seachem stability

Seachem Stability zal snel en veilig het biologische evenwicht van zout,- en zoetwateraquariums veiligstellen waardoor de nummer 1 oorzaak van de vissterfte voorkomen wordt: "nieuwe tank-syndroom". Seachem Stability® is speciaal ontwikkeld voor het aquarium en bevat een synergetische mix van aërobe, anaërobe en facultatieve bacteriën die de afbraak van organische afvalstoffen, ammoniak, nitriet en nitraat vergemakkelijkt.

 

In tegenstelling tot concurrerende producten bevatten de bacteriën in Seachem Stability® geen zwavel en zullen geen giftige waterstofsulfide produceren. Stability® is volkomen veilig voor alle levende organismen en waterplanten, is er geen gevaar bij overmatig gebruik. Stability® is het resultaat van bijna een decennium van onderzoek en ontwikkeling. Het vertegenwoordigt de huidige stand van de techniek in de natuurlijke biologische management.

seachem stability

 

Dosering

Bij een nieuw in te richten aquarium: Gebruik 1 dop (5 ml) per 40 liter aquariumwater op de eerste dag. Vervolgens 1 dop per 80 liter aquariumwater per dag gedurende 7 dagen.

Bij een draaiend aquarium: Gebruik 1 dop per 40 liter aquariumwater 1 keer per maand, maar ook bij elke waterwissel of bij nieuwe visinzet. Gebruik het ook wanneer medicatie is gebruik

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen