Toevoegingen

Colombo Toevoeginen

 

PROFESSIONELE PRODUCTEN VOOR HET HOUDEN VAN VISSEN EN KORALEN

Colombo maakt professionele producten voor het onderhoud van uw aquarium en vijver. Onze producten zijn het resultaat van ruim 30 jaar ervaring en continue verbetering door gedegen onderzoek en productontwikkeling. In het Colombo onderzoekslaboratorium gaan we niet over één nacht ijs. Elk product wordt grondig en intensief getest voordat het op de markt wordt gebracht, daarmee garanderen we een optimaal resultaat.

 

Selecteer het product wat u zoekt:

€ 10,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Red Sea toevoegingen

Red Sea's unieke onderzoek naar de biochemische relaties tussen koraal en het omringende zeewater heeft geleid tot de ontwikkeling van de Reef en Marine Care programma's, geavanceerd maar toch makkelijk te implementeren. De programma's geven hobbyisten de kennis en het gereedschap om de fascinerende wereld in hun aquarium te begrijpen en sturen.

 

Selecteer het product wat u zoekt:

€ 22,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

DSR EZ Methode

Het EZ-DSR programma bevat 4 kant-en-klare en uitgebalanceerde doseeroplossingen. Ze zijn verpakt in transparante flessen, die direct op de doseerpomp geplaatst kunnen worden.

De voordelen van EZ-DSR zijn: gemak, extra gezuiverde stoffen, geen toepassing van zware metalen, eenvoudige start, uitstekend resultaat, de mogelijkheid tot correcties met het uitgebreide DSR programma. Het is vooral ook een hele makkelijke manier van instappen, voordat met zich kan verdiepen in de DSR methode om het uiterste eruit te halen.

De (theoretische) doseer ratio EZ buffer: EZ Calcium : EZ Trace = 5:1:(0,5). Metingen van KH en Ca worden in dit programma geminimaliseerd, maar zijn nooit volledig weg te denken, omdat het verbruik in elk aquarium dynamisch is.

 

DSR staat voor zeeaquariums houden zonder reguliere waterwissels.

 

Selecteer het juiste product:

€ 10,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Triton Core 7

De Triton Elements is ontwikkeld om vitale macro en trace elementen toe te voegen aan veel zeewateraquaria.

Triton ondersteunt niet alleen koralen maar ook de Algen en levert daarom ook een bijdrage aan de filtratie.

Core7 is de onlangs opnieuw geformuleerde superconcentraat ( 7X ) van de basiselementen die door TRITON zijn geproduceerd.

Dit concentraat combineert de essentiële macro- elementen met een wetenschappelijk geformuleerd hoeveelheid van sporenelementen die verbruikt in de dagelijkse werking van uw rif systeem te vullen.

Vereist geen menging meer met RO / DI .

€ 29,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Waterverbeteraars/Bacteriën

Easylife waterverbeteraars

 

DE ULTIEME EN BEKROONDE WATERBEHANDELING ZONDER CHEMICALIËN

Easy-Life Filter Medium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als waterbereider, onderhoudsproduct, stimulator (o.a. van plantengroei) en profylaxe (voorkoming van infecties). Verder is het een effectieve oplosser voor een breed scala aan problemen in zoet- en zeewater. Het is bovendien 100% natuurlijk en zeer veilig in gebruik. 

 

Selecteer het juiste product voor uw aquarium:

€ 6,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Plantenvoeding

Easylife plantenvoeding

Productvoordelen

een sterk geconcentreerde, extra complete universele plantenvoeding

alle voedingsstoffen in één product, zoals o.a. ijzer, kalium en mangaan

zorgt voor een krachtige, gezonde en weelderige plantengroei

bevordert de aanmaak van cytokininen en stimuleert daarmee de celdeling

bredere bladeren en een intensieve kleuring

verbetert en consolideert het biologisch evenwicht in het aquarium

bevat geen nitraat en fosfaat

zeer economisch in gebruik

De hoge concentraties van met name ijzer, kalium en magnesium in ProFito, voorzien in de behoefte van planten om deze voedingsstoffen in grote mate op te nemen. Deze plantenvoeding bevat vele zgn. micronutriënten (o.a. mangaan, boor, kobalt, lithium, molybdeen, koper, tin, nikkel, fluor, jood, aluminium, zink, seleen en vanadium). Deze stoffen en een aantal extra toegevoegde zeldzame mineralen, geven de planten precies wat nodig is om probleemloos te groeien.

 

Selecteer het juiste product voor uw aquarium:

€ 6,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Colombo plantenvoeding

Vloeibare plantenvoeding voor beplante aquaria. Het voorziet het water van de voedingsstoffen die planten opnemen uit het water via hun bladeren. Het bevalt alle noodzakelijke voedingstoffen en speciale toevoegingen die direct door de plant kan worden opgenomen.

€ 6,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen