HVP Coral 20.000K wit HIGH POWER aquarium LED

De Coral 20.000K wit is een betrouwbare en zuinige vorm van ledverlichting voor zeeaquariums. Deze is samengesteld met alleen de beste componenten. De Coral LED balken wit zijn voorzien van 20.000K witte LEDs, welke het meest geschikt zijn voor koraalgroei. 

Varianten

De lampen zijn verkrijgbaar in twee varianten: 1W en 2W power LEDs. De LED balken met 1W power LEDs zijn met name geschikt voor aquaria met een waterhoogte tot 60 cm. De LED balken met 2W power LEDs zijn geschikt voor de hogere aquaria en aquaria met veel harde koralen.

Waterdicht

De Coral LED lampen van HVP Aqua zijn voorzien van een siliconen laag en zijn hierdoor IP68 waterdicht. Daarnaast zijn de lampen voorzien van een twee meter lang aansluitsnoer waardoor de lampen gemakkelijk onder het aquarium zijn aan te sluiten.

 

 

Let op, lampen komen zonder voeding en montage beugels. Selecteer de juiste voeding en eventuele accessoires in onze webshop bij  "HVP toebehoren"  zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 voeding te nemen voor 2 lampen, u neemt dan 2x het aantal watt van de lamp + 20% (advies is om de voedingen niet meer dan 80% te belasten) 

 

 

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen