Visvoer zoutwater

Naast uw visvoer voor zoutwatervissen, dient u natuurlijk ook uw levende koralen van voer te voorzien. Een breed scala aan verschillende soorten visvoer voor alles wat in uw zoutwateraquarium leeft. Wilt u graag wat ondersteuning in uw de keuze wat het beste visvoer is voor uw zoutwatervissen en koralen dan kan u altijd even met ons contact op nemen via de chat, Facebook messerger of het contactformulier.


Hikari zoutwatervisvoer

Hikari marine A 110 gram
Hikari Marine A zijn zachte korrels, verrijkt met zuivere gekweekte spirulina. Een dagelijks voer voor grotere zeewatervissen dat zorgt dat de vissen hun natuurlijke schoonheid behouden. Dankzij biotechnologie heeft Hikari een voer ontwik ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Hikari marine coralfic delite 35 gram
    Gebruik 1. Gericht gel voeden - Mix twee delen aquariumwater met één deel Coralific Delite om een gel te vormen. - Wacht 3 minuten om te laten indikken. Gebruik vervolgens een pipet om de mix in de mond van ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Hikari marine S 50 gram
Uniek droogvoer voor alle soorten zeewater vissen, ontwikkeld op basis van de voedingsbehoeftes van deze vissen in de natuur. Het perfecte dieet voor alle kleinere zeewatervissen. Het zorgt voor gezonde groei en extra weerstand. ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Hikari marine seaweed ex medium wafer
Dit voer bevat 67% natuurlijke algen, en wordt ontzettend gewaardeerd door plantenetende soorten. Speciaal ontwikkeld om de groei en de gewenste vorm te ontwikkelen tegelijkertijd ondersteunt het de kleur ontwikkeling Deze zeer aro ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1
Hikari marine seaweed ex small pellet 100 gram
Dit voer bevat 67% natuurlijke algen, en wordt ontzettend gewaardeerd door plantenetende soorten. Speciaal ontwikkeld om de groei en de gewenste vorm te ontwikkelen tegelijkertijd ondersteunt het de kleur ontwikkeling Deze zeer aro ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Saki Hikari marine carnivore 40 gram
Het voer bevat "Hikari-Germ" bacteriën voor versnelde spijsvertering, is gemakkelijk te eten, verhoogt aantoonbaar de weerstand tegen ziektes, zorgt voor 40% minder afval in je aquarium en accentueert de natuurlijke kleuren van de vissen. Is ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Saki Hikari marine herbivore 90 gram
  - Het unieke productieproces van de korrel zorgt ervoor dat het snel hydrateerd en makkelijk te eten is. Het voer zinkt langzaam zodat vissen van elk niveau in het aquarium ervan kunnen genieten. - 40% minder afval in het aquariu ... (meer lezen)
€ 9,90 1


HS aqua Osi zoutwatervisvoer spirulina

O.S.I. HS AQUA MARINE FLAKES
    Ideaal voor vissen, die van het wateroppervlak eten.   Bevat knoflook, Spirulina en gestabiliseerd Vitamine C en vertroebeld het water niet.   Voer 2-3 maal dagelijks zo veel als de vissen binnen 2-4 ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
O.S.I. HS AQUA MARINE GRANULES
    Zinkt langzaam en wordt snel zacht in het water.   Bevat knoflook, Spirulina en gestabiliseerd Vitamine C en vertroebeld het water niet.   Voer 2-3 maal dagelijks zo veel als de vissen binnen 2-4 min ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
O.S.I. HS AQUA MARINE PELLETS
    Ideaal voor vissen, die van het wateroppervlak eten.   Bevat knoflook, Spirulina en gestabiliseerd Vitamine C en vertroebeld het water niet.   Voer 2-3 maal dagelijks zo veel als de vissen binnen 2-4 ... (meer lezen)
vanaf € 4,50 1
O.S.I. HS AQUA MARINE SPIRULINA FLAKES
    Met een maximum gehalte aan Spirulina, knoflook en gestabiliseerd Vitamine C om het immuunsysteem en de kleur van Uw vissen te bevorderen.   Ideaal voor planteneters, zoals doctorsvissen.   Bevat lic ... (meer lezen)
vanaf € 6,90 1

