Filters

Binnen Filters

Eheim Pickup binnen filters

 

De Eheim PickUp filters zijn uitermate geschikt voor kleine aquaria tot 45 tot 200 liter. De filter wordt met zuignappen in het aquarium bevestigd.

 

Het bijzondere aan de PickUp is dat de motor in het aquarium blijft, wanneer de filterhouder met de filtersponzen verwijderd worden.

 

De onderkant van de motor zuigt het water aan en pompt het door de filtersponzen. Daarna wordt het gereinigde water door de instelbare uitstroomsproeier terug in het aquarium gepompt.

 

De Pickup 45 is geschikt voor aquaria tot 45 liter

De Pickup 60 is geschikt voor aquaria tot 60 liter

De Pickup 160 is geschikt voor aquaria tot 160 liter

De Pickup 200 is geschikt voor aquaria tot 200liter

 

 

Kies het juiste type voor uw aquarium:

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Superfish aqua-flow binnen filters

Superfish aqua-flow binnenfilters. 

Het perfecte filter voor tropische en koudwater aquaria. Het easy clean clicksysteem maakt het reinigen van het filters eenvoudig, u vervangt de filtercassette in een handomdraai. De dual action filtercassette bestaat uit filterschuim met 100% open structuur voor optimale filtering en actieve kool dat organisch vuil, chemicaliën en kleurstoffen uit het water verwijdert.

 

selecteer het juiste type voor uw aquarium:

€ 10,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Externe filters

Eheim Classic buitenfilters

Eheim Classic buitenfilters,

Door de jaren heen zeer bewezen succesvol.

Eheim Classic filters zorgen voor een mechanische en biologische zuivering, een voortdurende circulatie van het aquariumwater en gelijktijdig voor verrijking met zuurstof. De op elkaar afgestemde verhouding van filter-capaciteit, druk en filtervolume garandeert een hoge efficiëntie en een volledig gebruik van filtermassa van een Eheim Classic filter.

 

Selecteer het juiste type voor uw aquarium.

€ 49,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

JBL CristalProfi externe filters e702/e902/e1502/e1902

De nieuwste JBL externe filters,

 

Eenvoudige installatie 

De buitenfilter is compleet en klaar voor gebruik. De ingebouwde snelle startoptie en de filterstart zonder aanzuigen bieden een eenvoudige installatie. De filtermassa's zijn eveneens inbegrepen. 

Eenvoudig onderhoud 

Door het eenvoudig toegankelijke voorfilter regelmatig te vervangen is reiniging van de rest van het filter maar zelden noodzakelijk. Het grote filtervolume biedt een grote biologische filtercapaciteit door verschillende filterlagen. De inbegrepen bio filterkogels hebben een onderscheidende doorsnede om het zelfreinigende effect te vergroten. 

Veilig en energie-efficiënt 

Met een laag stroomverbruik een grote energiebesparing. Het gepatenteerde slangaansluitblok met veiligheidsventiel verhindert de uitstroom van water wanneer het filter afgekoppeld wordt. De JBL CristalProfi is gekeurd door het TÜV. 

 

Selecteer het juiste type voor uw aquarium:

€ 115,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Superfish X-Pro externe filters

Unieke eigenschappen van de Superfish X-Pro filters:

Snelstart-knop, met één keer pompen starten het filter

All-in-one afsluiter met 360° roteerbare slangaansluitingen

Skimmer om het wateroppervlakte schoon te houden

Krachtige filterpomp, behoudt een hoge debiet, zelfs onder belasting

Kleurgecodeerde slangaansluiting (rood is inlaat, blauw is uitlaat) voor een eenvoudigere installatie

Inclusief kwaliteits slangen, buizen en aansluitmaterialen

Groot filtermedia volume, zorgt voor uitstekende filterprestaties

Inclusief filtermedia van hoogste kwaliteit: Actieve kool, CrystalMax, Bio Balls en filterschuim

Geïntegreerde handgreep voor eenvoudiger onderhoud en hantering

Unieke 24 uur Service (gedurende de garantieperiode van 3 jaar), welke alleen geldig is wanneer u het filter bij ons haalt en brengt, helaas is deze garantie niet te garanderen bij een webverkoop.

