Visvoer zoetwater


 

Voor uw tropische- en kouwatervissen wilt u alleen het allerbeste visvoer! Voor alles op het gebied van visvoer zoetwatervissen bent u bij Frits Kuiper Groningen aan het juiste adres. Een breed scala aan verschillende merken voor alle behoeften van zoetwatervissen. Zoekt u garnalenvoer dan bent u hier ook aan het juiste adres. Komt u er niet uit wat het beste visvoer voor uw zoetwatervissen is neem gerust contact met ons op.


Colombo visvoer

Colombo goldfish pellet
Goudvis granulaat/korrel voer afgestemd op de voedingsbehoefte van goudvissen die wezenlijk verschillen van tropische aquariumvissen.   Verkrijgbaar in 100,250 en 1000ml:
vanaf € 2,90 1
Colombo goldfish vlokken / goudvisvlokken
Goudvis voer afgestemd op de voedingsbehoefte van goudvissen die wezenlijk verschillen van tropische aquariumvissen.   Te verkrijgen in 100, 250 en 1000ml ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Colombo tropical pellet - granulaatvoer
Deze voeding bevat een uitgebalanceerde samenstelling die is afgestemd op de voedingsbehoeften van tropische vissen en tegelijkertijd de watervervuiling minimaliseert.   Verkrijgbaar in 100, 250 en 1000 ml:  ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Colombo tropical vlokken
Deze voeding bevat een uitgebalanceerde samenstelling die is afgestemd op de voedingsbehoeften van tropische vissen en tegelijkertijd de watervervuiling minimaliseert.   Verkrijgbaar in 100, 250 en 1000ml: ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1

hikari koudwatervisvoer

Hikari goldfish gold baby
Voer voor jonge Koi, sluierstaart en goudvissen.   Brengt de natuurlijke schoonheid van uw Goldfish tot maximale uiting. Bevat Phaffia gedroogde gist , van nature rijk aan de carnotenoïden, deze zijn nodig om de natuurlijke ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Hikari Goldfish Staple Baby
Hikari Goldfish Staple is speciaal ontwikkeld voor kleinere vissen.   Hikari Goldfish Staple is een geliefd dagelijks voer voor goudvissen, sluierstaarten & baby koi. Een hoogwaardig visvoer kunnen we Hikari Goldfish Staple ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Hikari Goldfish Wheat Germ mini pellet
Hikari Goldfish Wheat Germ mini pellet   Hikari Goldfish Wheat Germ mini pellet  zijn licht verteerbaar voer voor goudvissen, perfect bij lage watertemperaturen. De stof­wisseling van vissen werkt bij een lage watertemperatuur ... (meer lezen)
vanaf € 3,25 1
Hikari Lionhead mini
  Hikari Lionhead is een zinkende korrel voor leeuwenkoppen, met extra vitamines en eiwitten om de groei van de koppartij te bevorderen. Verder voorkomt de speciale zinkende korrel dat er, met de voeding, lucht in de ingewanden komt w ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
Hikari sinking goldfish excel baby 110 gram
Voer voor kleurverbetering van uw vis.   Hikari Sinking Goldfish Excel Baby 110 gram is dagelijks voer die de kleur verbeterend zodat de ware schoonheid van uw goudvis of kleine koi optimaal uitkomt. Het voer is rijk aan astaxanthi ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Saki Hikari Fancy Goldfish Balance 200 gram
Saki Hikari Fancy Goldfish Balance, een revolutionair dagelijks voer voor premium goudvissen dat de ontwikkeling van een omvangrijke lichaam en de gewenste conditie stimuleert.   Bevat 'Hikari-Germ' die in het spijsverterings ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Saki Hikari fancy goldfish color 200 gram
  Saki Hikari Fancy Goldfish Color is een kleur verbeterend dagelijks voer dat de ware schoonheid van uw goudvis of kleine koi naar boven haalt. Saki Hikari Fancy Goldfish Color is rijk aan gezuiverde astaxanthine en gekweekte pure sp ... (meer lezen)
€ 14,90 1

Hikari tropisch visvoer

Hikari Algae Wafers
Hikari Algae Wafers is een compleet dieet voor uw Plecostomus.   Met name de spirulina alg die in het product verwerkt is, is erg bevorderlijk voor de gezondheid. Het speciale schijfvormige voer zinkt snel, waardoor minder a ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Hikari Betta Bio-Gold
  Hikari Betta Bio-Gold is een compleet dagelijks dieet voor uw Betta vis.   • Dankzij biotechnologie zijn wij in staat een voer te produceren waardoor uw Betta natuurlijke briljante kleuren kan ontwikkelen en wat gelijktijd ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Hikari Discus Biogold 80 gram
Hikari Discus Biogold is een kleurversterkend,  drijvend granulaatvoer.  Hikari Discus Biogold is speciaal ontwikkeld voor de unieke voedingsbehoeften en eetgewoontes van Discussen. De perfecte mix van eiwitten, onmisbare aminozuren, ... (meer lezen)
€ 14,90 1
Hikari Fancy Guppy
Hikari Fancy Guppy voer is speciaal voer voor guppen en levendbarende vissoorten.   Hikari Fancy Guppy draagt bij de volle ontwikkeling van hun natuurlijke schoonheid en is rijk aan linolzuren, deze dragen bij aan een goede groei e ... (meer lezen)
€ 4,90 1
HIKARI MEDAKA NO MAI NEXT 40 GRAM
Hikari Medaka No Mai Next is hoogwaardig visvoer voor kleine vissen die weinig eten.   Door de hoogwaardige ingrediënten is het ideaal visvoer voor Rasboras, Rijstvisjes, Neon Tetras, Kardinaal Tetras. Door de hoogwaardige ingredië ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Hikari Micro Pellets
Hikari Micro Pellets is het eerste micro korrelvoer ter wereld met een coating, speciaal ontwikkeld voor tropische vissen met een kleine bek.    Dit half zwevend voer maakt gebruik van een micro ­coating wat er voor zorgt dat de un ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Hikari Micro Wafers
Hikari Micro Wafers is een makkelijk verteerbare mini (micro) wafer, speciaal voor vissen die normaal altijd vlokkenvoer krijgen.   Bevat hoogwaardige plantaardige en dierlijke eiwitten, wat zorgt voor een efficiënte spijsvertering ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Hikari Mini Algae Wafers
  Hikari Mini Algae Wafers heeft een nauwkeurig uitgebalanceerde samenstelling die een hoog gehalte aan plantaardige ingrediënten bevat. Hier zijn Plecostomus en andere algeneters dol op zijn.   Een unieke uitgebalanc ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Hikari Sinking Wafers
  Hikari Sinking Wafers is speciaal ontwikkeld voor meervallen, modderkruipers, corydoras en andere bodembewoners. Het voer is uiterst goed verteerbaar en bevorderd de levensduur van uw vissen. Hikari Sinking Wafers maken het water ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Hikari tropical food sticks 57 gram
Hikari Tropical Food Sticks zijn uitermate geschikt voor vleesetende oppervlakte vissen. Door de uitgekiende geur, smaak en vorm van de Hikari Tropical Food Sticks zijn deze drijvende stick favoriet bij deze oppervlakte vissen.   ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Hikari Tropical Jumbo Carnistick 182 gram
Hikari Tropical Carnisticks is ideaal voer voor alle soorten roofvissen, zoals Arowanas en Aulonocaras. Hikari Tropical Carnisticks is een snel zacht wordende Jumbostick die snel de honger stilt van grote roofvissen die normaal levend voe ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Hikari Tropical Massivore Delite 380 gram
Hikari Massivore Delite is een eiwitrijke, snel zinkende en voedzame voeding voor uw grotere Roofvissen. Hikari Massivore Delite heeft een unieke mix van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen en aminozuren. Hikari Massivo ... (meer lezen)
€ 35,90 1
Hikari Tropical Sinking Carnivore 74 gram
  Hikari Tropical Sinking Carnivore is speciaal ontwikkeld voer voor bodem etende carnivoren, zonder de risico’s van bacteriën en parasieten zoals je hebt bij het geven van levend voer. Dit voer absorbeert snel water waardoor het voer ... (meer lezen)
€ 9,90 1

Hikari cichliden

Hikari Blood Red Parrot plus medium 333 gram
Hikari Blood Red Parrot Plus Medium is een compleet dieet en dagelijks voer voor rode papegaai cichliden, wat ervoor zorgt dat de rode kleur pas echt tot uiting komt!   Bevat de Hikari-germ die in het spijsverteringskanaal sle ... (meer lezen)
€ 19,90 1
Hikari Blood Red Parrot Plus mini 333 gram
  Hikari Blood Red Parrot Plus mini is exclusief voer voor rode papegaai cichliden. Maar liefst 6 verschillende, natuurlijke ingrediënten (chili peper, Phaffia gist, krill, astaxanthine, canthaxanthine en luteïne) zorgen voor een acti ... (meer lezen)
€ 19,90 1
Hikari cichlid bio gold plus medium 250 gram
  Hikari Cichlid Bio Gold Plus Medium 250 gram. Door gebruik van geselecteerd premium vismeel is dit een perfect voer voor omnivoren en carnivoren Cichliden, maar ook voor andere tropische vissoorten.  Bevat knofl ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Hikari cichlid bio gold plus mini
 Hikari Cichlide Bio Gold Plus Mini is een nauwkeurig samengesteld dieet die uitermate geschikt is voor omnivoren en carnivoren Cichliden maar ook voor andere tropische vissoorten.   Bevat knoflook en DL-methionine waardoor dit voe ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Hikari Cichlid Excel Medium 250 gram
  Hikari Cichlid Excel Medium is rijk aan plantenstoffen, speciaal ontwikkeld voor plantenetende Cichliden of voor grote tropische vissen.   Met een perfect evenwicht aan natuurlijke ingrediënten is Hikari Cichlid Excel Medi ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Hikari Cichlid Excel Mini 250 gram
  Hikari Cichlid Excel Mini is rijk aan plantenstoffen, speciaal ontwikkeld voor plantenetende Cichliden of voor grote tropische vissen.   Met een perfect evenwicht aan natuurlijke ingrediënten is Hikari Cichlid Excel Mini g ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Hikari Cichlid Excel Mini Zinkend
  Hikari Cichlid Excel Mini Zinkend is rijk aan plantenstoffen, speciaal ontwikkeld voor plantenetende Cichliden of voor grote tropische vissen.   Met een perfect evenwicht aan natuurlijke ingrediënten is Hikari Cichlid Exce ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Hikari Cichlid Gold Baby
Hikari Cichlid Gold Baby is speciaal Cichliden voer die is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de voedingsgewoontes van de diverse Cichliden soorten.   Hikari Cichlid Gold Baby is rijk aan eiwitten en aangepaste voedingsstoffen ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Hikari Cichlid Gold Large 250 gram
Hikari Cichlid Gold Large is speciaal Cichliden voer die is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de voedingsgewoontes van de diverse Cichliden soorten.   Hikari Cichlid Gold Large is rijk aan eiwitten en aangepaste voedingss ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Hikari Cichlid Gold Medium 250 gram
  Hikari Cichlid Gold Medium is een speciaal kleurdieet met natuurlijke kleurversterkers voor de mooiste kleurontwikkeling bij Cichliden. Cichliden die hun kleur verloren hebben krijgen hun kleur door Hikari Cichlid Gold Medium weer t ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Hikari Cichlid Gold Medium Zinkend
Hikari Cichlid Gold Medium, zinkende pellets.   Hikari Cichlid Gold Medium is een kleur verbeterend voer voor dagelijks gebruik. Hikari Cichlid Gold Medium is bedoeld om de natuurlijke schoonheid en gewenste vorm van uw vissen ten ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Hikari Cichlid Gold Mini
  Hikari Cichlid Gold Mini is een speciaal kleurdieet met natuurlijke kleurversterkers voor de mooiste kleurontwikkeling bij Cichliden. Zelfs Cichliden die hun kleur verloren hebben krijgen hun kleur door Hikari Cichlid Gold Mini w ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Hikari Cichlid Gold Mini Zinkend
 Hikari Cichlid Gold Mini Zinkend, zinkende pellets.   Hikari Cichlid Gold Mini Zinkend is een kleur verbeterend voer voor dagelijks gebruik. Hikari Cichlid Gold Mini Zinkend is bedoeld om de natuurlijke schoonheid en gewenste vorm ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Hikari Cichlid Staple Baby
  Hikari Cichlid Staple Baby biedt exact de uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen, voor baby Cichliden. Hierdoor gaan uw vissen er mooier uitzien en beter groeien ze beter op.   Hikari Cichlid Staple Baby is rijk aan ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Hikari cichlid staple large 250 gram
Hikari Cichlid Staple Large is een dagelijks cichlidenvoer en is ook geschikt voor andere grote tropische vissen.    Hikari Cichliden voer is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de voedingsgewoontes van de diverse Cichliden soo ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Hikari Cichlid Staple medium 250 gram
Hikari Cichlid Staple Medium is een dagelijks cichlidenvoer en is ook geschikt voor andere grote tropische vissen.  Hikari Cichliden voer is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de voedingsgewoontes van de diverse Cichliden soorte ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Hikari Cichlid Staple Mini
Hikari Cichlid Staple Mini is een dagelijks cichlidenvoer en is ook geschikt voor andere grote tropische vissen.    Hikari Cichliden voer is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek naar de voedingsgewoontes van de diverse Cichliden soor ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1

Hikari overige, garnalen, kreeften, krabben en jongbroed

Hikari Algae Wafers
Hikari Algae Wafers is een compleet dieet voor uw Plecostomus.   Met name de spirulina alg die in het product verwerkt is, is erg bevorderlijk voor de gezondheid. Het speciale schijfvormige voer zinkt snel, waardoor minder a ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Hikari Betta Bio-Gold
  Hikari Betta Bio-Gold is een compleet dagelijks dieet voor uw Betta vis.   • Dankzij biotechnologie zijn wij in staat een voer te produceren waardoor uw Betta natuurlijke briljante kleuren kan ontwikkelen en wat gelijktijd ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Hikari crab cuisine 50 gram
Hikari Crab Cuisine heeft een unieke samenstelling en is geschikt voor de meeste schaaldieren. De harde sticks van Hikari Crab Cuisine kunnen gemakkelijk meegenomen worden naar de schuilplaats van uw kreeft/krab-achtige.   Het ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Hikari first bites 10 gram
Hikari First Bites zijn, zoals de naam al aangeeft, de eerste hapjes voor uw pasgeboren visjes. Hikari First Bites zijn gemakkelijk te eten korrels en zitten boordevol eiwitten, aminozuren en exact uitgebalanceerde voedingsstoffen. Alle pasg ... (meer lezen)
€ 3,50 1
HIKARI MEDAKA NO MAI NEXT 40 GRAM
Hikari Medaka No Mai Next is hoogwaardig visvoer voor kleine vissen die weinig eten.   Door de hoogwaardige ingrediënten is het ideaal visvoer voor Rasboras, Rijstvisjes, Neon Tetras, Kardinaal Tetras. Door de hoogwaardige ingredië ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Hikari shrimp food 10 gram
Hikari Shrimp Food is speciaal ontwikkeld plantaardig voedsel voor garnalen.   Garnalen eten eigenlijk de hele dag door, ze zijn constant op zoek naar voedsel en eten vrijwel alles. Ze worden daarom, niet voor niets, als de ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Hikari Tropical Vibra Bites Baby
    Hikari Tropical Vibra Bites Baby is geschikt voor kleinere tropische vissen die van levend voer houden.   Hikari Tropical Vibra Bites ziet er uit als levende rode muggenlarven en zinkt zeer langzaam. Het voer bewe ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
Hikari Vibra Bites
Hikari Vibra Bites is een uniek voer dat ontworpen is om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen. Dit lokt ee ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1

JBL visvoer

JBL Grana 100ml click granulaatvoer
Premium hoofdvoer in granulaatvorm voor kleine aquariumvissen. Volwaardige voeding en optimale groei van kleine zoetwatervissen: Grondstof besparende productie door HTST processing. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoo ... (meer lezen)
€ 5,25 1
JBL GranaDiscus 250ml granulaatvoer
Premiumvoer in granulaatvorm voor discusvissen Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht door speciaal geselecteerde grondstoffen voor veeleisende discusvissen. Voedzaam, licht verteerbaar en versterkt het immuu ... (meer lezen)
€ 9,90 1
JBL NanoPrawn 60ml garnalenvoer
Hoofdvoer voor garnalen in kleine aquaria. Volwaardige verzorging, optimale groei en kleurenpracht van ongewervelde dieren: Met brandnetel en spirulina-algen. Ideale voedingsvoorwaarden door zweven en zinken van het granulaat. Voor ... (meer lezen)
€ 3,90 1
JBL Nobilfluid Artemia 50ml
JBL Nobilfluid Artemia 50ml is geschikt voor jonge eierleggende vissoorten die nog te klein zijn voor poedervoer.   Dit vloeibare opfokvoer bevat bestanddelen van Artemia kreeftjes om de groei van jonge vissen te bevorderen. ... (meer lezen)
€ 4,90 1
JBL NovoBel 250ml vlokkenvoer
Volwaardige verzorging en optimale groei van tropische zoetwatervissen: 50 natuurlijke grondstoffen in 7 voedervlokken. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden door verschillende vlokgroottes voor alle vissoorten van 3 t ... (meer lezen)
€ 4,90 1
JBL NovoColor 250ml vlokkenvoer
Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht van tropische zoetwatervissen: 50 natuurlijke grondstoffen in 7 voedervlokken. Speciaal geselecteerde grondstoffen bevorderen de kleurenpracht. Voedzaam en licht verteerbaa ... (meer lezen)
€ 6,50 1
JBL NovoFect 250ml voertabletten
Volwaardige verzorging en optimale groei van plantenetende zoetwatervissen en garnalen. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 3 tot 20 cm grootte in alle waterlagen. Aan de aquariumruit klevende voe ... (meer lezen)
€ 12,90 1
JBL NovoPrawn 100ml garnalenvoer click
Primair voedingsgranulaat voor garnalen. Volwaardige verzorging, optimale groei en volle kleurenpracht van ongewervelde dieren: Met brandnetel en spirulina-algen. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor garna ... (meer lezen)
€ 5,50 1
JBL NovoRift 250ml voedingssticks
Volwaardige verzorging en optimale groei van grote kannibalistische cichliden uit de meren van Malawi- en Tanganjika. Voedzaam en licht verteerbaar: Ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 10 - 25 cm in alle waterlagen. Met proteïn ... (meer lezen)
€ 4,90 1
JBL NovoTab 250ml
Volwaardige verzorging en optimale groei van alle zoetwatervissen. Ideaal ook voor bodembewoners zoals pantsermeervallen. Optimale proteïne-vetverhouding voor gezonde vissen: Ideale voedingsvoorwaarden voor vissoorten van 3 - 20 cm in all ... (meer lezen)
€ 11,90 1

JBL axolotl voer

JBL NovoLotl M
Primair voer voor kleine axolotl   Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls, salamanders en dwergklauwkikker van 8 - 20 cm dankzij voederparels van 3 mm Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvl ... (meer lezen)
€ 6,65 1
JBL NovoLotl XL
Volwaardige verzorging en optimale groei van axolotls en salamanders vanaf 18 cm dankzij 5 mm granulaat Het bijzondere: vormt een natuurlijke verzorging met visvlees van zoetwatervissen (iets heel bijzonders!), vlokreeftjes en garnalen ... (meer lezen)
€ 6,65 1

Bassleer Biofish visvoer

Dr. Bassleer Baby & Nano 60 gram S
Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garna ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dr. Bassleer Chlorella / Groenvoer
Dr. Bassleer’s Biofish Food Chlorella is een korrelvoer van hoge kwaliteit. Het bevat alle natuurlijke componenten die noodzakelijk zijn voor een goed uitgebalanceerd visvoer en dit heeft nu nog méér waarde door de toevoeging van deze zoetwa ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Garlic
Dr. Bassleer Biofish Food is nu ook te verkrijgen met de toevoeging van zuiver look (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit).   Look heeft een zuiverende werking; is actief tegen bac ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Green / Groenvoer
Biofish Food GREEN bevat Chlorella en Moringa bladeren (fijn gemalen)   Bevat 5% Chlorella (algen) en 5 % Moringa (fijn gemalen bladeren) waardoor vissen die meer vegetarisch eten erg gelukkig worden; zoals Cichliden van Malawi en ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Herbal
Dr. Bassleer Biofish Food met 4 kruiden toegevoegd nà de productie van de korrel. De bekende kruiden Tijm, Munt, Vogelkruid en Alsemkruid hebben een stimulerende, desinfecterende en ontstekingsremmende werking waardoor ze bijdragen aan het w ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Regular
Dr. Bassleer Biofish Food Regular is een compleet visvoer dat kan gebruikt worden voor bijna iedere aquariumvis.   Dr. Bassleer Biofish Food Regular, met een gehalte van 20.500 kJ per 100 g is veel rijker aan voedingsstoffen en zui ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Regular Vlokken
  Dr. Bassleer’s Biofish Food Vlokken werd ontwikkeld op een wetenschappelijke basis door de bekende ichthyoloog dr. Gerald Bassleer, auteur van boeken voor aquariumhouders zoals “De nieuwe wegwijs in visziekten” en “Ziekten bij zee-a ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Shrimp Sticks / Garnalenvoer
De samenstelling van de DR. BASSLEER BIOFISH FOOD SHRIMP STICKS bestaat vooral uit een zeer hoge aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels (= puur vegetarisch) en extra 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontw ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1

Dennerle Garnalenvoer

DENNERLE NANO CRUSTA SPINAZIE STIXX, 30 GR
- Zinkende sticks van 100% natuurlijke spinazie. - Rijk aan essentiële voedingsstoffen. - Met waardevolle vitamines en sporenelementen. - Voor gezondheid, vitaliteit en kleurenpracht. - Zuiver natuurproduct. - ... (meer lezen)
€ 6,90 1
DENNERLE SHRIMP KING ATYOPSIS 35 G
Speciaal ontwikkeld poedervoer voor een biologisch uitgebalanceerde voeding van zoetwater-waaierhandgarnalen.   Met alle belangrijke voedings-, opbouw- en vitale stoffen. De deeltjes hebben een optimale grootte voor een effectieve voedselopn ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dennerle Shrimp King baby
De Dennerle Shrimp King baby is speciaal ontwikkeld voor een evenwichtige groei van garnalenlarven. Het versterkt de gezondheid van de garnaal en een verschaling zonder problemen. Deze 100% natuurlijke zinkende voeding bevat de juiste proteï ... (meer lezen)
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING CAMBARELLUS 30 G
Inhoud: 30 gram. Een dagelijks hoofdvoer voor al uw Cambarellus kreeften.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COLOR 35 G
Inhoud: 30 gram. Frits Kuiper Groningen adviseert ongeveer 1-2 keer per 3 dagen 1 voedingstablet per 20 garnalen.
€ 9,90 1
DENNERLE SHRIMP KING COMPLETE 30 G
Dit garnalen hoofdvoer is een compleet voer voor uw caridina en neocaridina garnalen.  Inhoud 30 gram.  Voer 1 tot 2x per dag een klein beetje.
€ 8,90 1
DENNERLE SHRIMP KING SNOW POPS 40 G
Dankzij het grote aantal positieve ingrediënten vormen Snow Pops een uitstekende afwisseling voor een aanvulling op het hoofdvoer. Ze bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei en snelle reproductie. Ook ideaal als waardevol tussendoortj ... (meer lezen)
€ 9,90 1

Ceramic Nature Shrimp Sticks / Garnalen Lolly's

Shrimp Sticks - Algen (10 stuks)
Shrimp Sticks in de smaak: Algen   Dosering: Gebruik dit voer als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly voor 50 garnalen. U kunt de lolly 2-3 keer per week vervangen.   Ingrediënten: Plantaardige bijpr ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Shrimp Sticks - Bijen Pollen (10 stuks)
Shrimp Sticks in de smaak: Bijen pollen.   Dosering: Gebruik dit voer als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly voor 50 garnalen. U kunt de lolly 2-3 keer per week vervangen.   Ingrediënten: Bijen poll ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Shrimp Sticks - Mineralen (10 stuks)
Shrimp Sticks in de smaak: Mineralen   Dosering: Gebruik dit voer als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly voor 50 garnalen. U kunt de lolly 2-3 keer per week vervangen.   Ingrediënten: Mineralen en s ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Shrimp Sticks - Spinazie (10 stuks)
Shrimp Sticks in de smaak: Spinazie   Dosering: Gebruik dit voer als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly voor 50 garnalen. U kunt de lolly 2-3 keer per week vervangen.   Ingrediënten: Spinazie en gro ... (meer lezen)
€ 7,90 1


Tetra visvoer

Tetra Cichlid Granules 500ml - Cichlidenvoer
Hoofdvoeder voor middelgrote Cichliden - met de gepatenteerde BioActive formule. Details: De voedermix bestaat uit twee verschillende granulaten en bevat alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en spoorelementen voor alle soorte ... (meer lezen)
€ 15,50 1
Tetra Cichlid Sticks 500ml - cichlidenvoer
Hoofdvoeder voor alle Cichliden en andere grote siervissen. Details: Dde sticks drijven aan de oppervlakte en dankzij hun wormachtige vorm en grootte passen ze perfect in het natuurlijke eetgedrag van de vissen. Het gehal ... (meer lezen)
€ 15,50 1
Tetra Cichlid XL Flakes 500ml - cichliden vlokken
Hoofdvoeder voor alle Cichliden en andere grote siervissen - licht verteerbaar. Details: Hoog gehalte aan dierlijke proteïnen en plantaardige voedingsstoffen Samenstelling van de voedingsstoffen voldoet aan de behoefte va ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Tetra Crusta menu 100 ml
Hoofdvoer voor garnalen en kreeften. Voor een gevarieerde en soortspecifieke voeding. De vier op elkaar afgestemde voeders waarborgen een uitgebalanceerde en gevarieerde voedingDoor hun vormstabiliteit maken zij een natuurlijk eetgedrag moge ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Tetra Fun Tips Tablets 20 tabletten zakje
Biologisch uitgebalanceerde kleeftabletten voor tropische vissen. Voor gezond voederplezier en leuke variatie. Details: Biologisch uitgebalanceerde kleeftabletten Tweekleurige voertabletten voor kleurenpracht en vitalitei ... (meer lezen)
€ 2,20 1
Tetra Goldfish Flakes - 100ml
Vlokkenvoeder met BioActive formule voor alle goudvissen en andere koudwatervissen Details: optimaal afgestemde vlokkenmix voor een veelzijdige voeding bevat alle belangrijke voedings- en bouwstoffen zoals sporenelementen ... (meer lezen)
€ 2,90 1
Tetra Goldfish Gold Japan - sluierstaartvoer
Premiumpellets voor alle Japanse goudvissen en overige exotische goudvissen. Details: Fijnkorrelig, rond granulaat met snelle doorweektijd voor een gezonde en gevarieerde voeding Zorgt voor een evenwichtige voeding van al ... (meer lezen)
vanaf € 3,50 1
Tetra Guppy mini flakes 100ml
Zeer voedzaam hoofdvoer in de vorm van minivlokken voor het dagelijks voeren van guppy’s en andere levendbarende tandkarpers. Ondersteunt de gezondheid, kleurenpracht en vitaliteit van vissen   Details: Uitgebalanceerd hoofd ... (meer lezen)
€ 4,50 1
Tetra Holiday vakantievoer
Wanneer u op vakantie gaat, zal de zorg voor uw siervissen tijdelijk overgedragen worden aan vrienden of familie. TetraMin Holiday Voer is gezonde voeding voor maximaal 14 dagen met smakelijke watervlooien, vitaminen, mineralen en sporenelem ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Tetra menu 100ml
Vier speciale vlokken voor een gerichte en gevarieerde voeding van alle siervissen. Details: Zorgvuldig geselecteerde speciale vlokken met vitaminen, mineralen en sporenelementen voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding ... (meer lezen)
€ 5,50 1
Tetra Micro Menu 4 in 1 - 100ml
Tetra Micro Menu 4in1 100 ml, hoofdvoer 4 soorten speciaal voor hele kleine vissen. Tetra Micro Menu is geschikt als complete voedingsmix voor alle kleine siervissen die zich voeden in de bovenste, middelste en onderste delen van het wate ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Tetra Selection 100ml
Vier soorten hoofdvoer in vier aparte vakjes voor vissen die zich in verschillende waterlagen voeden. Details: TetraMin Vlokken: op het water drijvende vlokken passen bij de natuurlijke eetgewoonten van vissen die aan het wateroppe ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Tetra Wafer Mix
Uitgebalanceerd premiumvoer boordevol voedingsstoffen voor bodemvissen en kreeftachtigen. Details: Met garnalen voor gezonde groei Met spirulina-algen voor een hogere weerstand Deze mix bestaat uit groene en b ... (meer lezen)
vanaf € 6,50 1
Tetra Weekend voer 6 dagen
  Langdurig vormvast in het water 100% voedingswaarde Het aantal sticks is afhankelijk van het aantal vissen en hun grootte, de duur van de afwezigheid en de grootte van het aquarium. ... (meer lezen)
€ 5,90 1
TetraMin Granules 250ml
Hoofdvoer in de vorm van langzaam zinkende korrels met hoogwaardige, functionele voedingsstoffen voor een volwaardige, dagelijkse voeding van alle siervissen. Ondersteunt gezonde visgroei, vitaliteit en kleurenpracht. Details: ... (meer lezen)
€ 8,90 1
TetraMin Mini Granules - 100ml
Hoofdvoer in de vorm van langzaam zinkende minikorrels met hoogwaardige, functionele voedingsstoffen voor een volwaardige, dagelijkse voeding van kleinere siervissen. Ondersteunt gezonde visgroei, vitaliteit en kleurenpracht. Details: ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Tetramin vlokkenvoer
Hoofdvoer in de vorm van een vlokkenmengsel met hoogwaardige, functionele voedingsstoffen, voor een volwaardige, dagelijkse voeding van alle siervissen. Ondersteunt gezonde visgroei, vitaliteit en kleurenpracht.   Details: ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1

Vitalis

Vitalis TropicalGrazer Mini
 een unieke voeder geschikt voor alle grazende zoetwatervissen. Dit revolutionaire dieet bevordert door zijn unieke formule en zuignapbevestiging een natuurlijk voedingsrespons. Zijn zachte structuur wordt net zoals alle Vitalis voeders verk ... (meer lezen)
€ 19,90 € 15,00 1

HS Visvoer

Hs Aqua Artemia Flakes 200 ml
HS Aqua Artemia vlokken zijn er om uw vissen extra op kleur te krijgen of om uw vissen na ziekte weer extra snel in topconditie te krijgen. Geef uw vissen zoveel ze in 1-2 minuten op krijgen en dat het liefst een aantal keer per dag. Uw viss ... (meer lezen)
€ 8,90 1
HS Aqua Artemia Grade A - 55 gram/100ml
HS aqua Artemia Grade zijn eitjes van de Artemia salina kreeftjes. Deze zijn gedroogd en als deze in zoutwater gedaan worden, komen na 2-3 dagen levende babykreeftjes (naupliën) uit.   HS Aqua Artemia Grade A: Wakkert het ja ... (meer lezen)
€ 15,90 1
HS Aqua Artemia Quick 75 gram
HS aqua Artemia Quick bevat ontschaalde en gevriesdroogde artemia nauplien. De voedingswaarde van dit product is zelfs hoger dan levende artemia doordat de artemialarve nog geen opgeslagen energie heeft verbruikt. De lastige kweek van ... (meer lezen)
€ 9,90 1
HS Aqua Bloodworms - gedroogde muggenlarven
HS Aqua Bloodworms Treat FD is een aanvullend eiwitrijk voer als aanvulling op uw hoofdvoer, zie het als extra traktatie of net een beetje extra voor uw oppervlakte vissen.    Bij Frits Kuiper Groningen verkrijgbaar in 100 en 200 m ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
HS Aqua Daphnia - gedroogde watervlooien
HS Aqua Daphnia zijn gedroogde watervlooien, met een hoge acceptatiewaarde waardoor u moeilijke eters ook aan het eten kan krijgen. Dient als aanvulling op het hoofdvoer omdat Daphnia's zelf maar weinig voedingswaarde hebben.   ... (meer lezen)
vanaf € 2,90 1
HS Aqua Tubifex FD
Hs Aqua Tubifex FD is een aanvullend eiwitrijk voer voor vleesetende vissen zoals zalmen, meervallen en Cichliden.   Voer HS Aqua Tubifex FD dagelijks 1x naast een uitgewogen kwaliteitsvoer.
vanaf € 3,90 1

vakantievisvoer

aquarium weekend voer
Een weekendje weg, en geen zin om de buren te vragen om te voeren (wat trouwens ook vaker fout dan goed gaat). Een tablet weekend visvoer er in en u kan met een gerust hart een weekendje weg. Gaat u langer weg, kijk dan ook eens bij het over ... (meer lezen)
€ 2,25 1
JBL Holiday
  Vakantievoer.  - Voedingsblokje voor ongeveer 2 weken.  - Voorziet in de voedselbehoefte van een 25-tal aquariumvissen van gemiddelde grootte.  - Het blokje lost enkel op wanneer de vissen er van eten.  - Het ... (meer lezen)
€ 2,90 1
Superfish Holiday Food 25 gram, vakantievoer.
Het blok zal langzaam oplossen, waardoor voerdeeltjes vrijkomen. Voor alle soorten koudwater en tropische vissen. Superfish Holiday food is geschikt voor zoetwatervissen.   Samenstelling blok: Calciumsulfaat, Calciumcarbonaat, G ... (meer lezen)
€ 2,25 1
Tetra Holiday vakantievoer
Wanneer u op vakantie gaat, zal de zorg voor uw siervissen tijdelijk overgedragen worden aan vrienden of familie. TetraMin Holiday Voer is gezonde voeding voor maximaal 14 dagen met smakelijke watervlooien, vitaminen, mineralen en sporenelem ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Tetra Weekend voer 6 dagen
  Langdurig vormvast in het water 100% voedingswaarde Het aantal sticks is afhankelijk van het aantal vissen en hun grootte, de duur van de afwezigheid en de grootte van het aquarium. ... (meer lezen)
€ 5,90 1

