Dennerle Shrimp King baby

De Dennerle shrimp King baby zijn microkorrels en speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van garnalenlarven. Deze Dennerle Shrimp king baby zorgt ook voor de gezondheid van de garnaal en verschaling van de garnaal soepel verloopt. Garnalen leven op de bodem van je aquarium, daarom is de Dennerle Shrimp King baby zinkend voer. Het is gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten. Door de zorgvuldige samenstelling van kwalitatieve proteïnen en aminozuren zorgt de Dennerle Shrimp King baby voor een evenwichtige groei. 

Baby garnalen verblijven na de geboorte nog vaak op 1 plek en als daar niet voldoende voedsel aanwezig is, zullen ze sterven.

Dennerle Shrimp King baby

De Dennerle Shrimp King baby is speciaal ontwikkeld voor een evenwichtige groei van garnalenlarven. Het versterkt de gezondheid van de garnaal en een verschaling zonder problemen. Deze 100% natuurlijke zinkende voeding bevat de juiste proteïnen en aminozuren die goed zijn voor de garnaal van alle leeftijden, maar dus ook speciaal voor de baby garnalen.

 

Productspecificaties:

  • Inhoud 35Gr.
  • Speciaal voer voor garnalenlarven.
  • Zinkend voer
  • 100% natuurlijke
  • Bevordert gezondheid en groei
Dennerle Shrimp King baby

€ 9,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Meer Dennerle voer

DENNERLE NANO CRUSTA SPINAZIE STIXX, 30 GR
- Zinkende sticks van 100% natuurlijke spinazie. - Rijk aan essentiële voedingsstoffen. - Met waardevolle vitamines en sporenelementen. - Voor gezondheid, vitaliteit en kleurenpracht. - Zuiver natuurproduct. - ... (meer lezen)
€ 6,90 1
DENNERLE SHRIMP KING ATYOPSIS 35 G
Speciaal ontwikkeld poedervoer voor een biologisch uitgebalanceerde voeding van zoetwater-waaierhandgarnalen.   Met alle belangrijke voedings-, opbouw- en vitale stoffen. De deeltjes hebben een optimale grootte voor een effectieve voedselopn ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dennerle Shrimp King baby
De Dennerle Shrimp King baby is speciaal ontwikkeld voor een evenwichtige groei van garnalenlarven. Het versterkt de gezondheid van de garnaal en een verschaling zonder problemen. Deze 100% natuurlijke zinkende voeding bevat de juiste proteï ... (meer lezen)
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING CAMBARELLUS 30 G
Inhoud: 30 gram. Een dagelijks hoofdvoer voor al uw Cambarellus kreeften.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COLOR 35 G
Inhoud: 30 gram. Frits Kuiper Groningen adviseert ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingstablet per 20 garnalen.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COMPLETE 30 G
Dit garnalen hoofdvoer is een compleet voer voor uw caridina en neocaridina garnalen.  Inhoud 30 gram.  Voer 1 tot 2x per dag een klein beetje.
€ 8,90 1
DENNERLE SHRIMP KING SNOW POPS 40 G
Dankzij het grote aantal positieve ingrediënten vormen Snow Pops een uitstekende afwisseling voor een aanvulling op het hoofdvoer. Ze bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei en snelle reproductie. Ook ideaal als waardevol tussendoortj ... (meer lezen)
€ 9,90 1