Hikari Betta Bio-Gold

Hikari Betta Bio-Gold is een eersteklas dagelijks voer voor Betta's, ontwikkelt na uitgebreid onderzoek naar de natuurlijke voeding en voedings­gewoontes van Betta's. Hikari Betta Bio-Gold een compleet dagelijks dieet voor uw Betta vis.


Hikari Betta Bio-Gold

 

Hikari Betta Bio-Gold is een compleet dagelijks dieet voor uw Betta vis.

 

• Dankzij biotechnologie zijn wij in staat een voer te produceren waardoor uw Betta natuurlijke briljante kleuren kan ontwikkelen en wat gelijktijdig de kans op vervagen tegen gaat.

• Een speciaal voer voor Betta's met een ideale mix van voedings­stoffen die hen in staat stelt om een lang en gezond leven te leiden.

• Een ideale mix van noodzakelijke vitamines en mineralen die het immuunsysteem ondersteunen, terwijl de kans op vetopstapeling vermindert.

 

Verkrijgbaar in 5 en 20 gram

€ 2,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Betta Bio-Gold - Betta visvoer

Hikari Betta Bio-Gold is een speciaal voer voor Betta's met een ideale mix van voedings­stoffen die hen in staat stelt om een lang en gezond leven te leiden. Hikari Betta Gold bevat een ideale mix van noodzakelijke vitamines en mineralen die het immuunsysteem ondersteunen, terwijl de kans op vetopstapeling vermindert.


Hikari Betta Bio-Gold - Kopen

Hikari Betta Bio-Gold koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Betta Bio-Gold in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overig Hikari tropisch visvoer