Visvoer kopen

Wilt u visvoer kopen?  Wij hebben verschillende soorten visvoer in ons assortiment, zowel zoetwater visvoer als zoutwater visvoer. Bent u op zoek naar een specifiek merk? Neem contact met ons op via 050-3129092 of social media.
Onlangs toegevoegd aan onze webshop

Tunze Doc skimmer 9004 DC
€ 199,99 € 169,90 1
Superfish Bonsai Twin tree S
€ 51,00 € 25,90 1
Superfish Bonsai Twin tree M
€ 61,00 € 29,90 1
Jecod DCP 6500
€ 109,90 1
HS Aqua Tubifex FD
vanaf € 3,90 1
Red Sea Energy AB+
vanaf € 14,90 1
JBL Slangaansluitblok
vanaf € 10,90 1
Red Sea DipX
vanaf € 7,90 1
Juwel SmartCam
€ 137,90 1

Visvoer zoutwater

Voor uw zoutwatervissen en koralen wil je alleen het allerbeste zoutwater visvoer. Frits Kuiper is specialist op het gebied van hoogwaardig voer dat bestaat uit natuurlijke bestandsdelen. Deze samenstelling bevordert het milieu in het zoutwater aquarium. Het visvoer voor zoutwater is zowel geschikt voor grote als kleine vissen. Tevens heeft het visvoer een sponsachtig effect waardoor het een lage belasting heeft voor het aquarium water, Voor gezonde zoutwatervissen en koralen koopt u uw voer online bij Frits Kuiper. Staat het product van uw keuze er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. 

Visvoer zoetwater

Bent u op zoek naar visvoer voor zoetwater vissen? Bekijk ons volledige assortiment online. Het voer is licht verteerbaar, reduceert stress en bevat vaak geen kleur- en/of smaakstoffen. Hierdoor blijven zowel uw zoetwater vissen als uw aquarium water in uitstekende conditie. Zijn uw vissen echte jagers? Kies dan voor levend visvoer. Het levende visvoer zorgt voor een stimulerende eet reactie. Wilt u liever wel de eet reactie maar geen levend voer? Frits Kuiper heeft tevens visvoer voor zoetwatervissen dat de bewegingen van levend visvoer nabootst. 

Visvoer Groningen

Bent u op zoek naar visvoer in Groningen? Kom op bezoek bij Frits Kuiper of bestel online. Wij zijn specialist op het gebied van al uw vis en aquarium wensen. Met meer dan 70 jaar ervaring staan wij, met ons team, garant voor een gedegen advies en lage prijs. Al het visvoer dat u online bestelt is binnen een paar dagen bij u in huis. Heeft u speciale wensen of een vraag? Bel of chat met ons, wij helpen u graag verder.