 

Selecteer het juiste type:

€ 79,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

EHEIM SKIM350 OPPERVLAKTE AFZUIGER

Met de EHEIM skim350 oppervlakte skimmer, kunt u efficiënt de vuillaag in uw aquarium verwijderen en krijgt u een glashelder wateroppervlak.

De EHEIM skim350, hoewel ontworpen voor continu gebruik is ook geschikt voor tijdelijk gebruik. Als u de EHEIM skim 350 afwisselend in verschillende aquaria wilt gebruiken, dan moet u ervoor zorgen dat de algen sporen of ziekten niet worden overgedragen van het ene aquarium naar het andere.

De bacteriën en vuildeeltjes die aangezogen worden verzameld in de filterspons. Dit kan eenvoudig worden uitgenomen en grondig gereinigd na elk gebruik.

- Kleine oppervlakte skimmer voor aquaria tot 350 l.

- Verwijdert oppervlakte vuil en micro-organismen uit het water oppervlak

- Bevordert daarom een goede gasuitwisseling

- Voor zowel lange termijn en tijdelijk gebruik

- Snelle installatie - eenvoudig te bevestigen aan de ruit via zuignappen

- Slechts 5 Watt stroomverbrui

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Power Filter

TUNZE TURBELLE E-JET POWERHEAD powerfilter

TUNZE TURBELLE E-JET POWERHEAD

De Turbelle Powerhead zijn de leidende pompen op gebied van zuinig energieverbruik. Ze zijn de basis componenten voor alle Tunze filters en ook als stromingspompen te gebruiken. Als stromingspomp veroorzaken ze geen snijdende waterstralen. Ze hebben een universele ophangbeugel, uitstroombocht en een aanzuigkorf.

 

Bestel ook uw filterpatronen mee.

 

€ 82,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Rollen filter

ClariSea Gen 2 Rollenfilter

D-D Clarisea Gen 2 

De eerste generatie Clarisea vliesfilters is opgevolgd door een verbeterde tweede generatie, de Clarisea Gen-2. De Gen2 sk vliesfilter is voor zowel zoetwater als zoutwater een zeer effectieve manier om afval uit het water te filteren. Het zorgt ook niet alleen voor glashelder water, maar draagt tevens bij aan een optimalere benutting van de lichtopbrengst van je lampen, een reducering van organisch afval en het ontziet je eiwitafschuimer aanzienlijk.

De SK-3000 is zowel als een manual als automatic model beschikbaar. Deze variant (de SK-3000A) heeft een motoraandrijving, waardoor het filter automatisch zal worden doorgedraaid.

 

De watertoevoer kan worden gerealiseerd vanaf de achterkant, voorkanten of de zijkanten. Dit kan niet alleen via de afvoerpijp maar ook via een aparte pomp 

€ 199,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Air filter

ATI Carbon-EX

Een frisse bries voor uw skimmer: Carbo Ex verwijdert de CO2 uit de inlaatlucht van uw eiwitafschuimer en ondersteunt de functie om overtollig CO2 uit het aquariumwater te verwijderen. Carbo Ex heeft een stabiliserend effect op de pH, wat de groei en vitaliteit van uw koralen verhoogt. Het verminderde CO2-gehalte in uw aquarium verstoort ook de groei van ongewenste algen. Carbo Ex ademt door je aquarium. Het hoogtepunt van ATI Carbo Ex: de verpakking doet al dienst als filterbehuizing. Verbind de luchttoevoer van uw skimmer met de centrale buis van Carbo Ex via de meegeleverde adapters. De voordelen van Carbo Ex verwijdert CO2 uit de binnenkomende lucht van de skimmer helpt aanzienlijk om de pH te stabiliseren ondersteunt koraalgroei en vitaliteit helpt de algengroei te verminderen

€ 12,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen