Hikari Tropical Vibra Bites Baby

Hikari Tropical Vibra Bites Baby ziet er uit als levende rode muggenlarven en is geschikt voor kleinere tropische vissen die van levend voer houden. Het zeer langzaam zinkende Hikari Tropical Vibra Bites Baby voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen. Dit lokt een eet reactie uit bij de meeste vissen die gek zijn op dit soort voer. 


Hikari Tropical Vibra Bites Baby

 

 

Hikari Tropical Vibra Bites Baby is geschikt voor kleinere tropische vissen die van levend voer houden.

 

Hikari Tropical Vibra Bites ziet er uit als levende rode muggenlarven en zinkt zeer langzaam. Het voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen.

 

Verkrijgbaar in 5 gram en 37 gram:

€ 2,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Tropical Vibra Bites Baby - Levend voer

Hikari Vibra Bites is een uniek voer dat ontworpen is om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Hikari Tropical Vibra Bites Baby is zeer langzaam zinkend voer wat beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen.


Hikari Tropical Vibra Bites Baby - Zorgt voor levendige kleuren

Hikari Tropical Vibra Bites Baby zorgt voor uitzonderlijk briljante en levendige kleuren. Door de wetenschappelijke en bijzondere voedzame samenstelling van Hikari Tropical Vibra Bites Baby zijn de groei en kleurverbetering van de vissen al binnen één maand zichtbaar.


Hikari Tropical Vibra Bites Baby - Kopen & Bestellen

Hikari Tropical Vibra Bites Baby koop je natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Tropical Vibra Bites Baby in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overige Hikari visvoer


Hikari zoutwater visvoer