Visvoer Tools

Hier staan verschillende tools om het visvoer op de juiste plek te krijgen en te houden. Pipetten om koralen gericht te voeren, een voederring om uw vissen de gehele dag van levend voer of diepvriesvoer te voorzien. Wilt u graag wat hulp bij het kiezen van de juiste tool voor uw visvoer? Neem gerust contact met ons op. 

Blue Marine Coral Feeder voerpipet
- Ontworpen voor het lokaal voeren met vloeibare koraalvoeding en stofvoer. - Te gebruiken voor SPS, LPS en filterfeeder koralen.
€ 11,95 1
Blue Marine Feeding Tube 5 cm
  De Blue Marine Feeding Tube 5 is een handige tool om drijvend visvoer aan uw vissen te voeren zonder dat dit in uw water blijft zwerven of in uw filter terecht komt. De Blue Marine Feeding Tube is eenvoudig te bevestigen aan de rand ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Dupla Marin Feeder
De Feeder optimaliseert de gecontroleerde voedering in het aquarium en voorkomt dat voer ongecontroleerd door de overloop van het aquarium in de filtersump verdwijnt en de waterkwaliteit onnodig belast. Voer dat als suspensie voor koralen mo ... (meer lezen)
€ 14,90 1
HS Aqua Tubifex korf
De HS Aqua Tubifex korf is uitermate geschikt voor het voeren van levend voer of diepvriesvoer. De voederkorf zorgt ervoor dat het levend voer niet verdwijnt in planten of de bodembedekking.
€ 2,50 1
JBL NovoStation
Gebruikershandleiding Veiligheidsaanbevelingen  De ideale voederplaats voor alle aquariumvissen: Voederring met zuignap en beweeglijke houder om de waterstand te nivelleren. Gebruik: zuignap ter hoogte van het wateroppervlak aanbre ... (meer lezen)
€ 4,90 1
Superfish Easy Feeder kit
De Superfish Easy Feeder kit is de handige tool voor het serveren van (levend of bevroren) visvoer. Het visvoer drijft niet naar de bodem van het Aquarium, wat bodemvervuiling voorkomt. Door visvoer te plaatsen in de drijvende voederring kun ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Two little Fishies pouch feeder incl. magneet
De Two little Fishies pouch feeder is compleet met gaas en een magneetbevestiging voor op uw aquariumglas. Uw vissen zullen moeite doen om het eten tussen het gaas weg te krijgen. Ideaal voor bijvoorbeeld moeilijk etende Pincetvissen. Stimul ... (meer lezen)
vanaf € 9,90 1

Voerpipet bluemarine

Gebruik de Blue Marine coral feeder (voerpipet) visvoertool om uw koralen gericht te voeren Zo kunt u ook het voer van uw discusvissen gericht voeren zodat  medebewoners niet met het voer aan de haal gaan. Een hele handige aquariumtool om diepvriesvoer na het ontdooien gericht te voeren aan bijvoorbeeld scollys, acans en overige koralen die vast voedsel tot zich nemen.

 

Voor het voeren van drijvend visvoer kan de Blue Marine Feeding Tube worden gebruikt. 

Voerring aquarium

Het gebruik van een voerring tool in het aquarium voorkomt dat het aquariumvoer door het hele aquarium heen drijft. De vissen leren erg snel dat het voer op deze plek wordt aangeboden. Door het gebruik van een drijvende korrel kan de voertijd worden verlengt zonder dat het in het aquariumfilter verdwijnt. Een erg handige tool die naar onze mening iedereen zou moeten gebruiken. 

Aquarium visvoer tools Frits Kuiper Groningen

Een kleine selectie van aquarium visvoer tools die het houden van moeilijke vissen een stuk gemakkelijker maakt en voor sommige bijna onmisbaar. Bent u er niet helemaal uit welke visvoertool het beste bij uw vissen past? Dan kunt u ons altijd een berichtje sturen en wij adviseren u wat voor u en uw vissen de beste oplossing is. Staat de visvoer tool er niet tussen? Ook dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Er is een grote kans dat wij hem wel hebben, maar nog niet hebben toegevoegd aan onze webshop.