Osmose units

Aquamedic easyline

De omgekeerde osmoseapparaten van het type easy line 90 en easy line 150 zijn compact en hebben een hoge opbrengst. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit. Het fijnfilter ontdoet het water van vervuilingen groter dan 5 μm. Het voorfilter met actieve kool ontdoet het water van eventuele chloor, ter bescherming van het membraan. De module bestaat uit het membraan, een drukbuis en een doorstroomrwegelaar. Het membraan is het hart van de installatie en bepalend voor de uiteindelijke waterzuiverheid. In onze apparaten gebruiken we uitsluitend TFC (Polyamide/Polysulfon) membranen. De verhouding vuilwater: zuiver water bedraagt ongeveer 3 - 4:1.

Het percentage verwijderde zouten is ca. 95 %

€ 59,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Aquamedic platinum line plus

Voor de productie van zacht water met een laag zoutgehalte voor zoetwater en zoutwater aquaria, voor het besproeien van terrariums en vele andere toepassingen.

Het omgekeerde osmose systeem platinum line plus is een compacte en veelzijdige unit van topkwaliteit. Dit systeem is uitgerust met drie grote 10" filter behuizingen. De filter behuizingen (actieve koolstof, fijn filter en demineralisatiehars) kunnen eenvoudig vervangen worden. De bijgeleverde drukmeter toont continue de werkdruk. Alle componenten, de filterbehuizingen en de membraan module zijn gemonteerd op een stabiele poeder-gecoate beugel. De unit heeft een hoge druk pomp en een spoelklep en kan daardoor een hoog rendement aan zuiver water leveren t.o.v. afvalwater in een verhouding van ca 1:1. Het zout wordt voor ca. 99% verwijderd. Door de volledig automatische backflushing en de continu monitoring van het zuivere water, zal deze unit weinig onderhoud vergen

€ 269,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen