Hikari Medaka No Mai Next 40 gram


Hikari Medaka No Mai Next is een premiumvoer dat is ontwikkeld voor de Japanse rijstvis (Oryzias latipes) die in het Japans Medaka wordt genoemd. In Hikari Medaka No Mai Next zitten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een smaakvolle, zachte textuur bieden die perfect is voor Rasboras, rijstvisjes, Neon Tetras of Kardinaal Tertras. Hikari Medaka No Mai Next zorgt voor een snelle groei, goede gezondheid en betere voortplanting van uw vis.

 


HIKARI MEDAKA NO MAI NEXT 40 GRAM

Hikari Medaka No Mai Next is hoogwaardig visvoer voor kleine vissen die weinig eten.

 

Door de hoogwaardige ingrediënten is het ideaal visvoer voor Rasboras, Rijstvisjes, Neon Tetras, Kardinaal Tetras. Door de hoogwaardige ingrediënten hoeven vissen er maar weinig van te eten. Hikari Medaka No Mai Next is ook geschikt voor uw jonge vissen.


Hikari Medaka No Mai Next is verkrijgbaar in 40 gram.

€ 7,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Medaka No Mai Next - Geschikt visvoer voor

Hikari Medaka No Mai Next bevat hoogwaardige ingrediënten en het is ideaal visvoer voor Rasboras, Rijstvisjes, Neon Tetras, Kardinaal Tetras. Door de hoogwaardige ingrediënten hoeven vissen er maar weinig van te eten. Hikari Medaka No Mai Next is ook geschikt voor uw jonge vissen.


Hikari Medaka No Mai Next - Hikari Germ

Hikari Medaka No Mai Next bevat "Hikari Germ" om de spijsvertering te ondersteunen zodat deze actief blijft in het darmkanaal en in het water. De Hikari Medaka No Mai Next korrels verspreiden zich snel over het oppervlak, zodat elke vis van het voedsel kan genieten.


Hikari Medaka No Mai Next - Kopen

Hikari Medaka No Mai Next koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Medaka No Mai Next in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overige visvoer Hikari


Hikari zoutwater visvoer