Hobby artemia breeder

In de Hobby Artemia Breeder kan eenvoudig artemia naupliën gekweekt worden. De Hobby Artemia Breeder heeft een speciale constructie zodat de artemia-eitjes en larfjes zich goed kunnen ontwikkelen en zich niet in dode hoeken kunnen verzamelen. Dit zorgt voor een optimale uitkomst van de eitjes . In de Hobby Artemia Breeder worden de lege eierschalen gescheiden van de naupliën. De naupliën verzamelen zich op de bodem van de Hobby Artemia Breeder en kunnen via de opening in de deksel opgezogen worden om aan de vissen gevoerd te worden.


HOBBY ARTEMIA BREEDER

Gemakkelijk te gebruiken kweekset om artemia naupliën te kweken.

Inhoud van de breeder is 470 ml

€ 25,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hobby Artemia Breeder - Artemia kweken

Artemia is hét voer voor het opkweken van jonge visjes. Het geven van levend voer houdt uw vissen actiever, stimuleert het natuurlijk zoekgedrag naar voer en is een belangrijke voedselbron voor de jonge visjes.  U kunt eenvoudig Artemia kweken met de Hobby Artemia Breeder. Gebruik per 500ml water ca. 15gram jodiumvrij zout, voeg de Artemia eitjes toe en afhankelijk van de temperatuur, komen de Artemia eitjes na 1-2 dagen uit. De Artemia's groeien het beste als het water in de Hobby Artemia Breeder op kamertemperatuur is.


Hobby Artemia zeef & zeef combinatie

De Hobby Artemia zeef en de zeef combinatie zijn uitermate geschikt om de Artemia nauplii uit het water te scheiden. Door middel van deze Hobby Artemia zeef kun je de Artemia kreeftjes afspoelen en loslaten als voer voor de vissen. De zeef zorgt ervoor dat het water van je aquarium goed schoon blijft. Je kunt 1 zeef gebruiken, maar Hobby heeft ook een combinatieset van verschillende zeefjes om nog beter de Artemia en ander levend voer van het water te scheiden.

 

Hobby Artemia zeef 120 mµ
De Hobby Artemia zeef  120 mµ is ideaal om Artemia uit je aquarium water te scheppen. Door de zeef van  120 mµ blijven er geen resten achter blijft het aquariumwater schoon. Het is handig hulpmiddel om de Artemia af te spoelen en te voeren a ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Hobby Artemia zeef combinatie
De Hobby Artemia zeef combinatie is een ideale set om heel specifiek Artemia kreeftjes te scheiden van het aquariumwater. De hobby Artemai zeef combinatie set bestaat uit een aantal maten: 120, 300, 560, 900 mµ. Door deze maten eenvoudig te ... (meer lezen)
€ 9,90 1

Hobby Artemia Breeder - Luchtpomp

De Hobby Artemia Breeder dient aangesloten te worden op een luchtpomp. Zie hieronder alle luchtpompen die geschikt zijn voor de Hobby Artemia Breeder.


Assortiment baby voer


Hobby Artemia Breeder - Zout kopen

Bent u zoek naar zout voor uw Hobby Artemia Breeder? Dan is de Reef Crystals Zout (380 gram) een perfect product hiervoor. De inhoud van 380 gram is goed voor 10 liter.