Toevoegingen aquarium

Waterverbeteraars, plantenvoeding, micro en macro elementen voor het aquarium

Een gezond aquarium verbruikt micro en macro spoorelementen. Om dit in balans te houden hebben wij diverse toevoegingen voor het aquarium in het assortiment opgenomen.

 

-Toevoegingen zoals waterverbeteraars voor het aquarium zijn onmisbaar om het kraanwater geschikt te maken voor uw waardevolle aquariumvissen.

-Plantenvoedingen die zijn voorzien van nitraat en fosfaat om het te kort aan voedingstoffen voor uw planten op te vangen. En natuurlijk zijn er toevoegingen voor het aquarium om de ideale hardheid voor uw aquariumvissen te bereiken. En ga zo maar door!

 

Geen idee welk product voor uw aquarium het meest geschikt is? Neem gemakkelijk via de whatsapp button onder aan de pagina contact met ons op (via je mobiel)HS aqua plantenvoeding

HS AQUA BALANCE NO3 PLUS
Naast een tekort aan voedingselementen kan ook een overschot aan een element algengroei veroorzaken. Een tekort aan Nitraat in verhouding tot een grote hoeveelheid fosfaat resulteert vaak in de groei van blauwalgen. HS aqua Balance NO3 verho ... (meer lezen)
vanaf € 6,75 1
HS AQUA BALANCE PO4 PLUS
 Naast een tekort aan voedingselementen kan ook een overschot aan een element algengroei veroorzaken. Een tekort aan fosfaat in verhouding tot de hoeveelheid nitraat resulteert vaak in de groei van groene draadalgen. HS aqua Balance PO4 verh ... (meer lezen)
vanaf € 6,75 1
HS AQUA FERROCELL
 Roodkleurige planten hebben veel behoefte aan ijzer, wat met HS aqua Ferrocell eenvoudig kan worden aangevuld. Het gestabiliseerde ijzer in HS aqua Ferrocell kan gemakkelijk door de planten worden opgenomen.   Verkrijgbaar in ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA FLORA CARBO
  HS aqua FloraCarbo bevat:   alle belangrijke sporenelementen, zoals ijzer en magnesium alle nodige mineralen, zoals kalium een natuurlijke en veilige koolstofcomponent voor een optimale groei van aquariumplan ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
HS AQUA FLORACELL PLANTENVOEDING
  Aquarium plantenvoeding. 150 ml voor 750 liter 350 ml voor 1750 liter Eens per 14 dagen 10 ml op 50 liter aquariumwater of dagelijks 1 ml op 50 liter aquariumwater.   Verkrijgbaar in 150, 350ml en 2,5 ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1

Hs aqua toevoegingen/waterverbeteraars

HS Aqua Clear
HS Aqua Clear zorgt er voor dat het aquariumwater niet vertroebelt en altijd helder blijft. Dit gebeurt in een korte tijd na gebruik van het product en de aanwezigheid van een filtersysteem. Aquariumvissen en aquariumplanten zullen weer zich ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
HS Aqua EasyCell
Dosering: voor gebruik krachtig schudden, maandelijks of na waterverversing. 10 ml per 30 liter water. 350 ml is voldoende voor 1050 liter water.   Verkrijgbaar in 150, 350ml en 2,5 liter:
vanaf € 5,50 1
HS Aqua Fishguard
HS aqua FishGuard activeert het afweersysteem en helpt hiermee een goede gezondheid te handhaven. Fish Guard  kan preventief worden ingezet, om de weerstand van siervissen een boost te geven. Het werkt preventief tegen ziektes. Het is o.a. s ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
HS AQUA OAK BARK EXTRACT
 HS aqua Oak Bark Extract is ideaal voor vissen uit tropische zacht water gebieden. Vooral de Discus liefhebbers weten HS aqua Oak Bark Extract te waarderen.   Verkrijgbaar in 150 en 350 ml ... (meer lezen)
vanaf € 6,95 1
HS AQUA pH PLUS
 Vooral de zo geliefde Malawi en Tanganjika cichliden verlangen een, door HS aqua pH Plus, duurzaam verhoogde pH-waarde.   Verkrijgbaar in 150 en 350 ml:
vanaf € 4,95 1
HS AQUA pH/KH MINUS
 Leidingwater heeft veelal een hoge pH, HS aqua pH/KH Minus helpt u de vereiste levensomstandigheden voor uw vissen te bereiken.   Verkrijgbaar in 150 en 350 ml:
vanaf € 4,90 1
HS AQUA RIO NEGRO
  Dosering: 5 ml op 10 l water alle 14 dagen. Een hogere dosering ( tot 10 ml op 10 l ) is mogelijk als een sterkere kleuring gewenst is. 150 ml voldoende voor 300 l Aquariumwater.   Verkrijgbaar in 150, 350ml en 2,5 liter: ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
HS AQUA SHRIMP PROTECT 150 ML
De ingrediënten in HS aqua Shrimp Protect hebben desinfecterende eigenschappen waardoor de kans op bacteriële infecties bij garnalen wordt verlaagd. Doseer tijdens het water verversen 5 ml per 15 l water.
€ 6,35 1


