Stromingspompen aquarium

In de natuur stromen per minuut miljoenen liters water over de koraalriffen, om dit in ons aquarium na te bootsten zijn stromingspompen nodig. Ook voor zoetwateraquaria kan een stromingspomp nuttig zijn, dit voorkomt vuil bijvoorbeeld vuilophoping. Maar denk ook aan een speciaal hillstream aquarium waar een snelstromende rivier wordt nagebootst. 

Coral box stromingspompen

Jebao /  jecod Stromingspompen

Jecod SW 15
€ 99,90 1
Jecod SW 2
€ 59,90 1
Jecod SW 20
€ 119,90 1
Jecod SW 4
€ 69,90 1
Jecod SW 8
€ 79,90 1

Eheim Stream ON stromingspompen

Blue Marine wave makers

Maxspect Gyre 300 series

Maxspect Gyre  stromingspompen 200 series

Maxspect gyre XF-230
vanaf € 119,90 1
Maxspect gyre XF-250
vanaf € 139,90 1
Maxspect gyre XF-280
vanaf € 249,90 1

Rossmont Movers

Sicce stromingspompen

Aquamedic Ecodrift

Tunze streamers stromingspompen

Stromingspomp nano

In elk zeeaquarium is een stromingspomp een stukje techniek wat niet mag ontbreken zelfs voor de alle kleinste aquaria zijn er speciale stromingspompen nano op de markt. Wij leveren de stromingspompen van Sicce voor de nano aquaria, deze kleine pompjes komen in 1000 en 2000 liter per uur en zin d.m.v. de magneetbevestiging gemakkelijk te plaatsten en weg te werken. De stromingspompen van sicce zijn niet alleen heel klein maar ook nog eens extreem stil. Zoekt u een stromingspomp voor uw nano aquarium dan is dit de keuze.

Eheim stromingspomp

De nieuwe serie stromingspompen van het gerenommeerde merk Eheim is de Eheim stream on serie. De stromingspompen voor het aquarium zijn voor hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een magneetbevestiging en zeer geluidsarm. Deze stromingspompen van Eheim zijn niet regelbaar maar optioneel is een controller te leveren die de pompen om en om laat pulseren om een golfslag na te bootsten in het aquarium. de Eheim Stream on stromingspompen komen in 3500, 6500 en 9500 liter per uur. Zoekt u een hoge kwaliteit stromingspomp dan is de Eheim Stream om serie de juiste keuze. 

Goedkope stromingspomp

Opzoek naar goedkope stromingspomp dan hebben wij voor u de stromingspompen van Blue marine in het assortiment, voor onder de twintig euro heeft u al een stromingspomp van 4000 liter per uur, voorzien van een magneetbevestiging in 160 graden te draaien. Voor nog geen dertig euro heeft u de zwaarste uit deze serie stromingspompen de 10.000 liter per uur. De zwaarste stromingspomp van Blue marine heeft een magneetbevestiging voor glas van maximaal 15mm. Heeft u een aquarium met dikker glas kijk dan eens bij de Rossmond stromingspompen, deze kunnen een glasdikte aan tot wel 19mm waardoor ook geschikt voor de reefer xxl series. Geen idee welke stromingspompen het beste bij u passen, geen probleem neem contact met ons op via de mail of het contact formulier en laat u een passende oplossing aanmeten.