Bassleer Biofish visvoer

Dr. Bassleer Baby & Nano 60 gram S
Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garna ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Dr. Bassleer Chlorella / Groenvoer
Dr. Bassleer’s Biofish Food Chlorella is een korrelvoer van hoge kwaliteit. Het bevat alle natuurlijke componenten die noodzakelijk zijn voor een goed uitgebalanceerd visvoer en dit heeft nu nog méér waarde door de toevoeging van deze zoetwa ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Garlic
Dr. Bassleer Biofish Food is nu ook te verkrijgen met de toevoeging van zuiver look (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit).   Look heeft een zuiverende werking; is actief tegen bac ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Green / Groenvoer
Biofish Food GREEN bevat Chlorella en Moringa bladeren (fijn gemalen)   Bevat 5% Chlorella (algen) en 5 % Moringa (fijn gemalen bladeren) waardoor vissen die meer vegetarisch eten erg gelukkig worden; zoals Cichliden van Malawi en ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Herbal
Dr. Bassleer Biofish Food met 4 kruiden toegevoegd nà de productie van de korrel. De bekende kruiden Tijm, Munt, Vogelkruid en Alsemkruid hebben een stimulerende, desinfecterende en ontstekingsremmende werking waardoor ze bijdragen aan het w ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Regular
Dr. Bassleer Biofish Food Regular is een compleet visvoer dat kan gebruikt worden voor bijna iedere aquariumvis.   Dr. Bassleer Biofish Food Regular, met een gehalte van 20.500 kJ per 100 g is veel rijker aan voedingsstoffen en zui ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Regular Vlokken
  Dr. Bassleer’s Biofish Food Vlokken werd ontwikkeld op een wetenschappelijke basis door de bekende ichthyoloog dr. Gerald Bassleer, auteur van boeken voor aquariumhouders zoals “De nieuwe wegwijs in visziekten” en “Ziekten bij zee-a ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1
Dr. Bassleer Shrimp Sticks / Garnalenvoer
De samenstelling van de DR. BASSLEER BIOFISH FOOD SHRIMP STICKS bestaat vooral uit een zeer hoge aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels (= puur vegetarisch) en extra 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontw ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1

Vitalis visvoer/koraalvoeding

VITALIS ANEMONE PELLETS
Vitalis Anemone Pellets voeding voor koralen en anemonen. De pellets zijn ontwikkeld om te voldoen aan het passieve voedingsmechanisme van carnivore anemonen.   Vitalis Anemone Pellets bootsen de grotere deeltjes na van voedsel of ... (meer lezen)
€ 11,90 1
VITALIS LPS CORAL FOOD
Vitalis LPS Coral Food is ontwikkeld om te voldoen aan de directe voedingsmechanismen van grote polyp-steenkoralen, die vaak in dieper water leven en minder afhankelijk zijn van zonlicht om aan hun voedingsbehoeften te voldoen.   ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Vitalis Marine Grazer tabletten
Vitalis mini marine grazer is voer dat speciaal ontwikkeld is voor grazende vissen in het zeeaquarium zoals doktersvissen, koraalvlinders, konijnvissen, alle zoutwaterkeizervissen en gobys. -Er zitten vijf verschillende algensoorten in he ... (meer lezen)
vanaf € 12,90 1
Vitalis Soft Coral Food
Vitalis Soft Coral Food is een microfijne voeding met deeltjes variërend van ongeveer 100 - 400 μm voor het voeren van de zachte koralen. Het is ontworpen om de zwevende deeltjes die van nature voorkomen in het zeewater na te bootsen, die za ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Vitalis Sps coral
Vitalis SPS Coral Food Snel verteerbare stofvoer voor SPS koralen en filtervoeders. Zorgt voor een snellere voedingsrespons, betere kleuren en groei.   Dit gemicroniseerde vlokkenvoer met deeltjes, variërend van ongeveer 100 ... (meer lezen)
€ 11,90 1

D-D h2ocean koralenvoeding

DD H2Ocean Pro+ LPS 60g
H2Ocean Pro+ LPS Food is een doel ontworpen zeeaquarium voeding met iets grovere deeltjes die perfect is voor veel LPS koralen en kleinere vissen. H2Ocean Pro+ LPS Food bevat een aminozuur trigger om de voedingsrespons van koralen en viss ... (meer lezen)
€ 11,90 1
DD H2Ocean Pro+ Reef Sticks 70g
H2Ocean Pro + Reef Sticks Reef Sticks zijn ontworpen om een evenwichtige voeding aan alle vissen en koralen in het zeeaquarium te bieden. Het heeft vorm van een zachte stok. Deze kan in zijn geheel of verkruimeld worden aangeboden. In ... (meer lezen)
€ 11,90 1
DD H2Ocean Pro+ SPS Food 66g
SPS Food van H2Ocean is een speciale voeding met iets grotere deeltjes dat is ontworpen voor SPS koralen. Het is perfect om te gebruiken als voeding én versterker voor vele SPS koralen en kleinere vissen. Inhoud: 66 gram.
€ 12,90 1
DD H2Ocean Reef Paste 140g
Een exclusief aquariumvoer die speciaal is ontworpen op basis van de hoogste kwaliteitsnormen met behulp van geavanceerde productiemethoden en uitgerust is met een uiterst effectieve voedingstrigger. De pasta bevat een mix van speciaa ... (meer lezen)
€ 14,90 1

Ocean Nutrition

Ocean nutrition Brown Marine Algae zeewierbladen
  General information An all natural, very nutritious supplement for all grazing fish, rich in vitamin C and easily digestible. An optimal food source for marine and freshwater herbivorous fish with softer mouth parts. Enhanced ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
Ocean Nutrition Seaweed/Marine Algae Green
  General information An all natural, very nutritious supplement for all grazing fish, rich in vitamin C and easily digestible. An optimal food source for marine and freshwater herbivorous fish. Enhanced with natural garlic ext ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
Ocean Nutrition Spirulina Flakes
    General information If ingredients such as salmon, brine shrimp and krill were not enough, we’ve added Spirulina to this exceptional flake. Ideal for both freshwater and marine fish, Spirulina will enhance the color, ... (meer lezen)
vanaf € 4,90 1

Easy reef plankton en masstick

easy reef Masstick
  Masstick is a blend of diverse, all natural, self-production, highly technical compounds, providing natural and balanced nutrition for omnivorous fish and marine invertebrates.   Masstick is comprised of raw materials of m ... (meer lezen)
vanaf € 13,50 1
Easy Reefs Easybooster - phytoplankton 250ml
In het algemeen wordt tussen de 8 ml per dag (basis- of onderhoudsdosis) en 16 ml per dag (gemiddeld-hoge vraag) voor een aquarium met een bruto volume van 1000 liter gehanteerd.   Verhoog de wekelijkse doseringen volgens het volge ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Easy Reefs Masstick 40
Details: Geproduceerd van easyreefs eigen algen- en garnalenkwekerijen in Spanje. Bevat geen dierlijke of plantaardige stoffen afkomstig van landbronnen. Trekt de meest kieskeurige vis aan zonder het gebruik van kunstmatige lokstof ... (meer lezen)
€ 15,90 1

