Aquarium verwarming

EHEIM THERMOCONTROL E VERWARMER

Deze nieuwste verwarmers van het kwaliteitsmerk Eheim hebben een elektronische thermostaat t.o.v. de ouderwetse thermostalen met een bi-metaal. Het voordeel aan de elektronisch regelbare aquariumverwarmers is dat ze veel preciseer zijn. Zijn voorzien van  een controlelampje die geeft de verwarmingsfunctie aan (rood: opwarmen, groen: temperatuur bereikt)

Eheim Jager verwarming

De instelbare Jäger verwarmer is een ultramodern elektronisch thermisch toestel met de beste beschikbare technologie. Haar nieuwe jasje van laboratoriumglas biedt reële voordelen ten opzichte van de concurrentie.

EHEIM ELECTRONIC CONTROL THERMOPRESET

Aquariumverwarmer met vast ingestelde, aangename temperatuur van 25 ºC,

Superfish aquarium verwarming

De heater is één van de weinige op de markt verkrijgbare veilige heaters tegen een gunstige prijs. Deze verwarmer heeft een zeer gevoelige en betrouwbare thermostaat voor een constante temperatuur, doordat deze zo gevoelig is heb je dus nauwelijks temperatuur schommelingen. Doordat de temperatuurregeling bovenop de verwarmer zit is deze ook zeer eenvoudig in te stellen. 

 

Tevens beschikbaar Superfish Heater Covers, verberg uw aquariumverwarmer met deze natuurlijke omhulsel van keramiek voor de beste warmteoverdracht . xtra bescherming en eenvoudig te installeren

Aquamedic controller/heater

De temperatuurregelaar T controller twin kan gebruikt worden voor het aansturen van verwarmings- en koelingssystemen. De meet- en schakelnauwkeurigheid bedraagt 0,1°C. De gewenste waarde kan in stappen van 1°C in het bereik van 0 - 50°C worden ingesteld. De maximale schakelcapaciteit van de verwarming- en/of koelsystemen bedraagt per systeem 1200 watt. Door de  geïntegreerde dubbele stopcontacten kunnen zowel een verwarmings- als ook een koelsysteem tegelijkertijd worden aangesloten.