aquarium Koeling / ventilatoren

Wat vaak nog veel schadelijker is voor uw (zee)aquarium is naast een te lage temperatuur een te hoge temperatuur. Het zuurstofgehalte daalt, de koralen sterven af bij langdurige hoge temperaturen, garnalen sterven net als de bacteriën die zorgen voor het evenwicht in het aquarium.

 

Vergeet daarom zeker in de zomer niet om uw aquarium te koelen i.p.v. te verwarmen. Een koelventilator is een effectieve manier om uw aquarium te koelen. Een koel aggregaat is in de aanschaf wat duurder maar heeft een groter koelvermogen welke gemonitord wordt door de interne micro computer van de koeling.


Blue marine koelers

Blue Marine Cooling Fan
  Productbeschrijving:    Deze koelventilator bereikt een effectieve vermindering van 2 - 4 graden Celcius
€ 22,95 1
Blue Marine chiller 200 Waterkoeler
Deze Waterkoeler chiller 200 is microcomputer gestuurd voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. In geval van stroomstoring, is er een ingebouwd geheugen voor temperatuurinstellingen.  De hoge kwaliteit van de condensor zorgt voor betr ... (meer lezen)
€ 399,00 1
Blue Marine chiller 400 waterkoeler
Deze Waterkoeler chiller 400 is microcomputer gestuurd voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. In geval van stroomstoring, is er een ingebouwd geheugen voor temperatuurinstellingen.  De hoge kwaliteit van de condensor zorgt voor betr ... (meer lezen)
€ 429,00 1
Blue Marine Chiller 800 waterkoeler
 Alle units worden uitgerust met een elektronische thermostaat, waarbij de temperatuur af te lezen is op een LCD scherm. De koeler is aan de binnenzijde verstevigd met een metalen frame; deze zorgt voor extra stevigheid. Deze is dan met een ... (meer lezen)
€ 539,00 1
Blue Marine Chiller 1200 waterkoeler
  De kwaliteitscondensor zorgt voor betrouwbaarheid en is dubbel geisoleerd voor een laag geluidsniveau. De Blue Marine Koeler heeft een titanium koelspiraal, deze voorkomt corrosie door zeewater. De nieuwste techniek zorgt voor ee ... (meer lezen)
€ 699,00 1
Blue Marine Chiller 2000
De Blue Marine koelers zijn betrouwbare koelers die zeer lang mee gaan in gebruik, nauwkeurige afregeling door middel van een makkelijk afleesbaar LCD scherm. De Blue Marine koelers zijn betrouwbare koelers die zeer lang mee gaan in ge ... (meer lezen)
€ 999,00 1

Aqua Medic

Aqua Medic Cool Control
  Aqua Medic Cool Control is een digitale temperatuur meet-en regelapparatuur voor het aansturen van ventilatoren.   De Aqua Medic Cool Control temperatuurregelaar met Touch panel wordt gebruikt voor het regelen van 12 V of ... (meer lezen)
€ 29,90 1

JBL Koelventilatoren

JBL ProTemp CoolControl
Automatische activering van de koelventilator bij het overschrijden van de ingestelde temperatuur tussen 18 en 36 °C (voor alle JBL Cooler) Eenvoudige montage: Verbindingskabel van de JBL CoolControl in de JBL Cooler steken. Voeding van d ... (meer lezen)
€ 22,90 1
JBL ProTemp Cooler x200
Koelventilator voor zoet- en zeewateraquaria van 60-200 liter. Koelt de watertemperatuur met 2 - 4 °C bij verhoogde omgevingstemperatuur: Koeler met moderne dwarsstroomventilator en brede luchtstroom voor aquaria   Eenvoudig ... (meer lezen)
€ 39,90 1
JBL ProTemp Cooler x300
Koelt de watertemperatuur met 2 - 4 °C bij verhoogde omgevingstemperatuur: Koeler met moderne dwarsstroomventilator en brede luchtstroom voor aquaria Eenvoudige montage op de aquariumrand. Glasdikte: max. 2,4 cm. Luchtstroom flexibel. Beh ... (meer lezen)
€ 49,90 1


Grotech koelventialtoren

Grotech cool breeze 2
Cool Breeze 2 (Grotech) De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte en is 90 ° te verstellen. Levering inclusief AC/DC-adapter Afmetingen: 17 x 4 x 13 cm ... (meer lezen)
€ 37,90 1
Grotech Cool Breeze 4
    Viervoudige ventilator koeler De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte. Hij is 90 ° te verstellen. Koeling gebaseerd op het principe van verdamping Toerental reg ... (meer lezen)
€ 49,95 1
Grotech Cool Breeze 6
 Zesvoudige ventilator koeler De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte. Hij is 90 ° te verstellen. Koeling gebaseerd op het principe van verdamping Toerental regelbaar via adapter ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Grotech Cool Breeze 8
 Zesvoudige ventilator koeler De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte. Hij is 90 ° te verstellen. Koeling gebaseerd op het principe van verdamping Toerental regelbaar via adapter ... (meer lezen)
€ 64,90 1
Grotech Coolbreeze - 8 ventilators
  De 8 ventilatoren unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte en is 90 ° te verstellen. Toerental regelbaar via adapter Levering inclusief AC/DC-adapter Afmetingen: 54 x 4 x 15 cm ... (meer lezen)
€ 64,90 1