Colombo Flora Grow Pro

Colombo FloraGrow Pro is een vloeibare plantenvoeding voor zwaar beplante aquaria, bijv. zogenaamde ‘Scapers’ aquaria. 

In samenwerking met aquariumplantenkwekerij ‘Aquafleur’ is een unieke samenstelling ontwikkeld.

 

FloraGrow Pro bevat alle belangrijke voedingstoffen in een uitgebalanceerde samenstelling, bovendien zijn aan deze voeding zijn o.a. nitraten en fosfaten toegevoegd. Frits Kuiper Groningen adviseert om eerst uw water te (laten) testen voordat u Colombo Flora Gro Pro gaat gebruiken. De Flora Gro Pro bevat naast de verschillende micro spoorelementen ook nitraten en fosfaten, welke essentieel zijn voor een goede plantengroei. Heeft u een al wat ouder aquarium dan is de kans groot dat dit aquarium voldoende nitraten en fosfaten al aanwezig zijn. In dat geval kan u beter gebruik maken van de Colombo Flora Gro. 


Colombo Flora Grow Pro

 

In normaal beplantte aquaria zijn deze voedingstoffen voldoende aanwezig omdat ze vrijkomen uit visvoer en omzetting in het filter. 

In aquaria met veel planten zijn deze stoffen onvoldoende aanwezig, gebruik in dit geval FloraGrow Pro.

Dosering: 500ml is voldoende voor 500x pompen = 2500L aquarium

1x pompen behandeld 5L aquariumwater. 

€ 11,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Colombo Flora Gro Pro - Overige Colombo plantenvoeding toevoegingen


Algen bestrijden in je aquarium, hoe te werk gaan bij algen - dit product gezien op ons YouTube kanaal

Algen in het aquraium? Meten is weten ... Deze week bespreken we hoe je de ideale waterwaardes krijgt en op een natuurlijke wijze, de algen in je aquarium kan bestrijden! Door het testen van het aquariumwater kan je de juiste balans bepalen, een juiste balans in het aquarium zorgt voor een goede plantengroei en voorkomt algengroei in het aquarium. Wil jij ook een mooi aquarium met levendige plantengroei en geen algen. Bekijk dan hier onze nieuwste vlog over algen bestrijden in het aquarium.