HVP Coral Blauw/Wit aquarium LED

De Coral Blauw/Wit is een betrouwbare en zuinige led verlichting voor zeeaquarium samengesteld met alleen de beste componenten. De lampen zijn uitermate geschikt voor aquaria met gemengde koralen.

Kleur

De Coral LED balken blauw/wit zijn voorzien van 20.000K witte LEDs en blauwe leds met de kleur 460-463nm. De verhouding is 2:1. Deze kleuren worden het meeste gebruikt en is uitermate geschikt voor koraalgroei.

 

VARIANTEN

De lampen zijn verkrijgbaar in twee varianten: 1W en 2W power LEDs. De LED balken met 1W power LEDs zijn met name geschikt voor aquaria met een waterhoogte tot 60 cm. De LED balken met 2W power LEDs zijn geschikt voor de hogere aquaria en aquaria met veel harde koralen.

 

Waterdicht

De Coral LED lampen van HVP Aqua zijn voorzien van een siliconen laag en zijn hierdoor IP68 waterdicht. Daarnaast zijn de lampen voorzien van een twee meter lang aansluitsnoer waardoor de lampen gemakkelijk onder het aquarium zijn aan te sluiten. De lampen zijn volledig dimbaar.

 

Let op, lampen komen zonder voeding en montage beugels. Selecteer de juiste voeding en eventuele accessoires in onze webshop bij  "HVP toebehoren"  zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 voeding te nemen voor 2 lampen, u neemt dan 2x het aantal watt van de lamp + 20% (advies is om de voedingen niet meer dan 80% te belasten) 

 

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen