Superfish Easy Feeder kit

De Superfish Easy Feeder kit is is een handige tool voor je aquarium. Door bevroren visvoer of levend visvoer te plaatsen in de Superfish Easy Feeder kit zinkt het niet direct naar de bodem. Veel vissen, zoals discus- en maanvissen kunnen, doordat het zinkt naar de bodem, het visvoer niet goed vinden. Door het plaatsen van de Superfish Easy Feeder kit blijft het visvoer in drijvende voederring, is het makkelijk voor de vissen te vinden en voorkom je bodemvervuiling met etensresten.


Superfish Easy Feeder kit

De Superfish Easy Feeder kit is de handige tool voor het serveren van (levend of bevroren) visvoer. Het visvoer drijft niet naar de bodem van het Aquarium, wat bodemvervuiling voorkomt. Door visvoer te plaatsen in de drijvende voederring kunnen vissen het makkelijk vinden en zinkt het niet naar de bodem. Discus- en Maanvissen kunnen visvoer op de bodem moeilijk bereiken. 

 

Productspecificaties:

 

  • Geschikt voor het ontdooien van diepvries visvoer en levend visvoer.
  • Visvoer blijft hoog in het aquarium
  • Ideaal voor Discus- en Maanvissen
Superfish Easyfeeder kit

€ 7,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Meer handige voedertools


Visvoer zoutwater of visvoer zoetwater

In onze webshop zijn veel voedingsproducten te vinden. Visvoer is bijvoorbeeld verkrijgbaar in pellets en vlokken. Er is ook een verschil tussen zoutwatervisvoer en zoetwatervisvoer. De Superfish Easy Feeder kit is ook zeer geschikt voor diepvries visvoer en levende voeding., deze verkopen wij in onze winkel. 
Ben je op zoek naar iets specifieks of heb je vragen over bepaalde voeding, neem met ons contact op via email info@fritskuiper.nl of whatsapp 050-3129092

Visvoer zoutwater

Easy Reefs Masstick 40
Details: Geproduceerd van easyreefs eigen algen- en garnalenkwekerijen in Spanje. Bevat geen dierlijke of plantaardige stoffen afkomstig van landbronnen. Trekt de meest kieskeurige vis aan zonder het gebruik van kunstmatige lokstof ... (meer lezen)
€ 15,90 1
Hikari marine S 50 gram
Hikari Marine S 50 gram is uniek droogvoer voor alle soorten zeewater vissen.   Hikari Marine S is ontwikkeld op basis van de voedingsbehoeften van vissen in de natuur. De voeding zit boordevol met essentiële vetzuren DHA en EPA, h ... (meer lezen)
€ 6,90 1
O.S.I. HS AQUA MARINE FLAKES
    Ideaal voor vissen, die van het wateroppervlak eten.   Bevat knoflook, Spirulina en gestabiliseerd Vitamine C en vertroebeld het water niet.   Voer 2-3 maal dagelijks zo veel als de vissen binnen 2-4 ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
O.S.I. HS AQUA MARINE SPIRULINA FLAKES
    Met een maximum gehalte aan Spirulina, knoflook en gestabiliseerd Vitamine C om het immuunsysteem en de kleur van Uw vissen te bevorderen.   Ideaal voor planteneters, zoals doctorsvissen.   Bevat lic ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Saki Hikari Marine Carnivore 40 gram
Saki Hikari Marine Carnivore 40 gram is voeding voor je vissen die zorgvuldig is samengesteld van de beste ingrediënten.   Saki Hikari Marine Carnivore is voeding wat verrijkt is met Hikari Germ™ probiotica bacteriën. Dit zijn leve ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Saki Hikari Marine Herbivore 90 gram
Saki Hikari Marine Herbivore visvoer is smakelijk en gemakkelijk geaccepteerd voer voor herbivoren zeewatervissen.   Saki Hikari Marine Herbivore is verrijkt met Hikari Germ probiotica bacteriën. Dit zijn levende bacteriën die slec ... (meer lezen)
€ 9,90 1

Visvoer zoetwater

Dr. Bassleer Baby & Nano 60 gram S
Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garna ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dr. Bassleer Chlorella / Groenvoer
Dr. Bassleer’s Biofish Food Chlorella is een korrelvoer van hoge kwaliteit. Het bevat alle natuurlijke componenten die noodzakelijk zijn voor een goed uitgebalanceerd visvoer en dit heeft nu nog méér waarde door de toevoeging van deze zoetwa ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Garlic
Dr. Bassleer Biofish Food is nu ook te verkrijgen met de toevoeging van zuiver look (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit).   Look heeft een zuiverende werking; is actief tegen bac ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Green / Groenvoer
Biofish Food GREEN bevat Chlorella en Moringa bladeren (fijn gemalen)   Bevat 5% Chlorella (algen) en 5 % Moringa (fijn gemalen bladeren) waardoor vissen die meer vegetarisch eten erg gelukkig worden; zoals Cichliden van Malawi en ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Herbal
Dr. Bassleer Biofish Food met 4 kruiden toegevoegd nà de productie van de korrel. De bekende kruiden Tijm, Munt, Vogelkruid en Alsemkruid hebben een stimulerende, desinfecterende en ontstekingsremmende werking waardoor ze bijdragen aan het w ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Regular
Dr. Bassleer Biofish Food Regular is een compleet visvoer dat kan gebruikt worden voor bijna iedere aquariumvis.   Dr. Bassleer Biofish Food Regular, met een gehalte van 20.500 kJ per 100 g is veel rijker aan voedingsstoffen en zui ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Regular Vlokken
  Dr. Bassleer’s Biofish Food Vlokken werd ontwikkeld op een wetenschappelijke basis door de bekende ichthyoloog dr. Gerald Bassleer, auteur van boeken voor aquariumhouders zoals “De nieuwe wegwijs in visziekten” en “Ziekten bij zee-a ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Shrimp Sticks / Garnalenvoer
De samenstelling van de DR. BASSLEER BIOFISH FOOD SHRIMP STICKS bestaat vooral uit een zeer hoge aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels (= puur vegetarisch) en extra 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontw ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
JBL NovoColor 250ml vlokkenvoer
Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht van tropische zoetwatervissen: 50 natuurlijke grondstoffen in 7 voedervlokken. Speciaal geselecteerde grondstoffen bevorderen de kleurenpracht. Voedzaam en licht verteerbaa ... (meer lezen)
€ 6,50 1
Seachem Garlic Guard
Deze toevoeging kunt u gebruiken als eetlust opwekken en smaakversterker. Knoflookolie zorgt er ook voor dat de vis een dikkere slijmhuid gaat krijgen waardoor hij beter beschermt is tegen parasieten zoals witte stip. Het bevat nat ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1