Hikari Marine A 110 gram

Hikari Marine A zijn zachte korrels, verrijkt met zuivere gekweekte spirulina. Hikari Marine A is dagelijks voer voor grotere zeewatervissen dat zorgt dat de vissen hun natuurlijke schoonheid behouden.


Hikari Marine A 110 gram

Hikari Marine A zijn zachte korrels, verrijkt met zuivere gekweekte spirulina. Een dagelijks voer voor grotere zeewatervissen dat zorgt dat de vissen hun natuurlijke schoonheid behouden.

 

  • Dankzij biotechnologie heeft Hikari een voer ontwikkeld waardoor je zeewatervissen, ondanks het gebrek aan UV of natuurlijk zonlicht, briljante kleuren kunnen ontwikkelen.
  • Bevat zeewiermeel en zuiver gekweekte spirulina om te voldoen aan de hogere voedingseisen van grotere rif bewoners. Het ondersteunt tevens het immuunsysteem.
  • Wordt sponsachtig in het water, waardoor het de natuurlijke textuur krijgt die vissen instinctief aanvaarden.
  • Gemakkelijk verteerbaar voor alle zeewatervissen, dit zorgt voor minder uitwerpselen en dus minder problemen met de waterkwaliteit.

 

Inhoud: 110 gram

€ 11,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Marine A - Zoutwatervissen voer

Hikari Marine A zijn zachte korrels, verrijkt met zuivere gekweekte spirulina. Een dagelijks voer voor grotere zeewatervissen dat zorgt dat de vissen hun natuurlijke schoonheid behouden. Hikari Marine A is gemakkelijk verteerbaar voor alle zeewatervissen, dit zorgt voor minder uitwerpselen en dus minder problemen met de waterkwaliteit.


Hikari Marine A - Samenstelling voer

Hikari Marine A bevat zeewiermeel en zuiver gekweekte spirulina om te voldoen aan de hogere voedingseisen van grotere rif bewoners. Hikari Marine A ondersteunt tevens het immuunsysteem van zoutwatervissen. Het voer wordt sponsachtig in het water, waardoor het de natuurlijke textuur krijgt die vissen instinctief aanvaarden.


Hikari Marine A - Kopen & Bestellen

Hikari Marine A koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Marine A in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overig Hikari zoutwater voer