Hikari Tropical Vibra Bites

 

Hikari vibra bites ziet er uit als levende rode muggenlarven en is geschikt voor alle tropische vissen die van levend voer houden!

 

 

Veel tropische vissen zijn gek op rode muggenlarven, maar met het voeren van levend voer neemt u het risico dat er bacteriën en parasieten in het voer zitten. Ook kunt u het voer maar kort bewaren. Het nieuwe Hikari Vibra Bites ziet eruit als levende rode muggenlarven, hierdoor kunnen uw tropische vissen zonder risico toch jagen op voer. 

Hikari Vibra Bites

 

 

Hikari Vibra Bites is een uniek voer dat ontworpen is om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen. Dit lokt een eetreactie uit bij de meeste vissen die gek zijn op dit soort voer. Nu Bij Frits Kuiper te koop, online en bij ons in de winkel.

 

Hikari Vibra Bites zorgt voor uitzonderlijk briljante en levendige kleuren. Door de wetenschappelijke en bijzondere voedzame samenstelling zijn de groei en kleurverbetering van de vissen al binnen één maand zichtbaar.

 

Uw vissen genieten van Hikari Vibra Bites en u geniet van mooiere en briljant gekleurde vissen!

 

Verkrijgbaar in:

Hikari Vibra bites 35 gram

Hikari Vibra bites 73 gram

Hikari Vibra bites 280 gram

 

€ 4,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige Hikari visvoer


Hikari zoutwatervisvoer