Hikari Shrimp Food 10 gram

Hikari Shrimp Food is speciaal plantaardig voer wat voor zoetwatergarnalen (Caridina en Neocaridina) ontwikkeld is. Hikari Shrimp Cuisine is rijk aan plantaardige stoffen, vooral zeewier en spirulina.


Hikari shrimp food 10 gram

Hikari Shrimp Food is speciaal ontwikkeld plantaardig voedsel voor garnalen.

 

Garnalen eten eigenlijk de hele dag door, ze zijn constant op zoek naar voedsel en eten vrijwel alles. Ze worden daarom, niet voor niets, als de schoonmakers van het aquarium gezien. Maar om garnalen in topconditie te houden hebben ze vooral plantaardig voedsel nodig. Hikari heeft daarom Shrimp Cuisine voor zoetwatergarnalen (Caridina en Neocaridina) ontwikkeld. Shrimp Cuisine is rijk aan plantaardige stoffen, vooral zeewier en spirulina.

 

Natuurlijke mineralen zorgen voor een juiste groei (vervelling). En het bevat sporen van koper, wat absoluut noodzakelijk is voor de bloedsomloop van garnalen, zonder dat dit het andere onderwaterleven negatief beïnvloedt. Dit kleinste schijfvormig geproduceerde voer is klein genoeg voor garnalen van alle leeftijden.

 

Inhoud:10 gram

€ 4,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Shrimp Food - Zoetwater garnalen voer

Hikari Shrimp Food is een compleet dieet voor uw zoetwater garnalen (Caridina en Neocaridina). Om uw garnalen in topconditie te houden hebben ze vooral plantaardig voedsel nodig. Hikari Shrimp Cuisine is rijk aan plantaardige stoffen, vooral zeewier en spirulina.


Hikari Shrimp Food - Kopen & Bestellen

Hikari Shrimp Food koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Shrimp Food in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overig Hikari tropisch voer