Hikari Mini Algae Wafers

Hikari Mini Algae Wafers is het beste voer voor Plecostomus en andere algeneters in miniatuurversie.

De samenstelling van de Hikari Mini Algae Wafers bevat een hogere gehalte aan plantaardige ingrediënten waar Plecostomus en andere algeneters dol op zijn. Hikari Mini Algae Wafers is een unieke uitgebalanceerd dieet, rijk aan alle noodzakelijke voedingsstoffen ter ondersteuning van het immuunsysteem. 


Hikari Mini Algae Wafers

 

Hikari Mini Algae Wafers heeft een nauwkeurig uitgebalanceerde samenstelling die een hoog gehalte aan plantaardige ingrediënten bevat.

Hier zijn Plecostomus en andere algeneters dol op zijn.

 

  • Een unieke uitgebalanceerd dieet, rijk aan alle noodzakelijke voedingsstoffen ter ondersteuning van het immuunsysteem.
  • Een gemakkelijke en praktische oplossing om bodemvissen van alle formaten te voederen.
  • De wafel is speciaal ontwikkeld zodat deze niet snel oplost, wat heel belangrijk is voor deze nachtelijke eters die geen vast eetpatroon kennen.

 

Verkrijgbaar in 22 gram en 85 gram: 

€ 3,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Mini Algae Wafers - Bestellen

Hikari Mini Algae Wafers koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Mini Algae Wafers in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Hikari Mini Algae Wafers - Plecostomus

Hikari Mini Algae Wafers is het beste voer voor Plecostomus en andere algeneters in miniatuurversie. De samenstelling van Hikari Mini Algae Wafers bevat een hogere gehalte aan plantaardige ingrediënten waar Plecostomus en andere algeneters dol op zijn.


Hikari Mini Algae Wafers - Bodemvissen voer

Hikari Mini Algae Wafers is een gemakkelijke en praktische oplossing om bodemvissen van alle formaten te voederen. De Hikari Mini Algae wafel is speciaal ontwikkeld zodat deze niet snel oplost, wat heel belangrijk is voor deze nachtelijke eters die geen vast eetpatroon kennen.


Overig Hikari tropisch visvoer