Hikari Discus Bio-Gold 80 gram

Hikari Discus Biogold is een kleurversterkend, drijvend granulaatvoer. Hikari Discus Biogold is speciaal ontwikkeld voor de unieke voedingsbehoeften en eetgewoontes van Discussen. 


Hikari Discus Biogold 80 gram

Hikari Discus Biogold is een kleurversterkend,  drijvend granulaatvoer. 

Hikari Discus Biogold is speciaal ontwikkeld voor de unieke voedingsbehoeften en eetgewoontes van Discussen. De perfecte mix van eiwitten, onmisbare aminozuren, essentiële vitamines en mineralen in Hikari Discus Biogold biedt alle voedingsstoffen die uw Discus nodig heeft. Hikari Discus Biogold is een uitstekend alternatief voor runderhart.

De poreuze korrel van Hikari Discus Biogold wordt onmiddelijk zacht als het in aanraking komt met water, en is licht verteerbaar wat uw waterkwaliteit ten goede komt. Kortom voer uw Discussen Hikari Discus Biogold voor het beste resultaat.

Inhoud: 80 gram 

€ 14,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Discus Bio-Gold - Ingrediënten

 

Hikari Discus Bio-Gold is nauwkeurig samengesteld en bevat eiwitten, mineralen, vitamines en aminozuren welke zorgen voor een optimale gezondheid en kleur van uw Discusvis.


Hikari Discus Bio-Gold - Drijvend Granulaatvoer

Hikari Discus Bio-Gold is een drijvend granulaatvoer. De zeer poreuze korrel wordt onmiddellijk zacht en is licht verteerbaar. Hikari Discus Bio-Gold verkruimelt niet ondanks de specifieke voedingswijze van de discus, die het voer in de mond neemt en steeds opnieuw uitspuwt.


Hikari Discus Bio-Gold - Kopen

Hikari Discus Bio-Gold koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Discus Bio-Gold in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overige Hikari tropisch visvoer