Visvoer overige / visvoer vitamine toevoegingen

2LF Goniopower 30gram
Kenmerken: Geconcentreerde mix van verschillende soorten gedroogde zoöplankton In poedervorm Alle vitaminen, sporenelementen, aminozuren en lipiden die je koralen nodig hebben
€ 17,90 1
NYOS® ARTEMIS 250ML
With NYOS® ARTEMIS you get a liquid zoological plankton concentrate which can be used directly. ARTEMIS contains high-quality Artemia salina(0,2-20mm). This provides ideal nutrition for numerous seawater fish and LPS corals. ARTEMIS s ... (meer lezen)
€ 18,90 1
NYOS® CHROMYS 250 ML
With NYOS® CHROMYS you get a liquid zoological plankton concentrate which can be used directly. CHROMYS contains high-quality Mysis relicta (0.2-20mm). This provides ideal nutrition for numerous seawater fish and LPS corals. CHROMYS s ... (meer lezen)
€ 18,90 1
NYOS® GOLDPODS 250 ML
With NYOS® GOLDPODS you get a liquid zoological plankton concentrate from the pure waters of the Arctic seas, which can be used directly. GOLDPODS contain the calanoid copepods Calanus finmachicus (2 mm in size). This provides ideal n ... (meer lezen)
€ 18,90 1
PolypLab Reef Roids
  PolypLab Reef Roids is een mix van natuurlijk voorkomende zee plankton. Speciaal ontworpen voor Goniapora, Zoanthus, olifantsoren en alle andere filtervoedende koralen.  Door het koraal met de PolypLab Reef Roids te voeden verbeterd ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Reef Pearls 5-200 micron (80gr)
Reef Pearls 5-200 micron (80gr)   Uit Groningen, verkocht in Groningen, voor heel Nederland verkrijgbaar via onze (web)shop.    ReefPearls zijn voedsel pellets voor filtervoeders en vissen. Deze pellets worden geprodu ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Salifert Coral Food - lagere dieren voer
Salifert Coral Food - lagere dieren voer    Coral Food biedt (direct of indirect) zeer voedzame deeltjes, variërend in grootte van 5 - 150 micron en opgeloste natuurlijke polymere en monomere voedingsstoffen. Bij dosering volgens d ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1
Seachem Garlic Guard
Deze toevoeging kunt u gebruiken als eetlust opwekken en smaakversterker. Knoflookolie zorgt er ook voor dat de vis een dikkere slijmhuid gaat krijgen waardoor hij beter beschermt is tegen parasieten zoals witte stip. Het bevat nat ... (meer lezen)
vanaf € 5,90 1

visvoer jongbroed, artemia kweeksets

Hikari first bites 10 gram
 Hikari First Bites is half drijvend en daardoor gemakkelijk te doseren zodat te veel voeren voorkomen kan worden.
€ 3,50 1
HOBBY ARTEMIA BREEDER
Gemakkelijk te gebruiken kweekset om artemia naupliën te kweken. Inhoud van de breeder is 470 ml
€ 25,90 1
Hobby artemia eieren 20 ml / brine shrimps eggs 10
Opgekweekte artemia is perfecte voeding voor jongbroed.  Het grootbrengen van de uitgekomen artemia kan met liquizell (tevens bij ons verkrijgbaar) wilt u de artemia's tot volwassen artemia's laten opgroeien gebruik dan  HOBBY PROTOGEN ... (meer lezen)
€ 8,90 1
HOBBY ARTEMIASCHAAL
Een beluchtingsaansluiting is niet nodig. Eenvoudige ontname van de nauplii om deze aan uw jonge vissen te voeren.
€ 15,90 1
HOBBY LIQUIZELL 50ML
Artemia kreeftjes worden vaak gekweekt om er voor te zorgen dat aquariumvissen altijd vers en levend voer hebben. Dit zorgt voor actieve aquariumvissen en een actief aquarium. Het jachtinstinct van de aquariumvissen wordt aangewakkerd, waard ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Hobby Mikrozell arthemia voer 20ml
Hobby Mikrozell is een kwalitatief hoogwaardig artemiavoer in poedervorm voor compleet gevormde larven vanaf 8 tot 10 dagen na het uitkomen.  
€ 4,95 1
HOBBY PROTOGEN, INFUSORIEN 20 ML
Leven met water op, ontwikkelen zich verder en dienen als voeding voor de jonge vissen.
€ 5,90 1
INTERPET LIQUIFRY 2 25ML
  LIQUIFRY bestaat uit minieme in vloeistof zwevende voedseldeeltjes die snel door het hele aquarium worden verspreid. Omdat ze van tevoren met vocht zijn doortrokken kunnen ze de tere visjes niet verstikken.   Heeft u j ... (meer lezen)
€ 5,90 1
Interpet Liquifry nr. 1
Interpet liquifry is speciaal voor eierlegende vissen.  Inhoud 25ML Heeft u levendbarende vissen? Kies dan voor Liquifry No. 2 ... (meer lezen)
€ 5,90 1
JBL ARTEMIOMIX
  230 g kant-en-klaar mengsel voor 14 toebereidingen à 0,5 l.   Bestel hier uw Jbl Artemioset. Compleet kweekapparaat met stander en luchtpomp en 1,8 m luchtslang.   ... (meer lezen)
€ 8,50 € 7,65 1
JBL ARTEMIOSET
  Het zelf kweken van levend voer geeft plezier en voldoening :  • Bevat geen parasieten,  • Rijk aan vezels en gezond,  • Bevordert het jachtinstinct van de vissen,  • Verhoogt de paarbereidheid,  • Een ... (meer lezen)
€ 45,90 1
Superfish Artemia Breeding Kit
  Met de Superfish Artemia Breeding Kit kweekt u zelf verse artemia in 1 dag! Let op, de artemia eitjes zijn niet inbegrepen bij deze kit.   De Superfish Artemia Breeding Kit bestaat uit: Flessenhouder Flesa ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Superfish Artemia eieren 50 gram
  Met deze Superfish Artemia eieren 50 gram kweekt u zelf artemia in 1 dag!    Artemia is zeer voedzaam voor uw (jonge) vissen en houdt uw vissen actiever.
€ 13,90 1

Filter zoutwateraquarium

Uw filter van uw zoutwateraquarium heeft de taak om het afval op te ruimen, dit zorgt voor stabiel waterwaardes. Een visvoer speciaal voor zoutwater zorgt voor minimale waterbelasting wat de filtercapaciteit ten goede komt van uw aquarium. Daarnaast zullen uw vissen al het voer snel tot zich nemen wat ook weer betekend dat er minder visvoer in het filtersysteem terecht komt. Voer uw vissen liever een paar keer per dag een klein beetje zodat het visvoer binnen 1 minuut is opgegeten ook dit voorkomt dat het voor in het filtersysteem terecht komt omdat het anders te lang in het systeem blijft.

Zoutwater visvoer kopen

Voordat u zoutwater visvoer gaat komen moet u eerst kijken wat voor visvoer is het beste voor mijn aquarium. Ben je in het bezit van een aquarium met alleen vissen, heb je een aquarium die draait volgens het Red Sea low nutrition systeem of misschien zoek je een visvoer voor je filterfeeders of speciaalvoer voor uw Ginopora's. Voorkom een te hoog fosfaat en nitraat en koop alleen het beste visvoer voor uw zoutwater vissen en koralen. Denk ook aan uw doktersvissen voer deze met spirulina voor een gezond darmstelsel. 

Visvoer merken zoutwater

Bij Frits Kuiper Groningen hebben wij verschillende merken visvoer, wat is het beste visvoer voor uw aquarium? Dat kan afhankelijk zijn van veel factoren! Wij willen u hier graag in adviseren zodat u het meeste geschikte en speciaal geselecteerde visvoer / koralenvoeding koop wat voor uw situatie ideaal is. U koopt het voer gemakkelijk en snel online het visvoer is over het algemeen in voorraad bij ons in de winkel dus binnen 1 á 2 dagen in huis.