Testsets zoutwater

Meten is weten! Een succesvol aquarium hangt samen met de juiste waterwaardes. Een goede testset voor het aquarium is daarom niet meer weg te denken uit de aquariumhobby van tegenwoordig.

 

Frits Kuiper Groningen heeft alle testen in huis die er voor zorgen dat u het aquarium kan monitoren op de juiste waardes. Geen idee welke testset voor het aquarium het beste bij uw gebruikt past? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u bij de juiste keuze van de testset.

Colombo testers zoutwater

COLOMBO MARINE AMMONIA TEST (NH3)
  Met de Colombo Marine Ammonia test (NH3) kan heel nauwkeurig ammoniak gemeten worden in uw zoutwateraquarium.   Wij adviseren als volgt te werk te gaan: Voeg Colombo Bacto toe Test 1x per week de pH - KH - ... (meer lezen)
€ 9,50 1
COLOMBO MARINE CALCIUM TEST (CA)
Met de Colombo Marine Calcium Test (CA) meet je nauwkeurig het Calciumgehalte van het water in je aquarium.   Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en M ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE FOSFAAT TEST (PO4)
Met de Colombo Marine Fosfaat Test (PO4) meet je nauwkeurig het Fosfaatgehalte van je zeewater. Nitraten en Fosfaten zijn potente voedingsstoffen voor algen.    In de regel kun je stellen: Hoe meer vissen, hoe groter de aanw ... (meer lezen)
€ 10,95 1
COLOMBO MARINE IODINE TEST (COLOUR 1)
Met de Colombo Marine Iodine Test meet je heel eenvoudig en nauwkeurig het Iodine-gehalte in je zeeaquarium. Het regelmatig meten van het jodiumgehalte is van belang voor de kleuren van de koralen.    Goed voor ongeveer 40 keer ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE IRON TEST (COLOUR 3)
Met de Colombo Marine Iron Test meet je zeer eenvoudig en nauwkeurig de ijzer-waarde (FE) in je zeewater. Tevens is deze test heel goed te gebruiken voor uw zoetwater aquarium voor het bepalen van uw FE (ijzer) plantenvoeding toevoeging. ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE KH TEST
  De Colombo Marine KH test is gemakkelijk te gebruiken en geeft een betrouwbaar resultaat.    Wij adviseren als volgt te werk te gaan: Voeg Colombo Bacto toe Test 1x per week de pH - KH - Ammonia en Nitriet wa ... (meer lezen)
€ 6,95 1
COLOMBO MARINE MAGNESIUM TEST
Met de Colombo Marine Magnesium Test meet je nauwkeurig het Magnesiumgehalte van je zeewater.   Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodr ... (meer lezen)
€ 11,50 1
COLOMBO MARINE NITRAAT TEST
Met de Colombo Marine Nitraat Test (NO3) meet je nauwkeurig het Nitraat gehalte van je zeewater. Nitraten en Fosfaten zijn potente voedingsstoffen voor algen. Met de Colombo Nitraat en Fosfaat testen voor zeewater kan je eenvoudig meten h ... (meer lezen)
€ 9,95 1
COLOMBO MARINE NITRIET TEST
Met de Colombo Marine Nitriet Test (NO2) meet u nauwkeurig het Nitriet gehalte van uw zeewater.   Bij de start van het zeeaquarium begin je met het aanbrengen van levend steen. Er zijn nog geen vissen of koralen in het aquarium aan ... (meer lezen)
€ 6,95 1
COLOMBO MARINE PH TEST
  Bij de start van het zeeaquarium begin je met het aanbrengen van levend steen. Er zijn nog geen vissen of koralen in het aquarium aanwezig. In het levend steen moet de biologie opnieuw op gang gebracht worden.   Wij ad ... (meer lezen)
€ 6,95 1
COLOMBO MARINE POTASSIUM TEST (COLOUR 2)
Met de Colombo Marine Potassium Test meet u nauwkeurig het Potassium (Kalium) in uw zeewater.   In zeewater zijn naast de belangrijke elementen zoals Calcium en Magnesium nog ruim 70 elementen aanwezig die een rol spelen in de gezo ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Colombo Marine Silicate test SiO2
Een te hoog gehalte aan silicaat oftewel kiezelzuur is de belangrijk-ste reden voor de aanwezigheid van kiezelalgen (bruinalgen). Door met Silicate Ex het silicaat te verwijderen kunnen de algen niet meer groeien en verdwijnen. Normaal is ee ... (meer lezen)
€ 11,45 1
COLOMBO MARINE TEST LAB KH-CA-MG-NO3-PO4 testen
Een betrouwbare testsets voor het meten van de Carbonaathardheid (KH), het Calciumgehalte (Ca), het Magnesiumgehalte (Mg) en het Nitraatgehalte (NO3) in een handige kunststof koffer.   De onderdelen uit de losse Colombo testsets ku ... (meer lezen)
€ 49,95 1
COLOMBO PROMO PACK MARINE TEST STIRRER
Nu ter introductie magneet roerder met gratis Calcium en Magnesium test.  
€ 29,90 1
Colombo Test Stirrer - magneet roerder
Automatisch uw aquariumtestjes laten roeren met de Colombo Test Stirrer.
€ 29,90 1