Opfokvisvoer jongbroed en toebehoren

Hikari first bites 10 gram
Hikari First Bites zijn, zoals de naam al aangeeft, de eerste hapjes voor uw pasgeboren visjes. Hikari First Bites zijn gemakkelijk te eten korrels en zitten boordevol eiwitten, aminozuren en exact uitgebalanceerde voedingsstoffen. Alle pasg ... (meer lezen)
€ 3,50 1
HOBBY ARTEMIA BREEDER
Gemakkelijk te gebruiken kweekset om artemia naupliën te kweken. Inhoud van de breeder is 470 ml
€ 25,90 1
Hobby artemia eieren 20 ml / brine shrimps eggs 10
Opgekweekte artemia is perfecte voeding voor jongbroed.  Het grootbrengen van de uitgekomen artemia kan met liquizell (tevens bij ons verkrijgbaar) wilt u de artemia's tot volwassen artemia's laten opgroeien gebruik dan  HOBBY PROTOGEN ... (meer lezen)
€ 8,90 1
HOBBY ARTEMIASCHAAL
Een beluchtingsaansluiting is niet nodig. Eenvoudige ontname van de nauplii om deze aan uw jonge vissen te voeren.
€ 15,90 1
HOBBY LIQUIZELL 50ML
Artemia kreeftjes worden vaak gekweekt om er voor te zorgen dat aquariumvissen altijd vers en levend voer hebben. Dit zorgt voor actieve aquariumvissen en een actief aquarium. Het jachtinstinct van de aquariumvissen wordt aangewakkerd, waard ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Hobby Mikrozell arthemia voer 20ml
Hobby Mikrozell is een kwalitatief hoogwaardig artemiavoer in poedervorm voor compleet gevormde larven vanaf 8 tot 10 dagen na het uitkomen.  
€ 4,95 1
HOBBY PROTOGEN, INFUSORIEN 20 ML
Leven met water op, ontwikkelen zich verder en dienen als voeding voor de jonge vissen.
€ 5,90 1
INTERPET LIQUIFRY 2 25ML
  LIQUIFRY bestaat uit minieme in vloeistof zwevende voedseldeeltjes die snel door het hele aquarium worden verspreid. Omdat ze van tevoren met vocht zijn doortrokken kunnen ze de tere visjes niet verstikken.   Heeft u j ... (meer lezen)
€ 5,90 1
JBL Artemio 4 Zeefset
  De JBL Artemio 4 Zeefset bevat 4 hoogwaardige zeven voor het scheiden van levend voer van het water waarin ze worden vervoerd.   Zeefmaten: 0,15 mm, 0,30 mm, 0,60 mm en 1,00 mm.
€ 10,90 1
JBL ARTEMIOMIX
  230 g kant-en-klaar mengsel voor 14 toebereidingen à 0,5 l.   Bestel hier uw Jbl Artemioset. Compleet kweekapparaat met stander en luchtpomp en 1,8 m luchtslang.   ... (meer lezen)
€ 8,50 € 7,65 1
JBL ARTEMIOSET
  Het zelf kweken van levend voer geeft plezier en voldoening :  • Bevat geen parasieten,  • Rijk aan vezels en gezond,  • Bevordert het jachtinstinct van de vissen,  • Verhoogt de paarbereidheid,  • Een ... (meer lezen)
€ 45,90 1
JBL Nobilfluid Artemia 50ml
JBL Nobilfluid Artemia 50ml is geschikt voor jonge eierleggende vissoorten die nog te klein zijn voor poedervoer.   Dit vloeibare opfokvoer bevat bestanddelen van Artemia kreeftjes om de groei van jonge vissen te bevorderen. ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Superfish Artemia Breeding Kit
  Met de Superfish Artemia Breeding Kit kweekt u zelf verse artemia in 1 dag! Let op, de artemia eitjes zijn niet inbegrepen bij deze kit.   De Superfish Artemia Breeding Kit bestaat uit: Flessenhouder Flesa ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Superfish Artemia eieren 50 gram
  Met deze Superfish Artemia eieren 50 gram kweekt u zelf artemia in 1 dag!    Artemia is zeer voedzaam voor uw (jonge) vissen en houdt uw vissen actiever.
€ 13,90 1

Beste visvoer aquarium vissen

Voor uw zoetwatervissen wilt u uiteraard alleen het aller beste visvoer.  natuurlijke voeding en voedingsgewoontes waar vissen blij van worden, blije vissen zijn gezonde vissen, gezonde vissen zijn vissen die mooi op kleur zijn. Uw visvoer zoetwatervissen hebben per vis soort verschillende behoeftes. Bied verschillende soorten zoetwater visvoer aan zodat uw vissen een lang en gelukkig leven hebben. Wat is het beste visvoer voor uw zoetwatervissen, neem bij twijfel contact met ons op.


Visvoer Tropische vissen

Tropische vissen hebben in de natuur vaak de hele dag eten tot hun beschikking, het beste is dan ook om visvoer uit te kiezen wat het water minimale belasting is voor het aquarium. Te veel visvoer betekend een hoog nitraat en kan kan zelf nitriet veroorzaken. Aquariumvissen hebben de neiging om zo veel mogelijk voer tot zich te nemen een paar keer per dag voeren met het liefst verschillende soorten visvoer zoetwatervissen en niet te veel zodat het visvoer binnen 1 minuut op is. Naast droogvoer kunt u ook kiezen voor diepvriesvisvoer of nog mooier levend visvoer, dit is echter alleen bij ons in de winkel te verkrijgen het online kopen van diepvriesvoer en levend voer online kunnen wij kwaliteit niet van garanderen dit i.v.m. het vervoer wat gekoeld dient te worden.


Visvoer merken

Bij Frits Kuiper Groningen vind u alle merken visvoer voor uw zoetwatervissen die naar onze mening een aanvulling zijn op het succesvol houden van aquariumvissen. De verschillende merken die wij in huis hebben zijn Colombo, Hikari, Sera, Tetra, Jbl, HS aqua, Bassleer en natuurlijk ons huismerk visvoer en de goedkope visvoer vlokken bij ons op de toonbank. Deze merken visvoer hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding, vervuilt het water minimaal en maakt het houden van aquarium vissen tot een succes. Zoekt u vakantievisvoer dan hebben wij dit uiteraard ook voor u in huis, gaat u langer de deur uit denk dan ook eens aan een voerautomaat


Visvoer - artemia kweken

Artemia zijn hét voer voor op het opkweken van jonge visjes. Met behulp van wat artemia eieren kun je eenvoudig met een Artemia Breeding Kit verse artemia laten uitkomen.