Voerautomaten

Voerautomaten voor uw aquarium zijn er in verschillende soorten en maten! U hoeft niet meer elke dag te denken aan het voeren van uw vissen. En mocht u op vakantie gaan dan is het de ideale oplossing. Voerautomaten voor uw aquarium kunnen eenvoudig ingesteld worden naar de wensen van uw aquarium bewoners. Door het gebruik van een voerautomaat voor uw aquarium zal u zien dat de vissen na een tijd de voermomenten zullen "onthouden" en rond de voertijd naar het voerautomaat zullen zwemmen.

 

Merken voerautomaten:

Eheim Voerautomaten 

JBL Voerautomaten 

Juwel Voerautomaten 

Superfish Voerautomaten 

Oase Voerautomaten 

Eheim Voerautomaten

EHEIM Auto Feeder 3581 - VOEDERAUTOMAAT.
EHEIM VOEDERAUTOMAAT 3581 De compact Eheim voederautomaat wordt geleverd met batterijen. De constant van lucht voorziene voederkamer zorgt voor constant droog voer. Met de eenvoudige programmering bepaald u wanneer de aquarium bewoner ... (meer lezen)
€ 44,90 1
EHEIM VOEDERAUTOMAAT TWIN 3582
  - Trommel is goed doorlucht - Elke trommel kan individueel geprogrammeerd worden - Toeval functies voor natuurlijke voedering - Groot display
€ 55,90 1

JBL Voerautomaten

JBL Autofeeder voerautomaat
Automatisch voeren van uw aquariumvissen doet u met het voerautomaat van JBL. Deze praktische voerautomaat is geschikt voor alle soorten granulaat tot 3 mm grootte.   Specificaties JBL Autofeeder: Tot 4x per dag voere ... (meer lezen)
vanaf € 39,90 1

Juwel Voerautomaten

Juwel easyfeed
De Juwel Easyfeed is dé toevoeging voor elk zoetwateraquarium. De Juwel Easyfeed is te installeren op alle aquaria met deksel. Als u een Juwel aquarium hebt dan is het ontwerp van de deksel van alle Juwel aquaria al voorbereid op de montage ... (meer lezen)
€ 22,90 1
Juwel Smartfeed 2.0 Voerautomaat
Juwel Smartfeed 2.0 Voerautomaat   De Juwel SmartFeed 2.0 is een voederautomaat die dankzij verwisselbare voertransportschroeven geschikt is voor zowel korrel- en vlokkenvoer. Hij is voor maximaal 3x per dag programmeerbaar. Da ... (meer lezen)
€ 69,90 € 59,90 1

Superfish Voerautomaten

Superfish Aqua-Feeder Wit
Voederautomaat Deze computergestuurde voederautomaat van Superfish is te gebruiken voor korrels en vlokken. De eenvoudige manier om je vissen iedere dag te voeren, zelfs als je niet thuis bent. Eenvoudig in te stellen tot 4 automatisc ... (meer lezen)
€ 25,95 1
Superfish Aqua-Feeder Zwart
Voederautomaat Deze computergestuurde voederautomaat van Superfish is te gebruiken voor korrels en vlokken. De eenvoudige manier om je vissen iedere dag te voeren, zelfs als je niet thuis bent. Eenvoudig in te stellen tot 4 automatisc ... (meer lezen)
€ 25,95 1

Oase voerautomaten

Oase FishGuard Voerautomaat
  Oase FishGuard is een zeer efficiënte en betrouwbare voerautomaat voor het automatisch voeren van je zoet-of zoutwatervissen.   Specificaties Oase FishGuard: Afmetingen: 120 x 78 x 93 mm Batterijen: 4 x 1,5 V ... (meer lezen)
€ 38,90 1

Oase FishGuard extra onderdelen

Oase FishGuard beugel
  Ophang beugel voor de Oase FishGuard.  Met deze beugel bevestig je de Oase FishGuard aan de wand van het aquarium.  
€ 6,90 1
Oase FishGuard Voeding
  Voedingseenheid voor de Oase FishGuard. In combinatie met het gebruik van batterijen (4 x1,5V AA) ben je altijd verzekerd van een werkend voerautomaat.  
€ 9,90 1

Voerautomaten - Automatisch uw vissen voeren

Met een voerautomaat voor uw aquarium kunt u automatisch uw vissen voeren. De hoeveelheid voer en de frequentie kunt u bij de meeste voerautomaten eenvoudig instellen. Zo krijgen uw vissen nooit teveel voer en hoeft u er niet meer bij na te denken. 


Voerautomaten - Kopen & Bestellen

Een voerautomaat voor uw aquarium koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel een voerautomaat in onze webshop of kom langs in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen.

 

Wilt u een passend advies over welk voerautomaat er het beste bij uw aquarium en vissen past? U kunt ons bellen/Whatappen op: 050-3129092 of kom langs in onze winkel en wij zullen u voorzien van een passend en persoonlijk advies.


Voerautomaten - Gebruiken voor korrelvoer en vlokkenvoer

De meeste voerautomaten zijn geschikt voor zowel korrelvoer als vlokkenvoer en wordt vaak goed droog gehouden door een belucht "trommelsysteem". Zo blijft uw voer heel lang goed en zal uw voerautomaat niet vastlopen.