Hikari Cichlid Staple mini

Hikari Cichlid Staple Mini is een dagelijks basisvoer geschikt voor alle soorten cichliden. Dit voer is ook geschikt voor andere grote tropische vissen. Hikari Cichlid Staple Mini bevat alle basis ingrediënten die de cichliden gezond houden en geven een boost aan het immuunsysteem.


Hikari Cichlid Staple Mini

Hikari Cichlid Staple Mini is een dagelijks cichlidenvoer en is ook geschikt voor andere grote tropische vissen. 

 

Hikari Cichliden voer is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de voedingsgewoontes van de diverse Cichliden soorten.

Speciale ingrediënten en verschillende korrelgroottes staan ervoor garant dat u aan iedere Cichlide het juiste menu kunt geven.

 

Hikari Cichlid Staple Mini bevat alle basis ingrediënten die de cichliden gezond houden en geven een boost aan het immuunsysteem, dit is erg belangrijk aangezien de cichlide hun afweer nodig hebben om ziektes te voorkomen en om weerstand te bieden aan de parasieten die veelal in levend voer voorkomen.

 

Inhoud: 250 gram

€ 3,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Cichlid Staple - Soorten voer


Hikari Cichlid Staple Mini - Cichlide voer

Hikari Cichlid Staple Mini is een dagelijks basisvoer geschikt voor alle soorten cichliden. Dit voer is ook geschikt voor andere grote tropische vissen. Hikari Cichlid Staple Medium bevat alle basis ingrediënten die de cichliden gezond houden en geven een boost aan het immuunsysteem.


Hikari Cichlid Staple Mini - Bestellen en Kopen

Hikari Cichlid Staple Mini koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Cichlid Staple Mini in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overig Hikari Cichlide voer

Overig Hikari tropisch voer