Verwarming

Eheim ThermoPreset heater

Met de EHEIM ThermoPreset aquariumverwarming is het kinderlijk eenvoudig om uw aquarium te voorzien van de juiste temperatuur. De verwarmer heeft een vaste ingestelde temperatuur van  25 ºC. Vanwege deze vaste instelling werkt de Eheim ThermoPreset met uiterste nauwkeurigheid. Kortom de ideale warmte voor uw aquariumbewoners en voor u geen omkijken meer naar de juiste temperatuur. 

 

selecteer het juiste aantal watt voor uw aquarium.

€ 19,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Eheim Jäger Regelbare Verwarming

 

Eheim JÄGER VERWARMER

Vissen uit tropische en subtropische gebieden voelen zich niet comfortabel bij een kamertemperatuur die comfortabel is voor ons mensen. Dat is waarom precies geregelde constante temperatuur van het water is erg belangrijk voor uw aquariumbewoners. 

De aquariumverwarming is een staaf. Het wordt eenvoudig in het water gehangen en het verwarmt het water. Eenvoudig afleesbaar en daardoor zeer handig bij het instellen van de juiste temperatuur. Mocht de temperatuur niet met de instelschaal overeenkomen, dan kan de schaalverdeling tot 2°C worden bijgesteld.

 

Selecteer het juiste aantal watt voor uw aquarium. 

€ 19,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Superfish heaters

Tropische vissen leven in warm water. Met een onderwater-aquariumverwarmer verwarmt u het aquarium tot de juiste temperatuur.

Superfish heeft een breed scala aan heaters.

 

Selecteer het juiste type voor uw aquarium:

€ 13,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Aquamedic Twin Controller

 

Aqua Medic T Controller Twin

Digitale temperatuurbewaking en controller. Voor de controle en bewaking van verwarmingssystemen en koelunits tegelijkertijd.

De temperatuurregelaar T Controller Twin wordt gebruikt voor het regelen van zowel verwarming als koeling eenheden. Meten en Schakelnauwkeurigheid 0,1 ° C. Het regelbereik varieert van 0 - 50 ° C en de ingestelde waarde is in stappen van 1 ° C. De maximale belasting voor de verwarmingssystemen en koelunits is 1200 watt. Door de geïntegreerde dubbele aansluiting is het mogelijk om een verwarmingssysteem en koeleenheid gelijktijdig aansluiten. De T Controller Twin is voorzien van een waterdichte temperatuursonde. Het LCD-display geeft direct informatie over de huidige temperatuur. De minimum en maximum waarden kunnen eenvoudig worden aangepast.

 

De Aquamedic twin controler wordt geleverd zonder heater.

€ 64,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen