of juist een filter voor uw 800 liter aquarium? Frits Kuiper Groningen heeft ze allemaal voor u in huis.

Eheim Filters

Superfish Xpro externe filters

JBL CristalProfi greenline buitenfilters

Superfish binnenfilter

Superfish luchtfilter

Juwel pompen

Airfilter

Macro algen filters

Vliesrollen filters

Powerfilters

Aquarium filter extern

Het grote voordeel aan een aquarium filter extern is dat je het filtervolume verhoogt, het vuil ook echt buiten je aquarium en je kan het filter veel langer door laten draaien dan een intern filter. Als inhoud van aquarium filters extern kan je naar eigen wens zelf vullen met verschillende filtermedia. Verschillende merken, met verschillende eigenschappen aquarium filters extern. Heeft u geen idee welk filter het beste bij uw situatie past, neem gerust met ons contact op via de mail of het contactformulier.

Aquarium filter Eheim

Eheim aquarium filters zijn al bijna net zo lang op de markt als dat de aquariumhobby oud is. Wij bieden de aquarium filters van eheim aan in de classic serie in de pick up interne filters. Deze aquarium filters hebben zich door de jaren heen als zeer stille en kwalitatief goede filters bewezen. Koop je een Eheim aquarium filter dan ben je er van verzekerd dat onderdelen snel te leveren zijn (en in veel gevallen gewoon op voorraad bij ons in de winkel) zodat uw aquarium nooit lang zonder filter hoeft te draaien.

Aquarium buitenfilter of intern filter

De keuze voor een intern op extern filter hangt vaak samen met de grote van het aquarium, er zijn buitenfilters aanwezig voor aquaria van 20 liter maar er zijn ook aquarium buitenfilters voor aquaria van 800 liter. Waar je bij een aquarium van 20 tot 200 liter nog wel een binnenfilter kan plaatsen adviseren van vanaf 150 liter altijd voor een aquarium buitenfilter te gaan. Tevens is een combinatie ook mogelijk, het aquarium buitenfilter wordt dan ingericht voor biologische filtering en een binnenfilter laat u mee draaien om het fijnste vuil uit het water te filteren.