Bijvulsysteem aquarium

Een automatisch bijvulsysteem voor het aquarium is naar onze mening een stukje techniek dat niet zou mogen missen op een zeeaquarium. Doordat er continu wordt gemonitord hoe het waterniveau is, en direct wordt aangevuld wanneer deze te laag is blijft het zoutgehalte van uw zoutwateraquarium op pijl. Een automatisch bijvulsysteem voor het aquarium is uiteraard ook geschikt voor uw zoetwateraquarium. 


Aqua Medic Refill System easy
Het Aqua medic Refill System easy komt compleet met: Optische infraroodsensor Opvoerpomp (om het verdampte water bij te vullen) Veilige 12volt voeding En heeft de volgende specificaties: Permanente m ... (meer lezen)
€ 89,90 € 79,90 1
Blue Marine A.T.O.
De Blue Marine A.T.O vult, door gebruik te maken van infrarood techniek, automatisch nieuw water aan in het aquarium.   Deze sensor heeft 3 detectiepunten en indicator (LED) en een alarm in geval van problemen.   - Complete ... (meer lezen)
€ 79,90 1
Blue Marine Water Top Up System
  - Automatisch bijvullen. - Hangsysteem voor veilig en makkelijk gebruik. - Inclusief beugel voor makkelijke installatie. - Exclusief drukslang. ... (meer lezen)
€ 19,90 1
Kamoer ATO One RO
  Kamoer ATO One RO specificaties:   1x ATO One-controller 1x S1 Vlottersensor 1x S2 optische sensor 1x optische sensorbeugel 1x Vlottersensor beugel 4x kunststof magneetstic ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Kamoer ATO One SE
De Kamoer ATO One SE is een slim apparaat die het waterpeil meet. De Kamoer ATO One SE is eenvoudig te installeren, u hoeft alleen de sensor en de bijvulpomp hoeft te plaatsen. De optische niveausensor wordt gebruikt om het waterpeil te bewa ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Superfish Auto Top-Up Systeem
De Superfish Auto Top-Up Systeem is een handige aquarium bijvuller. Het vult automatisch het verdampte aquariumwater aan en is ideaal voor als u een aantal dagen weg bent.    PET-Fles niet inbegrepen. ... (meer lezen)
€ 11,90 1
TUNZE 3152 OSMOLATOR NANO
Levering: klaar voor installatie met 11V stroomvoorziening, laag-voltage doseerpomp, 3m slang, magneet houder tot maximaal 10 mm glasdikte en een beschermhoes voor de sensor.   De Tunze 3152 nano osmolator is bijvoorbeeld een hele ... (meer lezen)
€ 79,90 1
TUNZE 3155 OSMOLATOR
  Levering: compleet inbouw klaar met stroomadapter, doseerpomp, slang en sensoren houder.    De tunze 3155 osmolator is hele nuttige upgrade om bijvoorbeeld uw Blue marine reef 60 perfect in balans te houden (geen schom ... (meer lezen)
€ 155,90 1

Niveauregelaar aquarium

Een Niveauregelaar in het aquarium of sump monitort continu het waterniveau. Bij een te laag niveau gaat er een signaal naar de pomp in het osmosevat waarna het waterniveau weer wordt aangevuld. De uitgebreide bijvulsystemen zoals de Tunze 3155 beschikken zelfs over twee sensoren waarvan één optische en één flottersensor, de flottersensor dient dan als extra veiligheid. Wilt u graag weten welk bijvulsysteem voor uw aquarium het meest geschikt is? Neem contact op via de chat of via ons contact formulier.


Automatisch bijvullen aquarium

Een automatisch bijvulsysteem is naar onze mening één van de beste uitvindingen voor het zeeaquarium. Door gebruik te maken van een automatisch vul systeem blijft het zoutgehalte perfect op pijl, het scheelt je wekelijks veel meet- en bijvulwerk en zelfs kunnen kh buffers aan het bij te vullen water worden toegevoegd zodat naast het juiste zoutgehalte de kH ook op pijl blijft. Investeer in een automatisch bijvulsysteem voor uw aquarium en u zal er zeker geen moment spijt van hebben.

Bijvulsysteem kopen Groningen

Op zoek naar een automatisch bijvulsysteem? Bij Frits Kuiper in Groningen bent u aan het juiste adres! Wij hebben verschillende systemen zelf in gebruik en op voorraad. Zo bent u er van verzekerd dat u met het juiste automatische bijvulsysteem naar huis gaat. Voor systemen met de sensor in het aquarium adviseren wij altijd de Tunze 3155, bij dit systeem hoeft het water maar 1 mm te zakken en het water wordt al weer aangevuld. Heeft u een nano systeem met een sump achterin het aquarium dan  is het automatische bijvulsysteem zoals de tunze 3152 uitermate geschikt. Een sump onder het aquarium en ruimte voor een bijvulvat op de sump dan is een flotter systeem zoals de Blue marine water top off een aanrader als automatisch bijvulsysteem voor het aquarium.