Dr. Bassleer visvoer

Dr. Bassleer Biofish Food is een compleet visvoer dat gebruikt kan worden voor bijna iedere aquariumvis en nu verkrijgbaar bij Frits Kuiper Groningen

 

Dr. Bassleer Biofish Food, met een gehalte van 20.500 kJ per 100 g is veel rijker aan voedingsstoffen en zuiniger te gebruiken dan veel conventionele siervisvoeders. Dr. Bassleer Biofish Food bestaat voornamelijk uit Scandinavische wilde vis. Het bevat een hoog gehalte aan eiwitten (52%) en alle vitaminen, spoorelementen en mineralen die de vis nodig heeft.

 

Dit visvoer van Dr. Bassleer is uniek omdat dit probiotica, prebiotica en nutricamenten enkel en alleen toevoegen na de productie van de korrel: daardoor 100% behoud van de waardevolle ingrediënten! Dr. Bassleer voegt probiotica Pediococcus acdilactici toe aan de visvoerkorrels waardoor de darmflora van de vissen verrijkt wordt met een betere verdediging tegen infecties.

 

Door de lange studie van Dr. Bassleer in België met betrekking tot wat is nou echt het beste voer voor uw aquariumvissen, hebben zij voer ontwikkelt van topkwaliteit. Het visvoer wordt veelvuldig gevoerd bij importeurs en kwekers met goede resultaten. Hierdoor heeft Frits Kuiper besloten om ook dit voer in het assortiment op te nemen. 

 

Heeft u vragen over welk Dr. Bassleer visvoer voor uw aquariumvissen het meest geschikt is? Dan kunt u via de gebruikelijke wegen met ons contact opnemen. Zoekt u een Dr. Bassleer visvoer welke wij niet online hebben? Dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen, de levertijd hier van is 3 tot 5 werkdagen.

 

Maat M voor vissen < 5 cm

Maat L voor vissen > 5 cm


Dr. Bassleer Regular

Dr. Bassleer Biofish Food Regular is een compleet visvoer dat kan gebruikt worden voor bijna iedere aquariumvis.

 

Dr. Bassleer Biofish Food Regular, met een gehalte van 20.500 kJ per 100 g is veel rijker aan voedingsstoffen en zuiniger te gebruiken dan veel conventionele siervisvoeders.

 

Dr. Bassleer Biofish Food Regular bestaat voornamelijk uit Scandinavische wilde vis. Het bevat een hoog gehalte aan eiwitten (52%) en alle vitaminen, spoorelementen en mineralen die de vis nodig heeft.

 

Maat M voor vissen < 5 cm

Maat L voor vissen > 5 cm

 

Te verkrijgen in twee korrelgroottes die altijd zinken en twee verpakkingsmaten:

 

€ 4,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Regular Vlokken

 

Dr. Bassleer’s Biofish Food Vlokken werd ontwikkeld op een wetenschappelijke basis door de bekende ichthyoloog dr. Gerald Bassleer, auteur van boeken voor aquariumhouders zoals “De nieuwe wegwijs in visziekten” en “Ziekten bij zee-aquariumvissen.” Dr. Gerald Bassleer heeft enorme ervaring door zijn werkzaamheden in zijn eigen professionele faciliteiten.

 

Ingrediënten:

Ingrediënten: Vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, Mineralen, algen, weekdieren en schaaldieren, oliën en vetten

Additieven: Voedingssupplementen per kg: Antioxidanten, Canthaxanthine 33 mg / kg, Dieetfysiologische additieven per kg: Vitamine A 10.000 IE, Vitamine D3 2000 IE, Vitamine E 200 IE, Zinksulfaatmonohydraat 416,7 mg, Mangaanoxide 312,5 mg, Ferrous sulfaatmonohydraat 296,7 mg, watervrij calciumjodaat 7.9 mg, natriummolybdaat 6,4 mg, Cupric sulfaatmonohydraat 2,4 mg, natriumseleniet 0,2 mg

Analyse: Ruw eiwit 45,4%, ruwe as 15%, ruwe oliën en vetten 8,9%, vocht 4%, ruwe celstof 2%

Voedingsadvies: Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

 

Te verkrijgen in twee verpakkingsmaten:

€ 7,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Garlic

Dr. Bassleer Biofish Food is nu ook te verkrijgen met de toevoeging van zuiver look (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit).

 

Look heeft een zuiverende werking; is actief tegen bacteriële en remmende werking op parasitaire infecties. Vooral goede ervaring bij levendbarenden, cichliden, garnalen, kreeften, wildvang tetras, alle zoutwatervissen en katvissen.

 

Zoals onderzoek aantoont helpt knoflook ook om Spironucleus (ex-Hexamita) -infectie te bestrijden.

 

VOOR DE MOEILIJKE ETERS!!

 

Maat M voor vissen < 5 cm

Maat L voor vissen > 5 cm

 

Te verkrijgen in twee korrelgroottes die altijd zinken en twee verpakkingsmaten:

 

€ 4,90

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Green / Groenvoer

Biofish Food GREEN bevat Chlorella en Moringa bladeren (fijn gemalen)

 

Bevat 5% Chlorella (algen) en 5 % Moringa (fijn gemalen bladeren) waardoor vissen die meer vegetarisch eten erg gelukkig worden; zoals Cichliden van Malawi en Tanganyika, Katvissen Loricaridae, Koikarpers, Levendbarenden, Doktersvissen, Keizers enz.

 

Maat M voor vissen < 5 cm

Maat L voor vissen > 5 cm

 

Te verkrijgen in twee korrelgroottes die altijd zinken en twee verpakkingsmaten:

 

€ 4,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Chlorella / Groenvoer

Dr. Bassleer’s Biofish Food Chlorella is een korrelvoer van hoge kwaliteit. Het bevat alle natuurlijke componenten die noodzakelijk zijn voor een goed uitgebalanceerd visvoer en dit heeft nu nog méér waarde door de toevoeging van deze zoetwateralg Chlorella pyrenoidosa. Deze bijzondere alg bevat carotenoïden( vb. luteïne, astaxanthine), antioxidanten (vb betakarotenen), essentiële onverzadigde vetzuren (oa. Omega-3), vitaminen en sporenelementen (oa. ijzer, jood, foliumzuur, calcium), Chlorophyl en waardevolle nucleïnezuren die het regeneratieproces bevorderen. Door onze specifieke productie van de toevoeging van Chlorella nà de korrelproductie zorgen wij voor het behoud van de waardevolle ingrediënten= nutricamenten!

 

Dit speciale visvoer helpt het immuunsysteem van de vis en voorkomt ook visziekten!

 

Ideaal voer voor Levenbarenden, Cichliden, Loricaridae, Garnalen, Zeevissen en alle vissen die eens iets anders willen eten!

 

Het is zeer goed verteerbaar en veroorzaakt praktisch geen vervuiling van het aquariumwater.

 

Maat M voor vissen < 5 cm

Maat L voor vissen > 5 cm

 

Te verkrijgen in twee korrelgroottes die altijd zinken en twee verpakkingsmaten:

 

€ 4,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Herbal

Dr. Bassleer Biofish Food met 4 kruiden toegevoegd nà de productie van de korrel. De bekende kruiden Tijm, Munt, Vogelkruid en Alsemkruid hebben een stimulerende, desinfecterende en ontstekingsremmende werking waardoor ze bijdragen aan het welzijn van de vissen. Dit nieuwe voer is een goed hulpmiddel bij bestrijding van bacteriële en virale infecties. Magere vissen krijgen snel hun normale gewicht terug. Een goeie hulp om uw vissen langer gezond te houden.

 

Het is zeer goed verteerbaar en veroorzaakt praktisch geen vervuiling van het aquariumwater.

