Co2

Colombo co2 en toebehoren

Het Colombo CO2 planten programma bevat een lijn producten die kunnen voorzien in de overige factoren die van belang zijn voor een gezonde plantengroei, voeding en CO2.

 

CO2 is onmisbaar voor een gezonde plantengroei. In het algemeen bevat aquariumwater vaak onvoldoende CO2 om planten goed te laten groeien. Met een CO2 systeem wordt CO2 gas vanuit een fles of cilinder met een diffusor aan het water toegevoegd, wat resulteert in een optimale plantengroei

-CO 2 bemesting

-Verlaagd natuurlijk de pH

 

Selecteer het juiste product voor uw aquarium:

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

JBL ProFlora co2 en toebehoren

De nieuwste ProFlora CO2 bemestingssystemen.

Monteerbaar zonder gereedschap (dankzij de nieuwe gekartelde moer aan de drukregelaar), aantrekkelijker design door zilveren veiligheidsbeugel en het nieuwe pronkstuk is een pH-computer, die naast een moderne witte uitvoering over een touchpad beschikt! Het tot dusverre in de controller ingebouwde magneetventiel is geschrapt om aquariumliefhebbers die al een CO2-installatie met magneetventiel hebben in de gelegenheid te stellen deze te blijven gebruiken. Ook aan het milieu hebben we gedacht. Niet alleen, dat de nieuwe verpakkingen kleiner zijn en dus minder verpakkingsmateriaal nodig hebben, ook het lay-out en de informatie op de verpakking zijn uitgebreid en toch nog steeds begrijpelijk. U weet dus voordat u het artikel koopt, precies wat u krijgt.

 

Voor meer info, en welk systeem het beste bij u past, neem hier een kijkje op de site van JBL

 

selecteer het juiste type voor uw aquarium:

€ 99,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen