Vitalis Tropical Grazer

Vitalis TropicalGrazer Mini is een unieke voeder geschikt voor alle grazende zoetwatervissen. Dit revolutionaire dieet bevordert door zijn unieke formule en zuignapbevestiging een natuurlijk voedingsrespons

Vitalis TropicalGrazer Mini

 een unieke voeder geschikt voor alle grazende zoetwatervissen. Dit revolutionaire dieet bevordert door zijn unieke formule en zuignapbevestiging een natuurlijk voedingsrespons. Zijn zachte structuur wordt net zoals alle Vitalis voeders verkregen door het unieke lage temperatuur extrusieproces en het zorgt voor een veel snellere spijsvertering.  De TropicalGrazer werd ontwikkeld door Vitalis na het succes van haar Grazing Log dieet die gebruikt wordt in veel van 's werelds belangrijkste openbare aquaria, waaronder ook Dubai Mall Aquarium, Georgia Aquarium en Sea Life Centres in het Verenigd Koninkrijk en Europa. 

 

Geschikt voor alle grazende tropische zoetwatervissen:

Grote characins/tetra's, grote barbelen, gobies, levendbarenden, regenboogvissen, slangenkopvissen en kogelvissen.

 

Samenstelling:

Vis en visderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, algen, mineralen, weekdieren en schaaldieren.

 

Kenmerken en voordelen:

- Bevordert een natuurlijk voedingsrespons.

- Een voedingsstation voor grazende vissen.

- Minder afval en verbeterde waterkwaliteit.

- Natuurlijke ingrediënten uit duurzame bronnen.

 

Voedingsadvies:

Een compleet vissenvoer, geschikt voor alle tropische grazende zoetwatervissen. Plaats een TropicalGrazer Mini in zijn unieke zuignap en maak deze halverwege de hoogte van het aquarium vast. Voer alleen als de verlichting aan gaat en verwijder niet opgegeten voer als de lichten uit gaan.

 

Vitalis tropicalGrazers zijn verkrijgbaar in 290 gram:

€ 19,90

€ 15,00

  • Uitverkocht