Salifert testers zoutwater

Salifert Alkalinity Profi Test
Aangezien de grote buffer-onderdelen die worden gebruikt voor koraal en kalkhoudende algengroei bicarbonaat en carbonaat zijn, moeten deze worden toegevoegd/gecorrigeerd bij een afname van de alkaliniteit. De alkaliniteit of carbonaat ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Salifert Ammonia Profi Test
Deze test meet het totale ammonium en ammoniak in een paar minuten. Te meten vanaf 0,05 mg/L. Met deze testkit kan je ca. 50 testen uitvoeren
€ 8,90 1
Salifert Calcium Profi Test
Deze calcium-test heeft een kleine schaalverdeling en is in staat te meten in stappen van 10 mg/L. De kleurverandering is scherp en vergemakkelijkt de opsporing van kleine, maar zeer aanzienlijke schommelingen in de concentratie van calcium. ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Salifert Copper Profi Test
Deze koper test is goed voor ongeveer 50 tests. Voor het meten van koper vanaf 0,05 ppm.
€ 9,90 1
Salifert fosfaat profit test po4
Salifert Fosfaat Profi Test detecteert al binnen een paar seconden 0,015 mg / l fosfaat. Dit maakt fosfaatmeting zeer betrouwbaar en informatief waardoor tijdige maatregelen kunnen worden genomen. Fosfaat heeft meerdere negatieve effecten in ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Salifert Iodine Profi Test
Deze testkit meet alle natuurlijke voorkomende soorten van Jodide. ( Jodaat, jodide, moleculaire jodium en hypoiodite ) Jodide en jodaat in afzonderlijke stappen. Met deze testkit kan je ca. 40 testen uitvoeren. ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Salifert Magnesium Profi Test
De meting van magnesium is erg belangrijk voor het stabiel houden van de KH en Ca waarden. Mochten deze waarden teveel schommelen, dan is het raadzaam eens magnesium te testen. De Salifert Magnesium test is makkelijk ik gebruik en heeft g ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Salifert Nitrate Profi Test
Een te hoge concentratie nitraat kan ongewenste algengroei veroorzaken. Maar kan ook de koralengroei verhinderen. Het nitraatgehalte in een goed funcionerend rifaquarium mag niet hoger zijn dan 1mg/L. Bij een 'fish-only' aquarium mag deze ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Salifert Nitrite Profi Test
Nitriet is een stof die giftig is voor vissen en ongewervelden. Met deze test is deze stof gemakkelijk op te sporen. Voorzien van een goede kleursverandering en een nauwkeurige schaalverdeling. Met deze testkit kunt je ca. 6 ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Salifert pH Profi Test
pH test. Goed voor ongeveer 50 testen
€ 8,90 1
Salifert Potassium Reef Test
- Een snelle, gemakkelijke en accurate testkit voor het meten van Kalium (Potassium). - Goed voor ongeveer 40 testen.
€ 11,90 1
Salifert Profi Zuurstof Test Kit
Professionele zuurstof test met een bereik van 2 – 14 ppm. Voldoende voor ca. 50 testen. Zuurstof is zeer essentieel voor alle levensvormen. Vooral koralen en mariene vissen hebben een zuurstof niveau nodig dicht bij het ver ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Salifert Refractocheck
35 ppm ijkvloeistof voor het ijken van een refractometer.
€ 5,90 1
Salifert Silicate Profi Test
Silicaat komt vooral voor in kraanwater, maar ook bij osmosewater als het osmoseapparaat niet goed meer funcioneert. Het veroorzaakt vooral ongewenste kiezelwieren. Deze testkit heeft een bereik van 0,03 tot 30 ppm. Met deze ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Salifert Strontium profi test
Salifert Strontium profi test   Strontium speelt een belangrijke rol in koraal en algen groei. De groei van koralen gaat hand in hand met calcium en strontium verbruik. Het dalen van het calciumniveau in het aquarium is vaak oo ... (meer lezen)
€ 15,90 1

Red sea testers zoutwater

Red Sea MCP Marine Care Test
  Inhoud: - De Marine Care Test Kit bevat de testen ammonia, nitraat, nitriet, pH en KH. - Deze testkit bevat een bewaarbox en overige benodigdheden.
€ 44,90 1
Red Sea MCP testen
Red Sea Marine Test sets/kits. Alle test die benodigde zijn voor het monitoren van het biologische evenwicht in het aquarium.   Selecteer de juiste test:
vanaf € 18,90 1
Red Sea Nitrate Pro - Refill
Red Sea Nitrate Pro - Recharge is de navulling voor de Red Sea's Nitrate Pro Test Kit.   Opzoek naar de Redsea Nitraat pro test, i.p.v. deze refill? Klik dan hier. ... (meer lezen)
€ 22,90 1
RED SEA PO4/PHOSPHATE PRO REFILL
Navulling voor ongeveer 100 testen Fosfaat P04 test Navulling / Refill van de RedSea Pro test.    U zoekt de Redsea pro phosphate testkit (niet de refill) klik dan hier. ... (meer lezen)
€ 22,90 1
Red Sea RCP Algae Control Pro Test Kit
    Uitzonderlijk nauwkeurige nitraattest (NO3). Red Sea’s Nitrate Pro Test Kit is een geavanceerde test die het nitraatgehalte van het aquarium kan meten met een uitzonderlijke nauwkeurigheid van 0.12 ppm. Specificat ... (meer lezen)
€ 79,90 € 59,90 1
Red Sea RCP Calcium Pro Test Kit
  Dit met een uitzonderlijke hoge precisie van 5 ppm. Door deze testset is het mogelijk om een precieze dosering van Red Sea Reef Foundation A (Ca/Sr) toe te voegen maar ook van Red Sea Coral Colors supplementen. - Deze testkit ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Red Sea RCP Coral Colors Pro Test Kit
  Red Sea’s Coral Colors Pro Test Kit bevat testen voor het nauwkeurig meten van iodine, kalium (potassium) en ijzer. Deze elementen zijn verbonden met een goede biologische werking en de pigmenten van koralen. Deze testkit maa ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Red Sea RCP I2 Iodine Pro Test Kit
  Hierdoor is het doseren van Red Sea Coral Colors A nauwkeuriger. Specificaties: - Test type: Colorimetric Comparator. - Test range: 0-0.09 ppm. - Nauwkeurigheid: 0.01 ppm. - Deze testkit bevat een bewa ... (meer lezen)
€ 35,90 1
Red Sea RCP K Potassium Pro Test Kit
  - Test type: Titratie. - Test range: 150-450 ppm. - Nauwkeurigheid: 3ppm. - Deze testkit bevat een bewaarbox en overige benodigdheden. - Goed voor ongeveer 40 testen.  ... (meer lezen)
€ 37,90 1
Red Sea RCP KH/Alkalinity Pro Test Kit
  - Red Sea’s KH/Alkalinity Pro Test Kit is een geavanceerde titrator test die de hoogte van de buffer elementen meet. Dit met een uitzonderlijke hoge precisie van 0.05 meq/l (0.14 dKH). Door deze testset is het mogelijk om een precie ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Red Sea RCP Magnesium Pro Test Kit
    - Red Sea’s Magnesium Pro Test Kit is een geavanceerde titrator test die de hoogte van het magnesium meet. Dit met een uitzonderlijke hoge precisie van 20 ppm. Door deze testset is het mogelijk om een precieze dosering van  ... (meer lezen)
€ 29,90 1
Red Sea RCP N-No3 Nitrate Pro Test Kit
  Specificaties: - Test type: Colorimetric Comparator. - Test range: 0-64 ppm. - Nauwkeurigheid:0.125 ppm. - Deze testkit bevat een bewaarbox en overige benodigdheden. - Goed voor ongeveer 100 testen. ... (meer lezen)
€ 39,90 1
Red Sea RCP P-PO4 Phosphate Pro Test Kit
  Specificaties: - Test type: Colorimetric Comparator. - Test range: 0-5 ppm. - Nauwkeurigheid: 0.02 ppm. - Deze testkit bevat een bewaarbox en overige benodigdheden. - Goed voor ongeveer 100 testen. ... (meer lezen)
€ 39,95 1
Red Sea RCP Reef Foundation Pro Test Kit
    Red Sea RCP Reef Foundation Pro Test Kit (Ca, Kh, Mg) Ca | KH | Mg Red Sea’s Reef Foundation Pro Test Kit bevat hoge accuratie titrator testen voor het precies meten van de elementen calcium, magnesium en de carbo ... (meer lezen)
€ 44,90 1

ICP Testen

ATI Lab Test Kit for ICP-OES Complete Water Analys
ATI Lab is een aquariumtestservice waarbij 43 verschillende water waardes worden gemeten. De test bestaat uit 3 test buizen waarmee niet alleen het aquarium water maar ook het osmose water getest kan worden.      ATI Lab ... (meer lezen)
€ 29,90 1
The TRITON LAB ICP Test Kit
Elke TRITON LAB ICP water analyse geeft een accuraat beeld van de waterkwaliteit in het aquarium. Een uitgebreid overzicht van verschillende macro en spoorelementen wordt gegeven.    Triton Lab test (ICP-OES) De triton verpa ... (meer lezen)
€ 29,90 1

Hanna Checkers Meetinstrumenten digitaal en toebehoren

Hanna checkers meetinstrumenten
Voor het elektronisch testen van verschillende waterwaardes.   HANNA-HI700 Checker voor Ammonia LR Freshwater H ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Hanna HI772 Alkaliniteit checker
Hanna HI772 Alkaliniteits checker. Een handzame kleine tester voor alkaliniteit in je zeeaqaurium. De resultaten zijn veel nauwkeuriger dan bijvoorbeeld met test strips. Met 1 bedieningsknop is hij zeer eenvoudige en vergt weinig onderhoud.  ... (meer lezen)
€ 79,90 1
Hanna HI782 reagent
25 stuks tbv. de hanna HI782 nitraat high range checker
€ 17,90 1
Hanna Marine Nitrate High Range Checker - HI782
  De Hanna Marine Nitrate High Range Checker - HI782 is speciaal ontworpen om snel en nauwkeurig hoge nitraatgehaltes te bepalen in zoutwateraquaria en maritieme toepassingen. De kleuren worden digitaal uitgelezen dus u hoeft geen moe ... (meer lezen)
€ 74,90 1

JBL Testkoffer Marine

JBL TestCombi Set Marin - testkoffer
6 watertesten voor een eenvoudige maar nauwkeurige bepaling van de belangrijkste waterwaarden in zoutwater, speciaal voor aquariums met vissen Kleurindicator toevoegen en vergelijken met de kleurenkaart of aantal druppels tellen dat nodig ... (meer lezen)
€ 39,90 1

Referentie vloeistof

DSR Reference vloeistof 250ml
  Deksel direct sluiten om verdamping te voorkomen. Sal: 33ppt  /  KH/Alk=9,6dKH  /  Ca=495  /  Mg=1350  /  K=405  /  Sr=10 /  B=4  / I=0,08  /  PO4=0,08  /  NO3= 10 / (PH7,95 Non-buffered). Altijd de eerste 10 druppels ... (meer lezen)
€ 9,95 1