 

Maat M voor vissen < 5 cm

 

Te verkrijgen in in twee verpakkingsmaten:

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Baby & Nano 60 gram S

Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garnalen, vitaminen en de voedzame Chlorella alg!

 

De korrelgrootte is ongeveer 400µm of 0.4mm; blijft als korrel voor vele uren behouden in het aquariumwater!

 

Ideaal voor kwekers die weten dat een goed voer zijn geld waard is…om mooie vissen groot te maken!

 

Populair bij de ‘dwergvisjes’ (Microrasbora, Galaxy Rasbora, Blauwoogjes, enz.) en bij Bijlzalmpjes en andere oppervlakte zwemmers.

€ 9,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dr. Bassleer Shrimp Sticks / Garnalenvoer

De samenstelling van de DR. BASSLEER BIOFISH FOOD SHRIMP STICKS bestaat vooral uit een zeer hoge aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels (= puur vegetarisch) en extra 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontwikkeling voor siergarnalen en dwerggarnalen. De garnalen zijn er gek op en zullen ze snel verorberen.

 

Dr. Bassleer shrimp sticks zijn verkrijgbaar in 60 en 160 gram:

 

Selecteer hier het formaat:

€ 4,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige (vis)voer


Gerald Bassleer

Meer dan 38 jaar ervaring in de siervissen industrie als bioloog, vispathobioloog , eigenaar , directeur , CEO , groothandel, importeur / exporteur van siervissen , visgezondheidsmanager , trainer van het aquarium personeel, snelle toepassing van microscopisch onderzoek en diagnostische instrumenten , consultant voor verschillende bedrijven in verschillende landen , auteur, spreker , ontwikkelaar van Dr. Bassleers Biofish Food met Nutrikamenten , ex-President van OFI ( Ornamental Fish International, 2006-2016) . Publiceerde app. Fish Ziekten iOS en Android.

 

Momenteel besteedt hij veel tijd met reizen rond de wereld als ” The Flying Fish Doctor” en het geven van diensten aan de industrie om het welzijn en de gezondheid van siervissen te verbeteren!

 

Recent werkt hij met contracten in Nederland , Kenia , Spanje, Duitsland, Polen, Zimbabwe, Congo en Brazilië; alsook bij visbeurs Aquarama.Bassleer Biofish visvoer en meer

Vlaamse groothandel in tropische en koudwater siervissen, aquariumvissen, planten, levend voer, visvoer Biofish Food, boeken en verzorgingsprodukten Aquarium Münster en Aquavital.

BASSLEER BIOFISH is een groothandel opgericht in 1995 in België (en gevestigd te 2230 Herselt).

 

 

Bassleer Biofish is distributeur van Dr. BASSLEER BIOFISH FOOD met nutricamenten = functioneel visvoer als extra verzorgend voer (zoals Acai, Chlorella, Look, 4Kruiden, Forte, Aloe vera) dat méér doet dan gewoon voeden maar de vis helpt regenereren, herstellen en/of bestrijden van ziektekiemen.

 


Dr. Bassleer Regular

Op zoek naar een 100% goed en gezond visvoer voor uw aquariumvissen? En u ziet door de bomen het bos niet meer? Wat is nou het beste voor uw aquariumvissen?  Neem dan Dr. Bassleer Regular visvoer! Langer zoeken naar het perfecte visvoer hoeft niet meer. Door de jarenlange studie van Dr. Bassleer hoeft u dit onderzoek zelf niet meer uit te voeren. En het mooie van de Dr. Bassleer Regular visvoer is dat deze geschikt is voor zowel zoetwatervissen, zoutwatervissen en koudwatervissen.

 

Toch op zoek naar een ander visvoer dan de Dr. Bassleer Regular? Kijk dan voor ons complete assortiment zoetwatervisvoer en zoutwatervisvoer en klik op de verschillende linkjes.