Superfish Retro Led Bright

Wanneer uw bestaande T8 of T5 verlichting in uw aquaria aan vervanging toe is, dan is het nu zeker de tijd om te gaan voor de superfish retroled verlichting.

 

Led verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken, door de energie besparing en de lichtopbrengst kunt u vele euro's per jaar besparen en dan ook nog eens met een extra lange levensduur!

Superfish Retro Led Bright

De led verlichting voor het aquaria was in het begin niet altijd een goede keuze, de meeste liefhebbers onder ons hebben een aardige bioloog opgebouwd met vele soorten planten, die alle een bepaalde lichthoeveelheid (LUX) nodig hebben om te kunnen functioneren en in leven te blijven.

Met de nieuwe superfish retroled modellen kunt u hier zeker van zijn, alle lampen hebben een zeer breed spectrum en een hoge lichtopbrengst.

  

Met de meegeleverde adapters kunt u uw oude T8 of T5 lampen gemakkelijk in de oude fittingen plaatsen, de retroled lampen hebben een eigen stekker, de oude adapter en stekker hoeft u dus niet meer te gebruiken.

Bestel de colorplus en retroled bright in combinatie voor het beste resultaat! Opzoek naar ophang clips voor de Superfish Retroled verlichting klik hier.

 

Selecteer hier de juiste maat voor uw aquarium:

€ 34,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Retro LED+ Controller

Met de Retro LED Controller stel je heel eenvoudig de zonsopkomst en zonsondergang in. Met een paar handelingen stel je met de Retro LED controller zelf gepersonaliseerde tijden in. Standaard staan de Retro LED controller op 7.00 uur en 21.00 uur. Ook de duur van zonsopkomst en zonsondergang kan gewijzigd worden vanaf 30 seconden.

Per controller kan 1 lamp bedient worden.

Superfish Retro Led+ Controller
Superfish Retro LED+ Controller   Controller voor Retro LED-verlichting, schakelt de verlichting automatisch aan en uit op de gewenste tijden Simuleert zowel zonsopkomst als zonsondergang.  Er is hier de keuze om dit in 30 s ... (meer lezen)
€ 24,95 1

Superfish Retro LED houder

sera LED Tube Holder Clear - geschikt voor de Supe
Geschikt voor de Superfish Retro LED buizen!! De decente houder van fraai van vorm gebogen acrylglas kan door de transparante schroeven individueel aan de desbetreffende glassterkte (max. 13 mm) vastgezet worden en schikt zich perfect in ... (meer lezen)
€ 27,90 1

Overige Superfish Retro LED verlichting


Superfish Retro LED monteren

Nieuwsgierig hoe de Superfish Retro LED te monteren in jouw bestaande aquarium? Kijk hieronder alvast de video: