HVP Coral Blauw/Rood aquarium LED

De Coral Blauw/Rood is een betrouwbare en zuinige vorm van ledverlichting voor zeeaquariums. Deze is samengesteld met alleen de beste componenten. De lampen zijn uitermate geschikt voor wierenfilters te verlichten of om bepaalde kleuren in een aquarium te accentueren.

Kleur

De Coral LED balken blauw/rood zijn voorzien van blauwe leds met de kleur 460-463nm en rode leds met de kleur rood 680‐690Nm in de verhouding 4:1. Deze kleur worden het meeste gebruikt in wierenfilters.

Waterdicht

 

De Coral LED lampen van HVP Aqua zijn voorzien van een siliconen laag en zijn hierdoor IP68 waterdicht. Daarnaast zijn de lampen voorzien van een twee meter lang aansluitsnoer waardoor de lampen gemakkelijk onder het aquarium zijn aan te sluiten. De lampen zijn volledig dimbaar.

 

Let op, lampen komen zonder voeding en montage beugels. Selecteer de juiste voeding en eventuele accessoires in onze webshop bij  "HVP toebehoren"  zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 voeding te nemen voor 2 lampen, u neemt dan 2x het aantal watt van de lamp + 20% (advies is om de voedingen niet meer dan 80% te belasten) 

 

 

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen