Toevoegingen aquarium

Waterverbeteraars, plantenvoeding, micro en macro elementen voor het aquarium

Een gezond aquarium verbruikt micro en macro spoorelementen. Om dit in balans te houden hebben wij diverse toevoegingen voor het aquarium in het assortiment opgenomen.

 

-Toevoegingen zoals waterverbeteraars voor het aquarium zijn onmisbaar om het kraanwater geschikt te maken voor uw waardevolle aquariumvissen.

-Plantenvoedingen die zijn voorzien van nitraat en fosfaat om het te kort aan voedingstoffen voor uw planten op te vangen. En natuurlijk zijn er toevoegingen voor het aquarium om de ideale hardheid voor uw aquariumvissen te bereiken. En ga zo maar door!

 

Geen idee welk product voor uw aquarium het meest geschikt is? Neem gemakkelijk via de whatsapp button onder aan de pagina contact met ons op (via je mobiel)

HS aqua plantenvoeding

HS AQUA BALANCE NO3 PLUS
Voor een mooi beplant aquarium zonder algengroei is het belangrijk dat de waterwaarden in balans zijn. Naast een tekort aan voedingselementen kan ook een overschot aan een element algengroei veroorzaken. Een tekort aan Nitraat in verhouding ... (meer lezen)
vanaf € 6,75 1
HS AQUA BALANCE PO4 PLUS
Voor een mooi beplant aquarium zonder algengroei is het belangrijk dat de waterwaarden in balans zijn. Naast een tekort aan voedingselementen kan ook een overschot aan een element algengroei veroorzaken. Een tekort aan fosfaat in verhouding ... (meer lezen)
vanaf € 6,75 1
HS AQUA FERROCELL
HS aqua Ferrocell (Ferrum = ijzer) is een ijzervoeding supplement voor aquariumplanten. Roodkleurige planten hebben veel behoefte aan ijzer, wat met HS aqua Ferrocell eenvoudig kan worden aangevuld. Het gestabiliseerde ijzer in HS aqua Ferro ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA FLORA CARBO
HS aqua FloraCarbo is de eerste complete voeding voor aquariumplanten met koolstofbron. Ideaal geschikt voor aquaria zonder CO2 bemesting. HS aqua FloraCarbo bevat:   alle belangrijke sporenelementen, zoals ijzer en magnesiu ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
HS AQUA FLORACELL PLANTENVOEDING
HS aqua Floracell (Flora = Planten) voorziet uw planten van alle belangrijke voedingstoffen. Hierdoor wordt de groei van planten verbeterd. Goed groeiende planten reinigen het water doordat zij voedingstoffen opnemen, die anders door schadel ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1

Hs aqua toevoegingen/waterverbeteraars

HS Aqua EasyCell
HS aqua Easycell geeft een betere en stabiele waterkwaliteit, versnelt het opstarten van nieuwe aquaria, verwijdert ammonium en zware metalen, verbeterd de plantengroei, jonge vissen groeien sneller, koralen groeien beter, voorkomt algenvorm ... (meer lezen)
vanaf € 5,50 1
HS AQUA OAK BARK EXTRACT
HS aqua Oak Bark Extract wordt gebruikt om de pH-waarde te verlagen. Tevens beschermen humuszuren de gevoelige slijmhuid van uw vissen tegen omgevingsinvloeden. HS aqua Oak Bark Extract is ideaal voor vissen uit tropische zacht water gebiede ... (meer lezen)
vanaf € 6,95 1
HS AQUA pH PLUS
HS aqua pH Plus verhoogt te lage pH-waarden (de zuurgraad van water) in het aquarium. De meeste vissen uit Oost-Afrika en Midden-Amerika leven in wateren met zeer hoge pH-waarden. Vooral de zo geliefde Malawi en Tanganjika cichliden verlange ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 1
HS AQUA pH/KH MINUS
HS aqua pH/KH Minus verlaagt te hoge pH- en KH-waarden in het aquarium. Veel vissen komen uit wateren met een lage pH-waarde. Leidingwater heeft veelal een hoge pH, HS aqua pH/KH Minus helpt u de vereiste levensomstandigheden voor uw vissen ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
HS AQUA RIO NEGRO
HS aqua Rio Negro bevat humuszuren om een natuurlijke omgeving voor vissen uit tropische zwartwater gebieden te creëren en daardoor hun voortplanting en kleur te stimuleren.  Dosering: 5 ml op 10 l water alle 14 dagen. Een hogere dosering ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA SHRIMP PROTECT 150 ML
HS aqua Shrimp Protect is een watervoorbereider voor zoetwater aquaria met siergarnalen. De watervoorbereider bindt giftige, zware metalen en verzorgt het water met natuurlijke colloïden. De ingrediënten in HS aqua Shrimp Protect hebben desi ... (meer lezen)
€ 6,35 1

HS aqua BACTERIËN

HS AQUA BACTERIAL ACTIVATOR FW 3000
Afval verwijderende bacterien zijn heel belangrijk voor een goed functionerend aquarium. Om na de opstart van een aquarium snel voldoende nuttige bacterien te verkrijgen is de HS aqua Bacterial Activator ontwikkelt. In dit apparaat worden ge ... (meer lezen)
€ 49,00 1
HS AQUA BACTO
HS aqua Bacto is een bacterie startcultuur die het opstarten van het aquarium verkort. In uw aquarium breken de nuttige bacteriën van HS aqua Bacto de afvalstoffen (voedsel- en plantenresten, afval van de vissen) af tot onschadelijke voeding ... (meer lezen)
vanaf € 8,90 1
HS AQUA DENIBAC
HS aqua Denibac is een bacteriën cultuur met dubbele werking. Overschotten aan plantenvoedingstoffen (nitraat) worden aan het water onttrokken (denitrificerende bacteriën) en humus en slik wordt afgebroken. Op deze manier reinigt HS aqua ... (meer lezen)
vanaf € 10,50 1
HS AQUA REFILL BACTERIAL ACTIVATOR FW 3000
De HS aqua Refill Bacterial activator FW3000 is een  unieke combinaties van voeding met bacteriën. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor de HS aqua Bacterial Activator en bevatten 13 soorten bacteriestammen. Deze zorgen voor een optimale bacterio ... (meer lezen)
€ 24,90 1

Colombo

Colombo ALGISIN NO ALGAE - Anti alg zoetwater
Dosering: 100 ml is voldoende voor 200 liter aquariumwater 250 ml is voldoende voor 500 liter aquariumwater   Selecteer hier uw hoeveelheid:
vanaf € 7,90 1
Colombo Flora Grow
  FloraGrow is een vloeibare plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Het voorziet het watervan de voedingsstoffen die planten opnemen uithet water via hun bladeren.  Het bevat alle noodzakelijk voedingstoffen en een speciale ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Colombo Flora Grow Carbo
Vloeibare CO2 voeding voor waterplanten en algenremmer.  CO2 is een belangrijke voedingsbron voor planten. Dit gas is van nature in een lage concentratie aanwezig in aquariumwater en kan alleen kunstmatig worden verhoogd met technische ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Colombo Flora grow FE tabs 10 stuks
Flora-Grow FE-tabs leveren ijzer aan de wortels.  Bepaalde planten zijn voor de opname van ijzer bijna geheel afhankelijk van opname door de wortels.  Door de FE tabletten in de bodem te drukken wordt de voedingsbodem verrijkt met ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Colombo Flora grow nutri caps 10 stuks
  Colombo flora nutri caps Per 10 verpakt. Flora-Grow Nutri Caps bevatten een complete samenstelling van alle voedingstoffen die aquariumplanten nodig hebben.  Omdat niet alle planten voldoende voeding kunnen opnemen ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Colombo Flora Grow Pro
FloraGrow Pro is een vloeibare plantenvoeding voor zwaar beplante aquaria, bijv. zogenaamde ‘Scapers’ aquaria.  In samenwerking met aquariumplantenkwekerij ‘Aquafleur’ is een unieke samenstelling ontwikkeld. FloraGrow Pro bevat all ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1

Easylife

Easylife Filtermedia
  DE ULTIEME EN BEKROONDE WATERBEHANDELING ZONDER CHEMICALIËN Easy-Life Filter Medium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als w ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Easylife Voogle
Easy Life Voogle Stress bij vissen onstaat vaak tijdens transport, bij vuil water of hoog gehalte ziekteverwekkers in het water. Niet alleen kost dit veel energie, het gaat ook ten koste van het immuunsysteem van de vis.  Bij de v ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1

Seachem

Seachem Garlic Guard
Deze toevoeging kunt u gebruiken als eetlust opwekken en smaakversterker. Knoflookolie zorgt er ook voor dat de vis een dikkere slijmhuid gaat krijgen waardoor hij beter beschermt is tegen parasieten zoals witte stip. Het bevat nat ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
Seachem Prime
  Seachem Prime is een volledige en geconcentreerde watervoorbereider voor zoet- en zoutwater. Verwijdert chloor, chlooramine en ammoniak. Zet ammoniak om in een veilige, niet-giftige vorm die gemakkelijk kan worden verwijderd door ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
seachem stability
  Stability zal snel en veilig het biologische evenwicht van zout,- en zoetwateraquariums veiligstellen waardoor de nummer 1 oorzaak van de vissterfte voorkomen wordt: "nieuwe tank-syndroom". Stability® is speciaal ontwikkeld voor het ... (meer lezen)
vanaf € 7,50 1
Seachem Flourish Excel 500ml
Flourish Excel is een simpele bron van beschikbare organische koolstoffen. Alle planten hebben een koolstof bron nodig. Dit wordt normaal verkregen uit CO2, maar kan ook verkregen worden via relatieve simpele organische samenstellingen (zoal ... (meer lezen)
€ 18,90 1

Microbe-lift special blend bacteriën

Microbe-Lift Special Blend
Biologische verzorging systeem voor uw aquarium Een speciaal ontwikkelde bacteriepreparaat voor gebruik in de zee-en zoetwater aquaria. Bevat een verscheidenheid van nuttige bacterieculturen, die onafhankelijk hun werk uitvoeren in het ... (meer lezen)
vanaf € 8,90 1

vis vitaminen

JBL Atvitol
Gezonde vissen - gezond aquarium  Niet alleen mensen voelen zich wel soms niet lekker - vissen ook. Transport is een bekende veroorzaker van stress bij vissen. Slechte water waarden in het aquarium kunnen bacteriën, schimmels en paras ... (meer lezen)
€ 7,95 1

Catappa, Moerbei en Guave bladeren

Catappa bladeren M
Een zak vol met 15 Catappa bladeren van de maat M Afmeting: tussen de 10 en 15 cm per blad Aantal: 15 stuk per zak 
€ 5,90 1
Catappa bladeren XL
Mooi grote XL Catappa bladeren.  Afmeting: 20 - 30 cm per blad Aantal: per 10 stuks verpakt  
€ 5,90 1
Guave bladeren
Guave bladeren hebben een antibacteriewerking tegen wormen, infecties en bacteriën die ziektes veroorzaken. Deze bladeren zijn 100% schoon en onbehandeld. Ze kunnen zo worden gebruikt in het aquarium.   Dosering: 1 blad per 50 ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Moerbei blad
Moerbei bladeren zitten boordevol voedzame vitaminen, waaronder vitamine A (betacaroteen), B1 en B2. Ze zijn ook een grote bron van mineralen zoals magnesium, ijzer, zink, natrium en kalium. Gebruik de gedroogde moerbeibladeren als een organ ... (meer lezen)
€ 3,90 1