Visvoer Tools

Verschillende tools om het visvoer op de juiste plek te krijgen en te houden. Pipetten om koralen gericht te voeren, een voederring om uw vissen de gehele dag van levend voer of diepvriesvoer te voorzien. Wilt u graag wat hulp bij het kiezen van de juiste tool voor uw visvoer neem gerust contact met ons op. 

Voerpipet bluemarine

Gebruik de blue marine coral feeder (voerpipet) visvoertool om u koralen gericht te voeren Zo kunt u ook het voer van uw discusvissen gericht voeren zodat  medebewoners niet met het voer aan de haal gaan. Een hele handige aquariumtool om diepvriesvoer na het ontdooien gericht te voeren aan bijvoorbeeld scollys, acans en overige koralen die vast voedsel tot zich nemen.

Voerring aquarium

Het gebruik van een voerring tool in het aquarium voorkomt dat het aquariumvoer door het hele aquarium heen drijft. De vissen leren erg snel dat het voer op deze plek aan ze wordt aangeboden, door het gebruik van een drijvende korrel kan de voertijd worden verlengt zonder dat het in het aquariumfilter verdwijnt. Een erg handige tool die naar onze mening iedereen zou moeten gebruiken. 

Aquarium visvoer tools Frits Kuiper Groningen

Een kleine selectie van aquarium visvoer tools die het houden van moeilijke vissen een stuk gemakkelijker maakt, en voor sommige bijna onmisbaar. Bent u er niet helemaal uit welke visvoertool het beste bij uw vissen past? Dan kunt u altijd een berichtje sturen en wij adviseren u wat voor u en uw vissen de beste oplossing is. Staat de visvoer tool er niet tussen, ook dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Er is een grote kans dat wij hem wel hebben maar nog niet hebben toegevoegd aan onze webshop.