Reef Pearls 5-200 micron (80gr)

Reef Pearls 5-200 micron (80gr)

 

Uit Groningen, verkocht in Groningen, voor heel Nederland verkrijgbaar via onze (web)shop. 

 

ReefPearls zijn voedsel pellets voor filtervoeders en vissen. Deze pellets worden geproduceerd m.b.v een unieke techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van agglomeratie van microcapsules. ReefPearls zijn (zoo)plankton nabootsende voedingspellets voor vissen, koralen en andere filterfeeders. Ze hebben een neutraal drijfvermogen, hoge voedingswaarde en bevatten lage hoeveelheden anorganische fosfaten. 

Reefpearls bevatten ingekapselde deeltjes die stabiel zijn voor 4-24 uur in de waterkolom en hebben een geringe afgifte van voedingsstoffen, waardoor ze lang zweven en dus voor lange tijd beschikbaar zijn voor de dieren. ReefPearls bestaat uit een mengsel van verschillende pellet afmetingen variërend 5-200 micrometer (micron), die de natuurlijke afmetingen van plankton nabootsen. 

 

Reefpearls bevat de essentiële niveaus van fosfaten maar in tegenstelling tot de meeste andere voeders zijn deze fosfaten in een organische vorm (gekoppeld aan eiwitten en DNA) in plaats van anorganische fosfaten (PO4). Dit zal resulteren in lagere vervuiling van uw aquarium en een betere opname van dit essentiële element door uw koralen en andere filterfeeders.

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen