Hikari Tropical Vibra Bites

Hikari Vibra Bites ziet er uit als levende rode muggenlarven en is geschikt voor alle tropische vissen die van levend voer houden. Het langzaam zinkende Hikari Tropical Vibra Bites voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen. Dit lokt een eet reactie uit bij de meeste vissen die gek zijn op dit soort voer. 


Hikari Vibra Bites

Hikari Vibra Bites is een uniek voer dat ontworpen is om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen.

Het langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen.

Dit lokt een eet reactie uit bij de meeste vissen die gek zijn op dit soort voer. 

 

Hikari Vibra Bites zorgt voor uitzonderlijk briljante en levendige kleuren. Door de wetenschappelijke en bijzondere voedzame samenstelling zijn de groei en kleurverbetering van de vissen al binnen één maand zichtbaar.

 

Uw vissen genieten van Hikari Vibra Bites en u geniet van mooiere en briljant gekleurde vissen!

 

Verkrijgbaar in:

Hikari Vibra bites 35 gram

Hikari Vibra bites 73 gram

Hikari Vibra bites 280 gram

€ 4,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Hikari Vibra Bites - Levend voer

Hikari Vibra Bites is een uniek voer dat ontworpen is om de vorm en beweging van levende rode muggenlarven na te bootsen. Hikari Vibra Bites is langzaam zinkende voer beweegt door de stroming in het water, zoals levend voer ook zou doen.


Hikari Vibra Bites - Zorgt voor levendige kleuren

Hikari Vibra Bites zorgt voor uitzonderlijk briljante en levendige kleuren. Door de wetenschappelijke en bijzondere voedzame samenstelling van Hikari Vibra Bites zijn de groei en kleurverbetering van de vissen al binnen één maand zichtbaar.


Hikari Vibra Bites - Kopen & Bestellen

Hikari Vibra Bites koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel Hikari Vibra Bites in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overige Hikari visvoer


Hikari zoutwater visvoer