Hikari Fancy Guppy

Hikari Fancy Guppy is een dagelijks voer voor levendbarende vissen zoals, Guppy’s, Platy’s, zwaarddragers en Black Molly’s. Hikari Fancy Guppy bevat nauwkeurig samengestelde ingrediënten die zorgen voor levendige kleuren en het ondersteunen van het immuunsysteem. 


Hikari Fancy Guppy

Hikari Fancy Guppy voer is speciaal voer voor guppen en levendbarende vissoorten.

 

Hikari Fancy Guppy draagt bij de volle ontwikkeling van hun natuurlijke schoonheid en is rijk aan linolzuren, deze dragen bij aan een goede groei en gezondheid. Hikari Fancy Guppy voer bevorderd de natuurlijke voortplantingsgewoonten.

 

Hikari Fancy Guppy voer bevat jodium op basis van algen, dat helpt om de conditie en de activiteit van de vissen te bevorderen.

Het voer is opgebouwd uit zeer kleine korrels die goed op te nemen zijn door de vissen en niet oplossen is het water.

 

Inhoud: 22 gram

€ 4,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Fancy Guppy - Kopen

Hikari Fancy Guppy visvoer koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Fancy Guppy visvoer in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Hikari Fancy Guppy - Guppy / Levendbarende vissoorten

Hikari Fancy Guppy visvoer is uitermate geschikt voor guppen en levendbarende vissoorten. Het uitgebalanceerde dieet zorgt voor levendige kleuren, optimale groei en ondersteuning van het immuunsysteem. Hikari Fancy Guppy is een compleet dagelijks dieet en bevorderd de natuurlijke voortplantingsgewoonten.


Overige Hikari tropisch visvoer