HIKARI MEDAKA NO MAI NEXT 40 GRAM FRONT

"“MEDAKA-NO-MAI NEXT"" is een premiumvoer dat is ontwikkeld voor de Japanse rijstvis (Oryzias latipes) die in het Japans Medaka wordt genoemd. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bieden een smaakvolle, zachte textuur die de meeste vissen gretig zullen accepteren en het is ook de beste keuze voor vissen die niet veel eten. Voer ""MEDAKA-NO-MAI NEXT"" voor snelle groei, een goede gezondheid en een betere voortplanting.

 

Het bevat de Hikari Germ ™ om de spijsvertering te ondersteunen die actief blijft in het darmkanaal en in het water. Drijvend voer wordt aanbevolen voor Medaka, ze zwemmen normaal gesproken dichtbij het oppervlak en accepteren een drijvende korrel heel goed. De korrels verspreiden zich snel over het oppervlak, zodat elke vis van het voedsel kan genieten."

HIKARI MEDAKA NO MAI NEXT 40 GRAM

Medaka-No-Mai-Next is een hoogwaardig visvoer voor kleine vissen die weinig eten. Door de hoogwaardige ingrediënten is het ideaal visvoer voor Rasboras, Rijstvisjes, Neon Tetras, Kardinaal Tetras. Door de hoogwaardige ingrediënten hoeven vissen er maar weinig van te eten. Ook goed visvoer voor uw jonge vissen.


Medaka-No-Mai-Next van Hikari is verkrijgbaar in 40 gram.

€ 7,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige visvoer Hikari


Hikari zouwater visvoer