HS aqua BACTERIËN

HS AQUA BACTERIAL ACTIVATOR FW 3000
. Om na de opstart van een aquarium snel voldoende nuttige bacterien te verkrijgen is de HS aqua Bacterial Activator ontwikkelt. In dit apparaat worden gesporuleerde bacterien samen met voeding en water binnen 24 uur op constante temperatuur ... (meer lezen)
€ 49,00 1
HS AQUA BACTO
 In uw aquarium breken de nuttige bacteriën van HS aqua Bacto de afvalstoffen (voedsel- en plantenresten, afval van de vissen) af tot onschadelijke voedingstoffen voor de planten. Hierbij worden de schadelijke tussenstoffen (ammoniak en nitr ... (meer lezen)
vanaf € 8,90 1
HS Aqua Bacto Turbo
HS Aqua Bacto Turbo bevat aangepast bacteriën die in staat zijn het water direct te zuiveren.    Selecteer hieronder 150 ml of 350 ml
vanaf € 9,90 1
HS AQUA DENIBAC
Op deze manier reinigt HS aqua Denibac uw aquarium en voorkomt lastige algengroei.   nb. product heeft i.v.m. de levende nuttige bacteriën een korte houdbaarheidsdatum, om de versheid te kunnen garanderen een langere levertijd dan ... (meer lezen)
vanaf € 10,50 1
HS Aqua GH Plus
  HS Aqua GH Plus verhoogt de totale hardheid van het aquariumwater.    HS Aqua GH Plus voegt u eenvoudig direct aan uw zoetwater aquarium toe. De dosering van HS Aqua GH Plus is als volgt:  10 ml voor verhoging van ca. 100 ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
HS AQUA REFILL BACTERIAL ACTIVATOR FW 3000
De HS aqua Refill Bacterial activator FW3000 is een  unieke combinaties van voeding met bacteriën. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor de HS aqua Bacterial Activator en bevatten 13 soorten bacteriestammen. Deze zorgen voor een optimale bacterio ... (meer lezen)
€ 24,90 1

Colombo

Colombo Flora Grow
  FloraGrow is een vloeibare plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Het voorziet het water van de voedingsstoffen die planten opnemen uit het water via hun bladeren.  Het bevat alle noodzakelijk voedingstoffen en een speciale i ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Colombo Flora Grow Carbo
  Gebruik: 1x pompen per 50 liter aquariumwater (flesinhoud is voldoende voor 100x pompen = 1500 liter aquariumwater). Flora-Grow Carbo moet dagelijks toegediend worden. Het is geschikt voor zowel tropische als koudwateraquaria. ... (meer lezen)
vanaf € 9,90 1
Colombo Flora grow FE tabs 10 stuks
Flora-Grow FE-tabs leveren ijzer aan de wortels.  Bepaalde planten zijn voor de opname van ijzer bijna geheel afhankelijk van opname door de wortels.  Door de FE tabletten in de bodem te drukken wordt de voedingsbodem verrijkt met ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Colombo Flora grow nutri caps 10 stuks
  Colombo flora nutri caps Per 10 verpakt. Flora-Grow Nutri Caps bevatten een complete samenstelling van alle voedingstoffen die aquariumplanten nodig hebben.  Omdat niet alle planten voldoende voeding kunnen opnemen ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Colombo Flora Grow Pro
In weinig tot normaal beplante aquaria zijn deze voedingstoffen (vaak) voldoende aanwezig omdat ze vrijkomen uit visvoer en omzetting in het filter.  In aquaria met veel planten zijn deze stoffen (vaak) onvoldoende aanwezig, gebruik in di ... (meer lezen)
vanaf € 11,90 1

