Colombo marine iron test (colour 3)

Met de Colombo Marine Iron test meet je nauwkeurig het ijzer gehalte in je zeewater. Het regelmatig meten van het ijzergehalte is van belang voor de kleuren van de koralen.


COLOMBO MARINE IRON TEST (COLOUR 3)

Met de Colombo Marine Iron Test meet je zeer eenvoudig en nauwkeurig de ijzer-waarde (FE) in je zeewater. Tevens is deze test heel goed te gebruiken voor uw zoetwater aquarium voor het bepalen van uw FE (ijzer) plantenvoeding toevoeging.

 

Dankzij het meten van de waterwaarden en te handelen naar de testresultaten, blijven de kleuren van je steenkoralen op hun best!

 

 

Goed voor ongeveer 40 testen.

€ 11,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Colombo Marine Iron Test - gebruiksaanwijzing


Overige Colombo Marine zoutwater testen


Algen bestrijden in uw zoetwateraquarium, hoe te werk gaan bij algen - dit product gezien op ons YouTube kanaal

Algen in het aquarium? Meten is weten. Deze week bespreken we hoe je de ideale waterwaardes krijgt en op een natuurlijke wijze, de algen in je aquarium kan bestrijden! Door het testen van het aquariumwater kan je de juiste balans bepalen, een juiste balans in het aquarium zorgt voor een goede plantengroei en voorkomt algengroei in het aquarium. Wil jij ook een mooi aquarium met levendige plantengroei en geen algen. Bekijk dan hier onze nieuwste vlog over algen bestrijden in het aquarium.