Testsets zoutwater

Meten is weten! Een succesvol aquarium hangt samen met de juiste waterwaardes. Een goede testset voor het aquarium is daarom niet meer weg te denken uit de aquariumhobby van tegenwoordig.

 

Frits Kuiper Groningen heeft alle testen in huis die er voor zorgen dat u het aquarium kan monitoren op de juiste waardes. Geen idee welke testset voor het aquarium het beste bij uw gebruikt past? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u bij de juiste keuze van de testset.

Colombo testers zoutwater

COLOMBO MARINE AMMONIA TEST
Met de Colombo Marine Ammonia Test (NH3) meet je nauwkeurig het Ammonia gehalte van je zeewater. Bij de start van het zeeaquarium begin je met het aanbrengen van levend steen. Er zijn nog geen vissen of koralen in het aquarium aanwezig. I ... (meer lezen)
€ 9,50 1
COLOMBO MARINE CALCIUM TEST
Met de Colombo Marine Calcium Test meet je nauwkeurig het Calciumgehalte van het water in je aquarium. Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. Debelangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE FOSFAAT TEST
Met de Colombo Marine Fosfaat Test (PO4) meet je nauwkeurig het Fosfaatgehalte van je zeewater. Nitraten en Fosfaten zijn potente voedingsstoffen voor algen. Met de Colombo Nitraat en Fosfaat testen voor zeewater kan je eenvoudig meten ho ... (meer lezen)
€ 10,95 1
COLOMBO MARINE IODINE TEST (COLOUR 1)
Met de Colombo Marine Iodine Test meet je nauwkeurig het Iodine-gehalte in je zeeaquarium. In zeewater zijn naast de belangrijke elementen zoals Calcium en Magnesium nog ruim 70 elementen aanwezig die een rol spelen in de gezondheid van k ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE IRON TEST (COLOUR 3)
Met de Colombo Marine Iron Test meet je nauwkeurig het Iron gehalte in je zeewater. In zeewater zijn naast de belangrijke elementen zoals Calcium en Magnesium nog ruim 70 elementen aanwezig die een rol spelen in de gezondheid van koralen. ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE KH TEST
Bij de start van het zeeaquarium begin je met het aanbrengen van levend steen. Er zijn nog geen vissen of koralen in het aquarium aanwezig. In het levend steen moet de biologie opnieuw op gang gebracht worden.   Wij adviseren a ... (meer lezen)
€ 6,95 1
COLOMBO MARINE MAGNESIUM TEST
Met de Colombo Marine Magnesium Test meet je nauwkeurig het Magnesiumgehalte van je zeewater.   Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. Debelangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE NITRAAT TEST
Met de Colombo Marine Nitraat Test (NO3) meet je nauwkeurig het Nitriet gehalte van je zeewater. Nitraten en Fosfaten zijn potente voedingsstoffen voor algen. Met de Colombo Nitraat en Fosfaat testen voor zeewater kan je eenvoudig meten h ... (meer lezen)
€ 9,95 1
COLOMBO MARINE NITRIET TEST
Met de Colombo Marine Nitriet Test (NO2) meet je nauwkeurig het Nitriet gehalte van je zeewater. Bij de start van het zeeaquarium begin je met het aanbrengen van levend steen. Er zijn nog geen vissen of koralen in het aquarium aanwezig. I ... (meer lezen)
€ 6,95 1
COLOMBO MARINE PH TEST
  Bij de start van het zeeaquarium begin je met het aanbrengen van levend steen. Er zijn nog geen vissen of koralen in het aquarium aanwezig. In het levend steen moet de biologie opnieuw op gang gebracht worden.   Wij ad ... (meer lezen)
€ 6,95 1
COLOMBO MARINE POTASSIUM TEST (COLOUR 2)
Met de Colombo Marine Potassium Test meet je nauwkeurig het Potassium (Kalium) in je zeewater. In zeewater zijn naast de belangrijke elementen zoals Calcium en Magnesium nog ruim 70 elementen aanwezig die een rol spelen in de gezondheid v ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Colombo Marine Silicate test SiO2
Een te hoog gehalte aan silicaat oftewel kiezelzuur is de belangrijk-ste reden voor de aanwezigheid van kiezelalgen (bruinalgen). Door met Silicate Ex het silicaat te verwijderen kunnen de algen niet meer groeien en verdwijnen. Normaal is ee ... (meer lezen)
€ 11,45 1
COLOMBO MARINE TEST LAB KH-CA-MG-NO3-PO4 testen
Een betrouwbare testsets voor het meten van de Carbonaathardheid (KH), het Calciumgehalte (Ca), het Magnesiumgehalte (Mg) en het Nitraatgehalte (NO3) in een handige kunststof koffer.   De onderdelen uit de losse Colombo testsets ku ... (meer lezen)
€ 49,95 1
COLOMBO PROMO PACK MARINE TEST STIRRER
Nu ter introductie magneet roerder met gratis Calcium en Magnesium test.  
€ 29,90 1
Colombo Test Stirrer - magneet roerder
Automatisch uw aquariumtestjes laten roeren met de Colombo Test Stirrer.
€ 29,90 1

Salifert testers zoutwater

Salifert Alkalinity Profi Test
Aangezien de grote buffer-onderdelen die worden gebruikt voor koraal en kalkhoudende algengroei bicarbonaat en carbonaat zijn, moeten deze worden toegevoegd/gecorrigeerd bij een afname van de alkaliniteit. De alkaliniteit of carbonaat ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Salifert Ammonia Profi Test
Deze test meet het totale ammonium en ammoniak in een paar minuten. Te meten vanaf 0,05 mg/L. Met deze testkit kan je ca. 50 testen uitvoeren
€ 8,90 1
Salifert Calcium Profi Test
Deze calcium-test heeft een kleine schaalverdeling en is in staat te meten in stappen van 10 mg/L. De kleurverandering is scherp en vergemakkelijkt de opsporing van kleine, maar zeer aanzienlijke schommelingen in de concentratie van calcium. ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Salifert Copper Profi Test
Deze koper test is goed voor ongeveer 50 tests. Voor het meten van koper vanaf 0,05 ppm.
€ 9,90 1
Salifert fosfaat profit test po4
Salifert Fosfaat Profi Test detecteert al binnen een paar seconden 0,015 mg / l fosfaat. Dit maakt fosfaatmeting zeer betrouwbaar en informatief waardoor tijdige maatregelen kunnen worden genomen. Fosfaat heeft meerdere negatieve effecten in ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Salifert Iodine Profi Test
Deze testkit meet alle natuurlijke voorkomende soorten van Jodide. ( Jodaat, jodide, moleculaire jodium en hypoiodite ) Jodide en jodaat in afzonderlijke stappen. Met deze testkit kan je ca. 40 testen uitvoeren. ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Salifert Magnesium Profi Test
De meting van magnesium is erg belangrijk voor het stabiel houden van de KH en Ca waarden. Mochten deze waarden teveel schommelen, dan is het raadzaam eens magnesium te testen. De Salifert Magnesium test is makkelijk ik gebruik en heeft g ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Salifert Nitrate Profi Test
Een te hoge concentratie nitraat kan ongewenste algengroei veroorzaken. Maar kan ook de koralengroei verhinderen. Het nitraatgehalte in een goed funcionerend rifaquarium mag niet hoger zijn dan 1mg/L. Bij een 'fish-only' aquarium mag deze ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Salifert Nitrite Profi Test
Nitriet is een stof die giftig is voor vissen en ongewervelden. Met deze test is deze stof gemakkelijk op te sporen. Voorzien van een goede kleursverandering en een nauwkeurige schaalverdeling. Met deze testkit kunt je ca. 6 ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Salifert pH Profi Test
pH test. Goed voor ongeveer 50 testen
€ 8,90 1
Salifert Potassium Reef Test
- Een snelle, gemakkelijke en accurate testkit voor het meten van Kalium (Potassium). - Goed voor ongeveer 40 testen.
€ 11,90 1
Salifert Profi Zuurstof Test Kit
Professionele zuurstof test met een bereik van 2 – 14 ppm. Voldoende voor ca. 50 testen. Zuurstof is zeer essentieel voor alle levensvormen. Vooral koralen en mariene vissen hebben een zuurstof niveau nodig dicht bij het ver ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Salifert Refractocheck
35 ppm ijkvloeistof voor het ijken van een refractometer.
€ 5,90 1
Salifert Silicate Profi Test
Silicaat komt vooral voor in kraanwater, maar ook bij osmosewater als het osmoseapparaat niet goed meer funcioneert. Het veroorzaakt vooral ongewenste kiezelwieren. Deze testkit heeft een bereik van 0,03 tot 30 ppm. Met deze ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Salifert Strontium profi test
Salifert Strontium profi test   Strontium speelt een belangrijke rol in koraal en algen groei. De groei van koralen gaat hand in hand met calcium en strontium verbruik. Het dalen van het calciumniveau in het aquarium is vaak oo ... (meer lezen)
€ 15,90 1