Easylife

Easylife Filtermedia
  DE ULTIEME EN BEKROONDE WATERBEHANDELING ZONDER CHEMICALIËN Easy-Life Filter Medium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als w ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1

Seachem

Seachem Garlic Guard
Deze toevoeging kunt u gebruiken als eetlust opwekken en smaakversterker. Knoflookolie zorgt er ook voor dat de vis een dikkere slijmhuid gaat krijgen waardoor hij beter beschermt is tegen parasieten zoals witte stip. Het bevat nat ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
Seachem Prime
  Seachem Prime is een volledige en geconcentreerde watervoorbereider voor zoet- en zoutwater. Verwijdert chloor, chlooramine en ammoniak. Zet ammoniak om in een veilige, niet-giftige vorm die gemakkelijk kan worden verwijderd door ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
seachem stability
  Dosering Bij een nieuw in te richten aquarium: Gebruik 1 dop (5 ml) per 40 liter aquariumwater op de eerste dag. Vervolgens 1 dop per 80 liter aquariumwater per dag gedurende 7 dagen. Bij een draaiend aquarium: Gebruik 1 d ... (meer lezen)
vanaf € 7,50 1
Seachem Flourish Excel 500ml
Flourish Excel is een simpele bron van beschikbare organische koolstoffen. Alle planten hebben een koolstof bron nodig. Dit wordt normaal verkregen uit CO2, maar kan ook verkregen worden via relatieve simpele organische samenstellingen (zoal ... (meer lezen)
€ 18,90 1

Microbe-lift special blend bacteriën

Microbe-Lift Special Blend
Biologische verzorging systeem voor uw aquarium Een speciaal ontwikkelde bacteriepreparaat voor gebruik in de zee-en zoetwater aquaria. Bevat een verscheidenheid van nuttige bacterieculturen, die onafhankelijk hun werk uitvoeren in het ... (meer lezen)
vanaf € 8,90 1

Vis vitaminen en Kleiballen 7 Kugeln

JBL Atvitol
  Een tekort aan vitamines kan een groot probleem vormen als het gaat om visverzorging. Vlokken en granulaat verliezen binnen 3 maanden na het openen van de verpakking een groot deel van de aanwezige vitamines. Bevroren voer bevat zel ... (meer lezen)
€ 7,95 1
JBL kleiballen kugeln 7 stuks
Zeven balletjes voor wortelbemesting • Voor een langdurige wortelbemesting in bestaande aquaria. • Bevat ijzer en essentiële mineralen in een vorm die planten gemakkelijk kunnen opnemen via de wortels. • Fosfaat- en nitraatv ... (meer lezen)
€ 3,90 1

Catappa, Moerbei en Guave bladeren ed.

Catappa bladeren M
Een zak vol met 15 Catappa bladeren van de maat M Afmeting: tussen de 10 en 15 cm per blad Aantal: 15 stuk per zak 
€ 5,90 1
Catappa bladeren Nano
Een zak vol met 10 Catappa bladeren van de maat Nano Afmeting: tussen de 8 en 10 cm per blad Aantal: 10 stuk per zak 
€ 3,90 1
Catappa bladeren XL
Mooi grote XL Catappa bladeren.  Afmeting: 20 - 30 cm per blad Aantal: per 10 stuks verpakt  
€ 5,90 1
Dennerle Black Cones - Elzenproppen
  Met waardevolle huminezuren en looistoffen die aquariumvissen op natuurlijke wijze verzorgen en beschermen. Voor natuurgetrouw, op tropisch water lijkend aquariumwater. Bevorderen welzijn, vitaliteit en bereidheid tot kuit ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Guave bladeren
Guave bladeren hebben een antibacteriële werking tegen wormen, infecties en bacteriën die ziektes veroorzaken. Deze bladeren zijn 100% schoon en onbehandeld. Ze kunnen zo worden gebruikt in het aquarium.   Dosering: 1 blad per ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Moerbei blad
Moerbei bladeren zitten boordevol voedzame vitaminen, waaronder vitamine A (betacaroteen), B1 en B2. Ze zijn ook een grote bron van mineralen zoals magnesium, ijzer, zink, natrium en kalium. Gebruik de gedroogde moerbeibladeren als een organ ... (meer lezen)
€ 3,90 1