HS Aqua Tubifex

De HS Aqua Tubifex is een handige visvoer tool voor het voeren van bijvoorbeeld levend voer aan je aquariumvissen. Door de luchtkamers in de ring blijft de HS Aqua Tubifex drijven kan kan met de zuignap op een gewenste plek in het aquarium aan de wand worden bevestigd. De HS Aqua Tubifex is uitermate geschikt voor het voeren van levend voer of diepvriesvoer. De voederkorf zorgt ervoor dat het levend voer niet verdwijnt in planten of de bodembedekking.

 

Een leuk weetje: Je vissen zullen het onthouden waar ze het voer krijgen en rond welke tijd dit is. Ze zullen naar de HS Aqua Tubifex toe zwemmen rond voedertijd. Hebben een vissen een geheugen van 3 seconden? Zeker niet!


HS Aqua Tubifex

De HS Aqua Tubifex is uitermate geschikt voor het voeren van levend voer of diepvriesvoer. De voederkorf zorgt ervoor dat het levend voer niet verdwijnt in planten of de bodembedekking.

€ 2,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

HS Aqua Tubifex - Levend voer

De HS Aqua Tubifex is uitermate geschikt voor het voeren van levend voer of diepvriesvoer. De HS Aqua Tubifex zorgt ervoor dat het levend voer niet verdwijnt in planten of de bodembedekking voordat je vissen het op kunnen eten. 


HS Aqua Tubifex - Voederkorf

De HS Aqua Tubifex is een handige voederkorf voor het voeren van bijvoorbeeld levend voer aan je aquariumvissen. Door de luchtkamers in de ring blijft de HS Aqua Tubifex drijven kan kan met de zuignap op een gewenste plek in het aquarium aan de wand worden bevestigd. De voederkorf zorgt ervoor dat het voer niet direct naar de bodem zakt.


HS Aqua Tubifex - Kopen & Bestellen

De HS Aqua Tubifex koop je natuurlijk bij Frits Kuiper! Koop de HS Aqua Tubifex in onze winkel aan de Noorderhaven in Groningen of bestel de HS Aqua Tubifex in onze webshop.


Overige Visvoer Tools


Levend voer Artemia kweekset en toebehoren