aquarium Koeling / ventilatoren

Wat vaak nog veel schadelijker is voor uw (zee)aquarium is naast een te lage temperatuur een te hoge temperatuur. Het zuurstofgehalte daalt, de koralen sterven af bij langdurige hoge temperaturen, garnalen sterven net als de bacteriën die zorgen voor het evenwicht in het aquarium.

 

Vergeet daarom zeker in de zomer niet om uw aquarium te koelen i.p.v. te verwarmen. Een koelventilator is een effectieve manier om uw aquarium te koelen. Een koel aggregaat is in de aanschaf wat duurder maar heeft een groter koelvermogen welke gemonitord wordt door de interne micro computer van de koeling.

Blue marine koelers

Blue Marine Cooling Fan
  Productbeschrijving:  Blue Marine cooling fan is geschikt voor aquaria van 30 - 60 cm.  Deze koelventilator bereikt een effectieve vermindering van 2 - 4 graden Celcius
€ 22,95 1
Blue Marine chiller 200 Waterkoeler
  Deze koeler van Superfish wordt geproduceerd door Hailea. Hailiea maakt al 20 jaar koelers speciaal voor het aquarium. Alle units worden uitgerust met een elektronische thermostaat, waarbij de temperatuur af te lezen is op een LCD s ... (meer lezen)
€ 399,00 1
Blue Marine chiller 400 waterkoeler
  Blue Marine Waterkoeler chiller 400 Deze koeler van Superfish wordt geproduceerd door Hailea. Hailiea maakt al 20 jaar koelers speciaal voor het aquarium. Alle units worden uitgerust met een elektronische thermostaat, waarbij de ... (meer lezen)
€ 429,00 1
Blue Marine Chiller 800 waterkoeler
Blue Marine Chiller 800 Voor aquaria van 400 tot 800 liter Deze koeler van Superfish wordt geproduceerd door Hailea. Hailiea maakt al 20 jaar koelers speciaal voor het aquarium. Alle units worden uitgerust met een elektronische thermostaat, ... (meer lezen)
€ 539,00 1
Blue Marine Chiller 1200 waterkoeler
De Blue Marine Chiller 1200 heeft een capaciteit van 1200-3000 L/H. De Blue Marine Koeler is microcomputer gestuurd voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak en voorzien van geheugen voor de temperatuursinstellingen voor het geval van een strooms ... (meer lezen)
€ 699,00 1
Blue Marine Chiller 2000
De Blue Marine koelers zijn betrouwbare koelers die zeer lang mee gaan in gebruik, nauwkeurige afregeling door middel van een makkelijk afleesbaar LCD scherm. De Blue Marine koelers zijn betrouwbare koelers die zeer lang mee gaan in ge ... (meer lezen)
€ 999,00 1

JBL Koelventilatoren

JBL Coolcontrol
Regulering van de koelventilator: Thermostaat voor het regelen van 1-50 W (JBL Cooler alle afmetingen). Eenvoudige montage: CoolControl verbinden met de koelventilator en de sensor. Aansluiten op het stroomnetwerk. Temperatuurregel ... (meer lezen)
€ 21,95 1
JBL Cooler 100
Temperatuurcontrole  Twee belangrijke factoren zijn van belang voor de watertemperatuur in het aquarium. Aan de ene kant de temperatuur van de ruimte waarin het zich bevindt, aan de andere kant de inval van de zon. Als de kamertempera ... (meer lezen)
€ 39,95 1
JBL Cooler 200
Verkoeling van de watertemperatuur met 2-4°C bij verhoogde omgevingstemperaturen: Koelventilator voor aquaria. Eenvoudige montage op de aquariumrand: Max. 2,5 cm dik. Activering middels de schakelaar op de behuizing. Waterkoeling m ... (meer lezen)
€ 59,90 1
JBL Cooler 300
Gebruikershandleiding Veiligheidsaanbevelingen  Verkoeling van de watertemperatuur met 2-4°C bij verhoogde omgevingstemperaturen: Koelventilator voor aquaria. Eenvoudige montage op de aquariumrand: Max. 2,5 cm dik. Activering midde ... (meer lezen)
€ 69,90 1
JBL ProTemp CoolControl
Automatische activering van de koelventilator bij het overschrijden van de ingestelde temperatuur tussen 18 en 36 °C (voor alle JBL Cooler) Eenvoudige montage: Verbindingskabel van de JBL CoolControl in de JBL Cooler steken. Voeding van d ... (meer lezen)
€ 22,90 1
JBL ProTemp Cooler x200
Koelventilator voor zoet- en zeewateraquaria van 60-200 liter. Koelt de watertemperatuur met 2 - 4 °C bij verhoogde omgevingstemperatuur: Koeler met moderne dwarsstroomventilator en brede luchtstroom voor aquaria   Eenvoudig ... (meer lezen)
€ 39,90 1
JBL ProTemp Cooler x300
Koelt de watertemperatuur met 2 - 4 °C bij verhoogde omgevingstemperatuur: Koeler met moderne dwarsstroomventilator en brede luchtstroom voor aquaria Eenvoudige montage op de aquariumrand. Glasdikte: max. 2,4 cm. Luchtstroom flexibel. Beh ... (meer lezen)
€ 49,90 1

Grotech koelventialtoren

Grotech cool breeze 2
Cool Breeze 2 (Grotech) De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte en is 90 ° te verstellen. Levering inclusief AC/DC-adapter Afmetingen: 17 x 4 x 13 cm ... (meer lezen)
€ 37,90 1
Grotech Cool Breeze 4
    Viervoudige ventilator koeler De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte. Hij is 90 ° te verstellen. Koeling gebaseerd op het principe van verdamping Toerental reg ... (meer lezen)
€ 49,95 1
Grotech Cool Breeze 6
 Zesvoudige ventilator koeler De ventilator unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte. Hij is 90 ° te verstellen. Koeling gebaseerd op het principe van verdamping Toerental regelbaar via adapter ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Grotech Coolbreeze - 8 ventilators
  De 8 ventilatoren unit kan worden bevestigd op de rand van uw aquarium tot 15mm glasdikte en is 90 ° te verstellen. Toerental regelbaar via adapter Levering inclusief AC/DC-adapter Afmetingen: 54 x 4 x 15 cm ... (meer lezen)
€ 64,90 1