Red sea testers zoutwater

Red Sea MCP Marine Care Test
'Easy-to-use' testen voor de nauwkeurige meting van alle belangrijke parameters gedurende de opstartfase van een zeeaquarium. NH3/NH4 | NO3 | NO2 | pH | KH Inhoud: - De Marine Care Test Kit bevat de testen ammonia, nitraat, ... (meer lezen)
€ 44,90 1
Red Sea MCP testen
Red Sea Marine Test sets/kits. Alle test die benodigde zijn voor het monitoren van het biologische evenwicht in het aquarium.   Selecteer de juiste test:
vanaf € 18,90 1
Red Sea RCP Algae Control Pro Test Kit
  Uitzonderlijk nauwkeurige testset voor nitraat en fosfaat. Red Sea's Algae Control Pro Test Kit bevat uiterst nauwkeurige Colorimetric Comparator testen voor het meten van nitraat en fosfaat met een uitzonderlijke precisie. ... (meer lezen)
€ 49,90 1
Red Sea RCP Calcium Pro Test Kit
  Red Sea RCP Calcium Pro Test Kit Precisie testset voor het meten van de calciumwaarde in zeeaquariums. - Red Sea’s Calcium Pro Test Kit is een geavanceerde titrator test die de hoogte van het calcium meet. Dit met een uitz ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Red Sea RCP Coral Colors Pro Test Kit
  Red Sea RCP Coral Colors Pro Test Kit Geavanceerde Test Kit voor het uiterst nauwkeurige meten van Iodine, Kalium en Ijzer (I2,K,Fe). Red Sea’s Coral Colors Pro Test Kit bevat testen voor het nauwkeurig meten van iodine, k ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Red Sea RCP I2 Iodine Pro Test Kit
Uiterst nauwkeurige test voor het meten van de totale iodine waarde in het zeewateraquarium. Red Sea’s Iodine Pro Test Kit is een unieke test die de totale iodine waarde meet met een nauwkeurigheid van 0.01 ppm. Hierdoor is het dos ... (meer lezen)
€ 35,90 1
Red Sea RCP K Potassium Pro Test Kit
Een geavanceerde uiterst nauwkeurige titratie test voor het meten van het kaliumgehalte in het zeeaquarium. Red Sea’s Potassium Pro Test Kit is een unieke geavanceerde titratie test die het kaliumgehalte meet met een nauwkeurigheid van 3 ... (meer lezen)
€ 37,90 1
Red Sea RCP KH/Alkalinity Pro Test Kit
Precisie testset voor het meten van de KH (carbonaathardheid) in zeeaquariums.  - Red Sea’s KH/Alkalinity Pro Test Kit is een geavanceerde titrator test die de hoogte van de buffer elementen meet. Dit met een uitzonderlijke hoge precisie ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Red Sea RCP Magnesium Pro Test Kit
  Red Sea RCP Magnesium Pro Test Kit Precisie testset voor het meten van de magnesiumwaarde in zeeaquariums. - Red Sea’s Magnesium Pro Test Kit is een geavanceerde titrator test die de hoogte van het magnesium meet. Dit met ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Red Sea RCP N-No3 Nitrate Pro Test Kit
  Red Sea RCP N-No3 Nitrate Pro Test Kit Uitzonderlijk nauwkeurige nitraattest (NO3). Red Sea’s Nitrate Pro Test Kit is een geavanceerde test die het nitraatgehalte van het aquarium kan meten met een uitzonderlijke nauwkeuri ... (meer lezen)
€ 39,90 1
Red Sea RCP P-PO4 Phosphate Pro Test Kit
Uitzonderlijk nauwkeurige fosfaattest (PO4). Red Sea’s Nitrate Pro Test Kit is een geavanceerde test die het fosfaatgehalte van het aquarium kan meten met een uitzonderlijke nauwkeurigheid van 0.02 ppm. Specificaties: - Test ... (meer lezen)
€ 39,95 1
Red Sea RCP Reef Foundation Pro Test Kit
Red Sea’s Reef Foundation Pro Test Kit bevat hoge accuratie titrator testen voor het precies meten van de elementen calcium, magnesium en de carbonaathardheid.    Red Sea RCP Reef Foundation Pro Test Kit (Ca, Kh, Mg) Ca | KH ... (meer lezen)
€ 44,90 1

ICP Testen

ATI Lab Test Kit for ICP-OES Complete Water Analys
ATI Lab is een aquariumtestservice waarbij 43 verschillende water waardes worden gemeten. De test bestaat uit 3 test buizen waarmee niet alleen het aquarium water maar ook het osmose water getest kan worden.      ATI Lab ... (meer lezen)
€ 29,90 1
The TRITON LAB ICP Test Kit
Elke TRITON LAB ICP water analyse geeft een accuraat beeld van de waterkwaliteit in het aquarium. Een uitgebreid overzicht van verschillende macro en spoorelementen wordt gegeven.    Triton Lab test (ICP-OES) De triton verpa ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Hanna Checkers Meetinstrumenten digitaal en toebehoren

Hanna checkers meetinstrumenten
Voor het elektronisch testen van verschillende waterwaardes.   HANNA-HI700 Checker voor Ammonia LR Freshwater H ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1

JBL Testkoffer Marine

JBL TestCombi Set Marin
JBL Test Combi-Set Marin is a complete set to simply and safely test the most significant water parameters in your marine water aquarium. Having set up your marine aquarium the water values need to be measured between daily and weekly, to fi ... (meer lezen)
€ 39,90 1

Referentie vloeistof

DSR Reference vloeistof 250ml
Referentie vloeistof om hobby zoutwater testen en toestellen te controleren.   Deksel direct sluiten om verdamping te voorkomen. Sal: 33ppt  /  KH/Alk=9,6dKH  /  Ca=495  /  Mg=1350  /  K=405  /  Sr=10 /  B=4  / I=0,08  /  PO ... (meer lezen)
€ 9,95 1